november 2009

Hot or not?


Balmain shoes
Mamma kjøpte noe lignende i forrige uke, og jeg eeeelsker dem! Synd at hælene er sykt høye. 

Hva synes du om disse? Hot or not?
Det var nære på!

Igår var det like før jeg slettet hele bloggen. Hadde jeg gjort det, kan jeg love dere at jeg hadde angret. Jeg tror egentlig bare at jeg hadde behov for et nytt design, og batteri til kameraet(!!!)

Idag hadde vi tentamen i engelsk. Tror egentlig det gikk ganske bra, jeg. Resten av uka er nesten bare sløving. I morgen i de tre siste timene skal skolen på kulturhuset for å se på noe teatergreier. På onsdag og torsdag har vi tentamen, og på fredag har vi mat og helse. Rimelig greit, spør du meg! Og etter skolen i morgen skal jeg forresten på spa! Jeg skal ta ansiktskrubb, og kanskje farge øyenvippene. 

Nå er det heller ikke lenge til juleferie! Jeg har faktisk hengt opp julestjernen i vinduet mitt. Og nå skulle jeg ta bilde av julestjernen for dere, men så finner jeg ut at ledningen ikke når kontakten, slik at jeg måtte leke akrobat for å endre side, men så funker ikke lyspæren. Snakk om flaks her, du. Lol.

img8190
Fikk litt lyst til å vise dere de fine neglene mine. Ja, jeg biter negler, og skulle ønske jeg klarte å slutte. Men uansett! Neglelakken er fra Gosh. Ikke til å anbefale for dere som vil ha en neglelakk som sitter. Denne varer maks to dager. Fargen er nummer 569 Flamingo, for dere som lurer.


Biter dere negler?
Og hva synes du om det nye designet mitt?


Dagens outfit

img8182img8188
Beklager for litt uklare bilder, men sånn går det.

Singlet fra Vero Moda, cardigan/blazer(?) fra River Island, bukse fra H&M og øredobber fra Glitter!
Helgas lille innkjøp

img8177
img8180


Ed Hardy sko fra Sko + sånt. 999,-

img8198
img8201
Og en heeeerlig genser fra Bik Bok. 399,-

+ Maaaaaasse godteri!!!!!NAM(L)(L)Ukas beste blogg!

Jaaaa! Da var det på tide med noe nytt. Jeg skal nemlig begynne å kåre "Ukas blogg". Tenkte det kunne være litt morsomt. 
Hver søndag kårer jeg ukas beste blogg, altså den jeg synes har blogget best og som jeg har likt best. Absolutt alle med blogg kan melde seg på!
Jeg begynner idag, så det er bare og melde seg på! Og hvis dere lurer, så skal jeg gjøre dette hver uke:-)
ukensblogg

Ukas sang.

Faenfaenfaenfaen!!! Jeg glemte batteriene til kameraet på hytta, og nå må jeg vente enda en hel daaaaaaaag. Jeg klarer meg ikke uten kamera en dag til! Jeg har så masse jeg skal ta bilde av, og når jeg får batteriene, har jeg sikkert glemt av hva jeg skulle ta bilde av. Faen, igjen.

Uansett! Sangen jeg har hørt på mest denne uka eeeeeeeeer: 


Hva er din yndlingssang?

Godterimonster

Hei og hopp! Tenkte bare jeg skulle fortelle dere at jeg er i live!! Jeg sitter og koser meg i stolen på hytta, og har nettopp spist meg så mett at jeg føler meg som en fullstappet julepølse. I dag har jeg vært i Narvik en liten tur, og sett etter nye sko. Jeg fant masssssse, men enten hadde de ikke min størrelse, eller så ødela de store monserføttene hele greia. Men(!) jeg fant et par kule Ed Hardy's som jeg endte opp med til slutt. I tillegg fant jeg en superdeilig ullgenser på Bik Bok. Tenkte jeg kunne legge ut bilder i morgen, siden jeg har en haug med batterier her på hytta som jeg kan ta med. Da lover jeg at det blir blogging!!

I tillegg til en tur til Narvik, har vi vært i Sverige på handletur. Har kjøpt masse godterier som jeg skal knaske på i kveld. Broren min kom forresten igår, og mamma visste ingenting. Hun fikk nærmest hjerteattakk da hun merket at han stod rett foran henne. En skikkelig overraskelse med andre ord!
Liker du overraskelser?Hyttemas

Jeg er nok ikke den eneste som ble syk etter influensa-vaksinen. I morgest våknet jeg med den sykeste hodepinen. og jeg nektet å reise meg opp fra senga, fordi jeg var redd for hvor vondt jeg kom til å få da. Men det meste fikset seg med litt luft, søvn og en paracet. Nå er jeg mye bedre!

Nå begynner pappa og mase på meg om at jeg må gjøre meg klar for hytta. Så jeg har vell ikke noe valg. God helg alle sammen!

img6233
Meg og Katrine på hytta. Husker ikke helt når bildet ble tatt. 


No svineinfluensa here

Hadde jeg ikke hatt hodet mitt på plass nå, så hadde jeg helt sikkert sagt god morgen til dere. Jeg har nemlig nesten nettopp våknet etter en laang høneblund. Først da jeg lå på sofaen, var jeg nesten ikke trøtt, men jeg var skikkelig slapp, og gadd ikke gå ned på dataen. Da skjønte jeg at jeg var noe trøtt allikevel. Plutselig sovna jeg, og gud vet hvor lenge jeg har sovet. Jeg tror faktisk det kan være en bivirkning etter svinevaksinen som jeg tok idag. 

Jeg var skikkelig redd da jeg skulle ta sprøyten, selv om jeg aldri har hatt noen form for sprøyteskrekk. Jeg tenkte vel mer på hva som ville skje etter at jeg hadde tatt sprøyten. Hadde jeg visst hvor sykt vondt det kom til å bli i armen senere, hadde jeg aldri tatt den. Og nå kjenner jeg faktisk at jeg begynner å få influensasymptomer.... 

Og hvis jeg blir ille syk nå, eller eventuelt dør, så skal jeg sørge for at den som fant opp den der vaksinen, ska få...

dsc02198
dsc02200
Så glade. Og Linda var helt med. 
Dette er rett etter vi hadde tatt vaksinen.


Har du tatt vaksinen?
Føler dette ble et surkeinnlegg. Ellers har jeg det bare bra HADE
Verdens kuleste klimabeat


nais♥

Har du laget en beat?Hva er finest?

vs
Hvilken bunad er finest av grønn og blå? Jeg må ha deres mening!!Jeg blir gaaaal!

Hei! Snakk om å ha et innholdsrikt liv, du.. Så innholdsrikt at jeg ikke engang klarer å blogge om det uten å ha en helt usaklig start. Men jaaaaaaaa... Idag har jeg, lol, det ble teit. Jaja.. Idag har jeg vært på foreldresamtale, eller konferansetime(?), freakyy. Neida, det gikk faktisk fint:-) 

Da jeg kom hjem fra foreldresamtalen, hadde jeg tenkt å sette meg i sofaen med et glass smoothie, overraskende nok, og Gossip Girl som jeg ikke har sett på flere dager nå... Men 5 minutter etter det hadde startet, fucket TVNorge seg, og det kom opp " teknisk feil". Da kan du tro jeg fløy i taket! Og akkurat rett før det var ferdig, fikset alt seg, og det gjorde det ikke noe bedre. Jeg synes de skulle sendt fra der hvor det stoppet. 

image200911240003
Hahahahah, plutselig et helt usaklig bilde av meg. Huff..

Forresten, så dro jeg på kino med Lisa idag og så Twilight New Moon. Jeg ble forelska. Heeeerregud.......... Taylor Lautner OMGOMGOMGOMG!!!! Og Robert Pattison.. Kan jo ikke akkurat si at han er noe skjønnhet, men samtidig er det noe med han som får meg til å bli helt gaaaal etter han. Har dere sett Twilight? 

newmoon

Hardt liv og skodilla

Hei folket! 
Sorry for at dere ikke har hørt så mye fra meg idag, men jeg har dessverre prioritert andre ting før bloggen. Eller, man kan egentlig ikke si det, for her har jeg sittet å laget en greie til bloggen. Greien skjønner dere, var at jeg skulle vise dere noen kule sko, men det endte med at jeg satt møblerte bildet med forskjellig drit. Huff... Hardt liv sa du? Hvis du ikke skjønte helt, så kan du se her: 

ta inn hele skjermen 23112009 221538
Herregud... Jeg har så utrolig lite å gjøre.. Det er nesten latterlig. Jeg skulle jo vise dere skoene, men de ser du jo nesten ikke! Lol sier jeg bare. 
Derfor laget jeg et litt bedre bilde... men BARE skoene.. heheh

ta inn hele skjermen 23112009 222208

MEWANT(L)(L)(L)(L)SIKLEEEEE.kødda, men jeg sikler sånn helt seriøst..
Stopper her før det blir flere punktum..... oisann


Hvilke sko likte du best?I want these for christmas..

Atacoma Lace Up Wedge Ankle Boots

atacoma
I want these for christmas, but I dont think I would be considered as normal if I used these at the shoppingcenter. Who knows.. 

What do you think? Hot or not?
Ukas sang!

Heihei!!!
Søndag idag, og det betyr at jeg skal presentere ukas sang for dere. Hurra så morsomt!
Egentlig er jeg litt usikker selv, i og med at jeg ikke skifter yndlingssanger så fort, og for det meste hører på samme musikken i 3 år. Men den sangen som jeg har hørt veldig mye på denne uka, og som jeg nylig addet i spotify-spillelista mi eeeeer:Tror sangen er fra 80-tallet eller noe. Utrolig fin!

Hva synes dere om sangen? Hot or not?Jeg elsker disse! Har kjempelyst på slike Dr. Martens-sko. Vet jeg har spurt om det før, men det er leeengesiden. Så jeg spør dere igjen! Hot or not?


Konkurranse på Idawulff.com

På idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

Linker:

http://idawulff.com/ 
http://www.trigcom.no

blackberry-8520blackberry-8520-curve-blog-image


Sjekk denne herligheten! Kunne gjort alt for å få en sånn... Eller, nesten alt iallfall. Selv om den mobilen jeg har nå bare er 1 år, har jeg veldig bruk for en ny. Den er slitt i kantene og det er en del feil med den. Om jeg ikke vinner, så skal jeg alltids klare meg med bestevennen min litt lengere, men det er jo verdt et forsøk.


Update og en liten advarsel

Hey! 
Planene mine for idag ser ut til å ha endret seg veldig. Skulle jo ha det morsomt, men istedet for ender jeg opp på hytta?!?
Hytta er jo koselig, men ikke når du hadde planlagt noe helt annet, men jaja.. 
I går kveld koset jeg meg med noen venner. Mindre koselig var det da de begynte å mobbe meg for barten min, haha. Det er da det er godt med selvironi. 

Jeg vil forresten advare dere mot forferdelig dårlig blogging fra meg nå for tiden. Kameraet mitt er helt fucka. Det går på vanlige batterier, og jeg er sikker på at vi kunne kjøpt en svindyr speilrefleks for alle pengene vi har brukt på batterier til kameraet mitt. Jeg gidder liksom ikke blogge uten kamera.....

bilde 820
Oisann, nesten samme bilde som i forrige innlegg. Det sier jo litt...

Hva skal dere gjøre resten av helgen da?

Jeg har hatt en slitsom dag. Helt fantastisk

Okei, så sykt sløv jeg var med bloggingen igår og idag? Jaja, igår var en ganske slitsom dag. Jeg var på "jobb" helt fra 08:00 - 16:00. Så da jeg kom hjem, døde jeg på sofaen. Til min store overraskelse kom mamma og vekte meg, for å få meg med å kjøpe nye sko. Vel... Som alltid endte det opp med 0 sko, men masse andre ting. Innkjøps-blablabla kommer senere hvis dere har lyst å se. Har kjøpt en kjempefin kjole(!) 

bilde 819

Nå ligger jeg som et slakt på sofaen og ser på X-factor, mens jeg venter på noen friendzzz
God helg alle sammen!


To nedturer på en biltur

Håper dere skjønte at det forrige innlegget var en spøk.. Haha. Sånt skjer når man ikke har idè om hva man kan blogge om, men jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om hva som skjer sånn akkurat nå! Okei, dårlig idè, men bedre enn ingenting. 

Akkurat nå har jeg veldig lyst til å se den nyeste Harry Potter-filmen siden den akkurat har kommet ut på lånesiden til Altibox. Jeg tror faktisk jeg skal gjøre det uansett om jeg må se den alene. Det er faktisk den første Harry Potter-filmen jeg ikke har sett på kino.. 

Selv om jeg skulle snakke om hva som skjer akkurat nå, må jeg fortelle dere en skikkelig ekkel opplevelse jeg hadde istad da jeg skulle til/ fra Narvik. TO ekle opplevelser faktisk. Den første var at jeg skulle kjøpe meg iskaffe. Jeg hadde to å velge mellom, så tenkte jeg: " Ja, den har jeg jo ikke prøvd, den er sikkert like god som alle de andre.." LOL! Den smakte drit, for å si det mildt. Men den andre opplevelsen min tok kaka! Jeg var skrubbsulten, og skulle kjøpe meg en calzone med ost og skinke i. Dama i disken på statoil-stasjonen varmet calzonen i et minutt. Som om ikke det skulle være nok? Jeg kjente da jeg kom til midten av herligheten, at den var frossen! Et 3 meter tykt lag med frossen ost og skinke lå i en dunge på midten av calzonen, og jeg var helt sikker på at jeg kom til å spy der og da.

image2009102900011
Ble mindre kvalm av å se på dette. Jenta er herlig!


Dette er helt sykt amatør!!

Okei, omg! Det er kriiiise at jeg ikke fikk sett hele Gossip Girl på grunn av en dum konfirmasjonsundervisning! Herregud... Synes faktisk kirkefolkene kunne lagt opp undervisningen etter TV-programmene. Gossip Girl er jo da MAX(!) viktig å få med seg, hvis ikke klarer du ikke henge med før etter sånn 2 episoder, og det er jo da heeelt syk krise?!?!! Altså... Man merker at disse folkene er gamle.. Amatører

Er dere ikke enige med meg? Dumt spørsmål, selvfølgelig er dere det!

lol♥♥


Hvem er dere? Og vil dere at jeg skal haaaaa.........

Do you read my blog? If you do, I would like to know who you are. KØDDAAAAA, skal ikke plage dere med engelsken min. lol♥
Men uansett.. Jeg vil at du skrive hva du heter, eller noe sånt. Eventuelt alder osv. Eller bare skriv at du leser bloggen min. Haha..

Dessuten lurte jeg på om jeg skulle ha videoblogg???? Hva synes dere? Skal jeg.. vent litt. Jeg mente spørsmålsrunde.. Vil dere at jeg skal ha spørsmålsrunde? Jeg vil ha spørsmålsrunde, men jeg vet ikke helt om jeg blir å få noen spørsmål i det hele tatt, så skriv hva du har lyst til!

img5689

Skulle jo egentlig ha selvdiggerbilder av meg tatt på webcam, men når ingenting funker, så ble det dette bildet som hadde vært finere hvis jeg hadde fått det større. Ååååh... dritBeautiful Scotland

sco1
sco2
sco3
sco4
sco5
sco6
sco7
sco8
sco9

HOMEHappyface!

bilde 814
bilde 816
bilde 817
Glaaad! Livet er herlig<333

Don't matter if you're black or white

img6037
img6040

Katrine EriksenTodays inspiration

kontor05
weheartit
whi
whi2
whi3whi4
whi5whi6whi7whi8
whi9

http://weheartit.com/En blodig Michael Jackson på Halloween

Vet dere hva? Jeg har hatt verdens mest rare drømmer i natt. Alt fra en blodig Michael Jackson på Halloween og Serena og Blair på Rema 1000. Det er ille at jeg er så avhengig av Gossip Girl at jeg begynner å drømme om Serena van der Woodsen og Blair Waldorf. 

Da jeg stod opp i morgest, følte jeg meg fortsatt som en 90 år gammel oldemor i byen som lot rulatoren sin hjemme. Oi, lang setning. Uansett.. Jeg hadde fortsatt gangsperre, og jeg følte meg helt sykt fjern, i tillegg til at jeg hadde vondt i hodet, så jeg hold meg hjemme. Det var helt utrolig deilig å sove lenge(!!!!)

Og nå sitter jeg og beundrer de syke øynene til Chace Crawford, og hvor sykt kjekk han er. NAM
Flere som synes han er kjekk? Umulig om dere ikke synes det. 
For de som er usikker på om de skal se 2012


Jeg fikk et spørsmål om jeg ikke kunne skrive litt om hva filmen 2012 handlet om, og selvfølgelig kan jeg det!

Filmen er innenfor kategorien action/ eventyr/ drama. Den handlet om noen som hadde funnet ut at jorden skulle gå under i 2012. Det ble bygd såkalte "arker" for å beskytte mennesker og noen få dyrearter osv. Uten og si for mye om filmen, kan jeg jo si at jeg synes det var sykt bra, selv om den kanskje var litt på kanten av urealistisk, men det er jo noe vi ikke kan si helt sikkert. Hvem vet hva som kan skje? 
Jeg var anspent så og si hele filmen, det vil si at jeg synes den var spennende. Jeg tror neppe det blir det samme å si filmen i stuen og å se den på kino, med mindre du har hjemmekino-anlegg. Du får liksom ikke de samme lydeffektene, og i denne filmen tror jeg det har ganske mye å si. 

Filmen var tøff, og innimellom litt morsom. Jeg tror filmen er med på å få folk til å forstå hvor ille det kan være om vi ikke snart begynner å tenke oss om når det kommer til natur og miljø. JEG synes dere bør se den, og jeg ANBEFALER dere å se den. 

For å lese mer om filmen kan du trykke her: http://www.filmweb.no/disney/kommer/article169001.ece#/filmomtale/169001 
Har litt problemer med linkingen, så det ble litt knødd. 
Og her er traileren om dere vil se den!


Gammel dame uten rulatoren sin

Heeey folkens. Nølte litt da jeg skulle begynne å skrive et nytt innlegg, men jeg har tenkt så at jeg vil tilbake til bloggingen igjen. Jeg skal ærlig innrømme at det har vært litt deilig uten bloggen, men samtidig er det godt å være tilbake igjen. 

Okei, på fredag var jeg og trente på Friskhuset, og de fleste som kjenner meg vet at jeg ikke er den som trener så alt for mye. Vel.. Alt jeg kan si nå er at nå jeg går,  føler jeg meg som en 90 år gammel oldemor i byen som lot rulatoren sin stå hjemme; jeg har gangsperre, og det har aldri vært så ille før, jeg lover dere at det er det verste!

Igår var jeg på kino og så 2012. Jeg skal love dere, hvis ikke neglene mine var oppspist fra før av, så ble de det da. Det er den beste "katastrofefilmen" jeg har sett før, og jeg forstår ikke hvordan de klarer å lage alle de effektene. Helt sinnssykt! Anbefaler dere som ikke har sett den, å se den! 

img8140
Legg merke til glassene fra hele uka øverst i midten av bildet, og verdens beste sjokolade nede i høyre hjørne!!
ja
         
img7985
Verdens beste jenter! Dere aner ikke

Okei, tam blogging idag, men mer interessant blogging kommer sikkert i morgen. 

Har du sett 2012? Hva synes du om den i såfall?
Stem på meg i Blogg VS. blogg!

Jeg er med i blogg VS. blogg hos denne søte jenta! Hvis du vil stemme på meg, kan du trykke her. Da hadde jeg blitt kjempeglad!

blogg

Jeg er mest sannsynelig tilbake i dag eller i morgen.

Helt nytt var det vel ikke...

Hei igjen, dere! 3 dager med bloggpause er kanskje lite, så drøyer den litt til. Jeg har fått massssse inspirasjon, tro det eller ei. Som dere ser har jeg fått tilbake det første(?) designet jeg hadde på denne bloggen, så det ble ikke HELT nytt, men jeg synes det var litt fint da. Nå skal jeg bare prøve å lage ny header, hvis jeg finner noen brukelige bilder. Dette blir en ganske travel uke, så det kan hende jeg ikke er tilbake før til helga, eller neste uke, zånn btwwheheh

img8081

Og hvis dere har noen tips om hvordan jeg kan forbedre bloggen min, så hadde jeg blitt glad om du hadde sagt ifra! :-D


www.julieajakobsen.blogg.no

Trodde ikke jeg skulle gjøre dette før om "lenge"

Hei!
Trodde ikke jeg skulle si dette på en stund, men jeg skal ta bloggpause. Ikke fordi det er kjedelig å blogge, men jeg trenger inspirasjon!!! Før gadd jeg ikke ta bloggpause, for da mistet jeg lesere, men når man har minus 2345673 sidevisninger om dagen, og 0 kommentarer, har man faktisk ingenting å miste så da er det like greit. Jeg skal prøve å komme tilbake så fort jeg gidder, men først skal jeg ha nytt design. Alt skal være nytt før jeg begynner igjen. 
Og jeg skal holde det jeg lover!!!! Lover. hehehehe.....lol

Her er ukas sang: 
Dagens lookbook.

Lace Dress with Bloomers, Sequin Beret from Hourglass Consignment, Modcloth Peeptoes from modcloth.com, We Love Colors Red Tights from www.welovecolors.com

Dette bildet fanget oppmerksomheten min. Sykt fint! Særlig på det første bildet, sminkinga osv. Og jeg elsket den lua!  

Hva synes du? Inspovegg

img8079
img8080

Okei, bildene ble veldig dårlige, men jaja.
Den er egentlig ikke helt ferdig. Jeg skal henge opp flere bilder etter hvert.

Hva synes du?Outfit 071109

img8075
Var så stygg i ansiktet at jeg måtte retusjere litt. Det ser bedre ut nå:-)

Tubetopp fra Bershka, overdel fra Vero Moda, Cardigan fra Primark, øredobber fra New Look og bukse fra Vero Moda. Dagens lookbook.

Hat from H&M, Shirt from Bikbok, Jeans from H&M

Kult eller hva?

Dagens lookbook.

Cream Silk Shirt from Vintage, High Waist Net Skirt from Urban Outfitters, Leather Satchel from Vintage
Jeg likte dette antrekket! Søtt, men samtidig stilig. Likte veska utrolig godt.

Hva synes du?

Et innegg som egentlig skulle postes igår.

Jeg har en sånn intens følelse av at det er mandag idag. Jeg har jo nesten ikke vært på skolen denne uka, og jeg skal heller ikke på skolen i morgen, for da skal jeg på hyttaaa. Jeg er så heldig. Men nå blir det sikkert koselig, for nå er broren min hjemme, og da har jeg i hvert fall noen å plage.

Jenta som sitter foran meg i spansken, sitter å strekker seg, så jeg får alt håret over PC'en. Så irriterende at jeg snart slår henne. Neida, jeg tuller, det er ikke så alvorlig. Jeg fikk dårlig samvittighet....

I kveld har vi siste konsert i kulturhuset. Håper det går bra. Jeg har faktisk klart å bli litt syk, så jeg hadde egentlig tenkt å holde meg hjemme idag, men istedet for det, valgte jeg å komme litt for sent til skolen. Så det gikk fiiiint:-)

dsc02165

Gud, så slitsom dag/ uke!

Okey, jeg er sånn ca. verdens dårligste blogger. Jeg har mistet helt lysten for å blogge, og lurer på om tiden er inne for å avslutte snart. Jeg holder aldri noe jeg lover, som for eksempel med videobloggene. Jeg har ikke redigert den der brusvideoen, men det er rett og slett for at den er sykt dårlig. I tillegg har jeg ikke tid til tull nå for tiden, og tiden går så fort at jeg vet jo ikke av før jeg er blitt bestemor. Tiden går så utrolig fort, at det rett og slett er deprimerende!

Da var den første av to forestillinger overstått, og det gikk faktisk kjempebra. Jeg klarte å skjerpe meg før forestillingen, så jeg klarte faktisk å holde meg seriøs da jeg skulle være Karius. håper det går like bra i morgen. Og forresten; bor du i Harstad anbefaler jeg deg å komme på forestillingen klokka 18.00 på Harstad Kulturhus!!!

img3035
( Random bilde fra Astrid Lindgren-forestillingen i fjor.)

Har hatt en travel dag, og litt problemer med nettet idag, så jeg har ikke fått blogget før nå. Sorryyyyy

Og nå er jeg ca. verdens trøtteste person, så jeg skal få meg litt søvn nå, faktisk. God natt!
Den norske skolen skulle vært mer prioritert

Jeg har fått helt dilla på Pokèmon-sangen. Gud, jeg elsker den! Følte bare jeg måtte få den ut. 

Og når jeg nå skal bytte tema, lurer jeg på om jeg er den eneste som blir deprimert av de sund-revne skolebøkene fra 1800-tallet? Dere vet de bøkene man må teipe i begynnelsen av skoleåret for at de skal holde sammen? Er jeg den eneste som synes at den norske skolen skulle vært litt mer prioritert? Nå er vel ikke jeg den som skal klage. Det bygges nemlig ny skole rett ved siden av vår nå, og den jeg går på nå, skal rives når den nye er ferdig. 
Det jeg faktisk har veldig lyst til å klage på, er at den ikke er ferdig før vi bare har to måneder igjen på ungdomsskolen. Har bare lyst å be de byggefolkene om å kjappe seg litt, liksom.

Har jeg forresten sagt at skolebygget vi har musikkrommet i, er fra 2. verdenskrig? Det går masse rykter om tyskere som har hengt seg på loftet, og at det ligger døde mennesker inni murene. Nå er ikke jeg så påståelig at jeg tror på noe av det, men det er litt skremmende å tenke på. 


Er du også lei av gamle skolebøker? 
Synes du skolen skulle vært mer prioritert i Norge? 

Jeg har blitt politimester!

Hei dere! Nå kan dere tro jeg er sliten! Jeg har nemlig vært på kulturhuset helt fra klokka 12, til klokka 7. Det har vært kjempekoselig, men samtidig litt slitsomt, og dyrt, for det ligger en butikk rett over gata, som jeg har brukt alt for mye penger på.. og nå er jeg fattig, rett og slett. 

I pausen mellom solist øvelsen og kor øvelsen, dro de fleste solistene til byen, ikledd kostymene, og gav ut lapper om konserten, sånn at folk skulle få vite om at vi har konsert snart da. Jeg følte meg helt utrolig dum! Men husk konsert på kulturhuset i Harstad, 5. november klokka 18.00!!! Kom, så får dere dere en god latter når jeg og Mathilde kommer på scenen som Karius og Baktus. 

dsc02165
Litt av oss solister. Jeg hadde Olai sitt kostyme idag, mens han hadde parykken min. 
Politimester Bastian, Baktus, Karius og Jonathan.

dsc02169
Wey, politimester Julie.

Nå har mamma gitt meg en goood fot massasje, og akkurat nå sitter jeg med beina mine i varmt vann. Elsker det!
Og når jeg er ferdig med fotbadet, skal jeg lage meg smoothie. Mmmmmm....

Og sånn "by the way" dropp drittkommentarer, de blir slettet uansett =D
Ukas sang

Denne sangen er skikkelig kul, og jeg digger Lily Allen! 


Lily Allen - The fear

Hva synes du om sangen?Jeg skal ikke ha svineinfluensa nå!

Heisann sveisann! Nå sitter jeg å chiller foran TV'en, og skal snart se en film som går på FEM. Har faktisk vært i kirka idag, å vært ministrant- en slags hjelpeprest(?) Jaja, det var iallfall kjedelig, men sånn er det å være konfirmant. Jeg skal snart gjøre matteleksene som vi har til i morgen. Lekser på en søndag må aldri skje igjen. Søndag er ment for å være ukas sløvedag.

Jeg vet ikke om jeg har sagt til dere at alle sangerne på kulturskolen har konsert på onsdag og torsdag? Thorbjørn Egner-konsert faktisk. Vi skal synge masse sanger av Thorbjørn Egner, blant annet skal jeg og Mathilde være Karius og Baktus. Jeg må ha på meg en stor, rød, stygg parykk.. Men jaja, det blir morsomt uansett, iallfall for meg som liker å dumme meg ut, eheh. Utfordringen min nå, er jo at jeg må holde meg frisk. Jeg føler meg litt små-uggen akkurat nå, så jeg skal ta overdose av paracet og c-vitaminer. Jeg skal absolutt IKKE ha svineinfluensa!1!!1

ta inn hele skjermen 26102009 184652bmp

Har dere (hatt) svineinfluensa? 
Kjenner dere noen som har det?hits