oktober 2009

Pussycat, pussycat I love you

Hey peepsss! Having fun? Scared someone today? I haven't... That's too bad. 
Neida, skal ikke dele mer av mine engelskkunnskaper nå. 

Akkurat i dette øyeblikket sitter jeg hos Katrine, og vi koser oss kjempemye! Vi har sminket oss som pusekatter, og vi har tatt maaasse bilder. Dere skal få se noen av dem lengere ned, selv om de fleste ikke ble så veldig fine. Jeg strålte opp da jeg nettopp kom på at vi hadde leid film som vi ikke har sett enda- 17 igjen, men Zac Efron. De fleste synes at Zac er såååååååå dødskjekk, men jeg synes har er litt klysete, men hey, that's my opinion! 

Det er sykt hvor lang tid jeg kan bruke på et blogginnlegg. Jeg bruker alltid begynne på det, så ta en pause der jeg sjekker nettbyen, facebooken osv. Så jeg kan lett bruke flere timer med et innlegg. Er du også sånn? 

Heheh, nå fikk Katrine hoste anfall. Det er så morsomt.

image2009103100051
image200910310014
Verdens beste sjokolade!!!!

img7880
img7904
img7884
img7899

Har dere gått Halloween idag? 
Hva har dere gjort?


Bloggen min er...

..rød. Jeg klarte ikke det rosa designet mitt lenger, så jeg byttet på en liten ting. Endret fargen på menyen, fargen på lenkene, og fargen på skriften på headeren. Utrolig hva så lite har å si, selv om bloggen min egentlig er kjempestygg. Jeg har så lyst å endre på noe, få en ny header for eksempel, men jeg har ingen bilder, og jeg gidder ikke photoshoot igjen. 
Noen som har et bra forslag til et fint design? Noen farger dere foretrekker? 

Det har vært deilig å ikke tenkt så mye på bloggen idag, og jeg føler egentlig at jeg trenger en pause, men jeg har ikke lyst å ta bloggpause. Jeg har mistet nok lesere fra før av.. 
Det er faktisk litt deprimerende å ikke få kommentarer på innleggene man legger ut. Sånn som i går for eksempel. Jeg lovte dere at jeg skulle blogge masse, men når jeg ikke fikk noen kommentarer, følte jeg rett og slett ikke for det, og da mistet jeg totalt blogglysten. Jeg vil jo ikke blogge for meg selv heller. Nå skal jeg ikke klage mer, men jeg vil dere skal vite at jeg setter stor pris på kommentarer, uansett hvor negative eller positive de er. Kom gjerne med kritikk, helst konstruktiv da selvfølgelig. Og tusen takk til alle som kommenterer! Jeg blir sååå glad.

img6808
Random bilde av Karoline og Martine. Er så glade i dem!!!!
Hadde du gått med denne?

42821941248970888661n400

Hadde dere gått med denne hvis dere hadde fått sjangsen? 
Jeg er litt usikker selv, den var råkul, men vet ikke om jeg kunne gått med en sånn. Hva med deg?

Lenge leve Michael!

Siden jeg lovte dere at jeg skulle skrive litt fra Michael Jakcson-filmen igår, må jeg jo vel bare gjøre det.

Kinoturen bestod av litt blandede følelser. Man blir trist, men samtidig veldig glad når man ser den. Eller.. det varierer jo kanskje fra person til person, men det var sånn jeg følte det. Hvis du har forventet deg en helt vanlig film, blir du kanskje skuffet, men som de fleste sikkert vet er det en film som er filmet fra øvingene til comeback-konserten som Michael skulle ha i Juli.

 Åh, filmen var så utrolig fin! Du får også et lite inntrykk på hvordan Michael var som person, og etter mitt inntrykk virket han som en utrolig god person! I tillegg var han perfeksjonist, noe som du legger merke til i filmen. ALT skulle være perfekt, og det er vel derfor han kom så langt også. Det var stort å få se hvor mye han jobbet for at konserten skulle bli bra, men selvfølgelig, han gjorde det ikke alene, han hadde utrolig dyktige sangere, dansere, teknikere osv. med seg også! 

Det er utrolig hva folk var/er villig til å gjøre for Michael Jackson, og ikke minst hva han var villig til å gjøre for oss! Når jeg hørte ham synge i går, hørte jeg ikke forskjell på hvordan han sang for flere år siden, og jeg hadde aldri trodd at han var 50 år, hverken på måten han så ut, sang, eller danset. Lenge leve Michael Jackson!

love

I tillegg til bra film, hadde noen av kulturskole-danserne danseforestilling for oss på scenen. Ble sykt imponert! Var utrolig mange flinke dansere der. Og da vi kom inn på selve kinoen, stod det noen andre dansere utfor kiosken og danset. Det var også selvfølgelig kjempebra!

Okei, dette var et veeeeldig langt innegg, men det var så mye jeg ville få med. Du er flink hvis du gadd å lese alt:-) 


Har du sett This Is It?

Hva synes du om den i såfall?Outfit 281009, 291009

Gårdagens antrekk:

kamera oktober3
OKei, det til venstre kan vi kanskje kalle for kinoantrekk, om dere vil. Kastet på meg uniformsjakken min når jeg først fikk sjangsen. Og det til høyre er da det jeg hadde på meg da jeg ikke var på kino. Ganske logisk egentlig.

På bildet til venstre har jeg på meg:
Bukse/ tights fra Vero Moda, singlet fra Bik Bok, uniformsjakke fra Primark, og øredobber fra H&M.

På bildet til høyre har jeg på meg:
Blazer fra Primark, tubetopp fra Bik Bok, bukse/ tights fra Vero Moda og øredobber fra Glitter.

Og dagens antrekk:

kamera oktober4

På bildet til venstre har jeg på meg:

Tights fra Lindex, cardigan fra Bik Bok, singlet fra Bik Bok, T-skjorte fra VIC(?) og øredobber fra Glitter.

På bildet til høyre har jeg på meg:

Egentlig det samme, hvis du ser bort ifra jakken som er fra Primark, og "halsen" som er fra Glitter.Hva synes du om antrekkene?
Hvilket likte du best?

I LOVE YOU BABY

HEI<3<3<3<3<3<33
Hadde tenkt å blogge nå, og jeg gjør for så vidt det. Men jeg hadde tenkt å blogge om den innholdsrike dagen min, og " This is it, " men det får bli i morgen for nå er jeg så sulten og trøtt at jeg hadde dødd for room service akkurat nå. Synd mamma har gått å lagt seg....

Dere får ha en god natt, så LOVERLOVERLOVER jeg at jeg skal blogge masse i morgen. Har liksom ingen prøver igjen denne uka, så nå er det bare sløvingsss. Kanskje jeg skal redigere den brusvideoen jeg har lovt dere i 123457432456 uker nå. Snakkes!!!

hunk

love you baby

This is it!!

Heisann!:-)
Nå har jeg endelig matpause, endelig! Så nå sitter jeg og nyter pizzaen min. Edit: matpausen er ferdig......
Har hatt gym i de to første, og spansk i forrige, med verdens verste lærer, som ikke kan norsk. "Vi er hjem nå, du skal spist ", skjønner?

Uansett.. Det blir en veeeldig travel dag idag. Travlere dag har jeg ikke ikke hatt på lenge.
Først skal jeg gjøre meg ferdig på skolen, så rekker jeg akkurat å se Gossip Girl før jeg skal på konfirmasjonsundervisning klokka 4 - 6, så skal jeg på sang fra 6 - 8 (vet ikke helt hvordan jeg skal rekke det, men okei) så skal jeg på kino fra klokka 9 - 11 ca. Alt er selvfølgelig samlet på en dag...
 
Hvis du lurer på hvilken film jeg skal se, så skal jeg på premieren til Michael Jackson's This is it. Bestilte billetter for i hvertfall en uke siden. Har tenkt å kle meg som Michael og(L) Hermer litt etter bestevenninna mi, det kan jeg innrømme, men hun hadde et bra forslag. Creds til deg Katrine, som er syk idag.. Ikke creds til at hun er syk, men dere skjønner.....God bedring! Okei dette ble et veldig langt innlegg.. Avslutter med dagens spørsmål; Hva skal dere gjøre idag?

img7780
Unnskyld Katrine
♥♥

Nature

img7389
img7353
img7369
img7371
img7376
img7381
img7383
img7385

Outfit 271009

ta inn hele skjermen 27102009 161852ta inn hele skjermen 27102009 162746
Okey, øyet mitt så helt fucka ut.

Singlet vero moda topp bik bok cardigan primark tights/bukse vero moda øredobber H&M


Kommer outfit-bilder så sjeldent fordi jeg alltid har på meg stygge og sløve klær.


Hva synes du om dagens outfit?
Smoothie

img7838

Mmmmm...

krullzz

grr, nam jeg er sulten på grøt.
Fin start på et innlegg, det kan jeg si meg enig i. Jeg trenger jo ikke hilse på dere hver dag. I dag er jeg overlegen! 
Nå sitter jeg med sår hodebunn, for mamma klarte akkurat å brenne meg med krølltanga. Au.....

krollz
Bruker en sånn her smarting, og da blir resultatet ca slik:

image200910260004image200910260007 (klikk for å forstørre)


Har du prøvd en sånn krølltang?Forrige ukes sang

Glemte det helt av i går, jeg. Men her er  iallfall forrige ukes sang.

Breakeven - The Script

The script♥

Søndag betyr sløving. Ikke sant?

Hallooo!
Nå er det søndag, og søndag betyr sløving. Sløve gjør jeg vell hver dag, men på søndag har jeg en unnskyldning.
Har akkurat fikset litt på rommet mitt, og hentet ned høytalerene mine, så nå slipper jeg å høre innestengt lyd fra PC'en min. Kom hjem fra hytta akkurat klokken tre, så vi kom akkurat tidsnok til Liverpool - Manchester United. Som de fleste sikkert har fått med seg, vant Liverpool 2-0. Var nesten helt sikker på at Manchester skulle ta Liverpool nok en gang, men neida. Liverpool presterte, og vant over Manchester. Da kan du tro det var jubel i stua!

I morgen har vi matteprøve i algebra i de to første timene. Jeg har plagdes med dette helt siden vi begynte, og er fortsatt ikke helt trygg på det. Men.. jeg skal selvfølgelig gjøre mitt beste, og er ikke det bra nok, så får vi lese mer! Vanskeligere er det ikke. Har hatt en veeeldig sløv helg, og skulle gjerne vært litt mer sosial, men av og til må man bare koble helt ut.

spania09
Sløvebilde fra Spania, av meg og Martine.

Hvem heier du på? Liverpool eller Manchester United?
Har du vært like sløv som meg i helga?

Jeg vil lese bloggen din!

Heihei!
Jeg sitter fortsatt på hytta og holder på å kjede meg ihjel. Derfor trenger jeg noen blogger jeg kan lese. Det er så vanskelig å finne sånne småblogger, så derfor vil jeg at dere skal legge igjen en eller flere bloggadresser dere synes jeg burde ta en titt på,o g som dere synes er bra. Du kan gjerne legge igjen din egen bloggadresse. Skriv under litt hva den handler om, og hva den inneholder. Kanskje jeg blir fast leser?

julie 0071
Jeg anbefaler!

Skal begynne en ny ting, hvis jeg velger å fortsette å blogge. Er så lite som skjer på bloggen, og det er litt min feil også.
Skal fortsette å se hvordan det går, og hva jeg har mest lyst til å gjøre.

Uansett! Jeg har veldig lyst til å anbefale et par ting til dere som har lyst på en fin hud. Lumene har i følge min erfaring, veldig bra produkter som jeg bruker. Fikk disse i bursdagsgave av Kamilla og Martine.

80546
Okei, jeg starter med denne.
Artic Touch- deep cleaning Peat mask-  Den jeg har ser neeesten lik ut, men ikke helt. Jeg fant ikke noe bilde av den jeg har, så da får det bli denne. Dette er en slags ansiktsmaske, og det er meningen at du skal bruke den 1 - 2 ganger i uken. Jeg elsker den, for den har faktisk utrolig bra effekt på huden min. Den påføres på fuktig hud, og du må la den virke i ca. 10 minutter. Det morsomme med denne er at den er brun, så da jeg så meg i speilet sist jeg hadde den på, svatt jeg som f... Men nok om det. Etter jeg har tatt denne av, bruker jeg denne herligheten:
3883294013b2c46a63b0m
Lumene Artic Aqua- 24h deep hydrationmoisturizer- Egentlig en helt vanlig fuktighetskrem, bare mye bedre. Haha!
Denne her er jeg helt avhengig av, og dessverre er jeg snart fri.

Jeg anbefaler dette på det sterkeste hvis du vil ha fiiiiin hud. Ikke at jeg har så fin hud, men nå er ikke jeg verdens flinkeste å bruke dette regelmessig.

Du får tak i dette blandt annet på Parfymelle, og sikkert på de fleste parfymeriene.

Jeg imponerer stadig!

Heisann dereee

En liten oppdatering fra hytta. Ble tvunget med idag, for det er ganske lenge siden sist nå. Jeg angrer egentlig ikke på at jeg dro, men en ting jeg angrer på er at jeg ikke dro sammen med Martine på hytta hennes istedetfor. Hadde liksom hatt litt mere å gjøre da. Men det er koselig med mamma og pappa også daa.

Nå sitter jeg i godstolen og ser på tv. Skal snart lage meg smooooothie♥ Det er helt fantastisk! Jeg har byttet ut godteriet med smoothie, og jeg klarer meg med sjokolade bare. Imponerende? Klarte iallfall imponere meg selv!

I kveld har jeg sett på X factor, og jeg synes det var utrolig trist at No name, no fame røyk ut, men jeg regnet nesten med det så høy standar som det er der. Helt utrolig mange flinke folk! Hvem er deres favoritt?


407778xfactor

Hva synes dere om No name, no fame?
Er du like sunn som meg?
Hva skal du i helga?

hot eller harry?

skinnkjole
Vel.. Jeg hadde ikke gått i en sånn for og si det sånn. Kanskje en vakker dag.. 
Jeg synes det er kjempeharry! 

Hva synes du?

Dagen min + litt mer

Hei!
Begynner bare rett på sak, jeg. Er ikke god med sånne begynnelser. 

Jeg hater kameraet mitt, og har gjort det kjeeeempelenge. Grunnen er fordi det ikke skal laddes, og jeg må bytte batteri hele tiden, og de brukes opp på ti sekunder. UTROLIG IRRITERENDE!!!

Idag hadde vi verdens sløveste dag, og kanskje verdens mest kjedelige dag på skolen. I de tre første timene så vi " Jeppe på berget," og de tre siste dro vi på Trondenes Historiske Senter. Jeg sovnet faktisk under filmen, men våknet av at jeg kjente at jeg hold på å begynne å sikle. Lol.Tre timer.... Brannalarmen reddet meg/ oss heldigvis! Og ja, det var bare en brannøvelse.
Bilder fra da vi var på Tronedens kommer litt senere. Så slipper innlegget å bli så stappet av alt mulig rart.

img7816
Lovte dere at jeg skulle legge ut bilde av det mamma kjøpte meg i London, så jeg tenkte det var like greit å legge det ut nå. Eller, jeg lovte det egentlig ikke, men kan jo gjøre det likevell. 
På bildet over ser du iallfall skoene. Elsker dem! 

cos171
På grunn av dårlig kamera måtte jeg ta et bilde fra google. 


velour
( Dette er også tatt fra google) Velour-tights(?) Noe sånt iallfall.

+ en lipgloss. 


Hva synes dere?

Den perfekte smoothien

Heihei!
Nå er jeg så mett at jeg sprekker! Har ikke spist siden klokken 11 idag, og når jeg først fikk i meg mat, skulle det selvfølgelig være det beste jeg vet, hjemmelaget pizza, og jeg klarte altså ikke å styre meg. Nå ligger jeg i sofaen med en to meter høy, og bred mage, men det er sånn jeg liker det.

Mens jeg ventet på at mamma skulle begynne på pizzaen, lagde jeg en heeeelt fantastisk god smoothie, som jeg har laget et par ganger før.

img7800
Naaam, tror jeg skal lage et glass til! Kjøpte dette bladet idag. Gleder meg til å lese videre!

Hvis du vil prøve å lage samme smoothie, kan jeg jo fortelle deg hva du trenger? Haha

Du trenger bær. (Jeg har kjøpt sånn frosne skogsbær, som du finner i frysedisken på de flest butikkene.)
Skogsbær yoghurt
Appelsinjuice
Og bringebær biola.


Det var i allfall det jeg brukte, og er ikke helt sikker på akkurat hvor mye jeg tok. Det er bare å prøve seg frem. 

Har du noen bra tips til en god smoothie?

slutty

Ingenting er så bra som Grey's anatomy, og... ja, jeg vet ikke? Trenger jeg noe mer liksom? Nå er jeg faktisk truende til å gå og lage meg kakao bare for at dette skulle høres deilig ut, men nei, det gidder jeg altså ikke nå. ( Begynte å skrive innlegget for en stund siden)

Jeg gruer meg til skolen i morgen. Eller kanskje ikke til skolen, men i allfall til jeg skal gå til gymmen. Gymsalen vår er revet, og det bygges en ny skole rett ved siden av vår, så jeg må gå helt opp til Landsåshallen, for de som vet hvor det er. For min del kunne den turen vært gymtimen min, for den er slitsom.
Men nå syter jeg fælt. Jeg kan jo bare ta bussen liksom!

Mamma og pappa kom hjem fra London idag. Jeg fikk sånne lårhøye støveletter som jeg har ønsket meg, solpudder og en tights. Kan jo vise dere bilder i morgen hvis dere har lyst å se.

juklie
Random bilde, oooog for å ikke virke slutty, sensurerte jeg litt. Ehehh.

Følger dere med på Greys anatomy? Dette er veldig trist

En klassevenninne sendte meg en video. En grusom video om abort, med veldig sterke scener, så jeg "advarer" dere. Videoen finner dere >her.<

Abort er utrolig trist, men et valg man må ta. Nå er jeg kanskje ikke den som har mest erfaring innenfor dette temaet, men uansett følte jeg at jeg måtte dele denne med dere. Jeg synes det er feil å si at "ingen" bryr seg. Det mener jeg er ganske feil. Jeg er ganske så sikker på at abort er en veldig så stor avgjørelse for den/ de personene det gjelder.
abort

Når jeg så denne videoen, visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro. Er dette virkelig? Etter som at jeg vet særlig mye om dette og heller ikke har opplevd det selv, skal jeg ikke si for mye.

Hva mener du om abort?

Testing av brus!

Tusen takk for responsen på det forrige innlegget. Det er bra å vite at faktisk noen leser bloggen min. Jeg elsker konstruktiv kritikk, så fortsett med det! Jeg og Katrine har laget en "liten" videoblogg med testing av brus, som kommer ut senere idag, eller i morgen, så gled dere! Lol.

Men nok om det. Jeg drar på sang om noen strakser, så skal jeg prøve å få redigert den der videoen som vi ikke skulle snakke mere om. Æh, nå vet jeg ikke hva jeg skal skrive om, så her får dere noen veldig interessante bilder!

img7780
En del av videoen vi ikke skulle snakke noe mer om (som ikke kommer med)

img7781
Random

img7784
stygg


Sangen til meg og Katrine! Wee


Skuffa

Hei!
Jeg blir så skuffet! Besøksstatistikken på bloggen min går nedover, og kommentarene minker. Jeg vet at jeg har blogget dårlig i det siste, og jeg skal skjerpe meg! Som dere kanskje har sett (?) stiller jeg spørsmål nesten i hvert innlegg. Jeg skriver dem ikke bare for moro skyld. Jeg skal ikke skrive tusen avsnitt, jeg regner med dere tar hintet!

Ukas sang.

Closer - Joshua Radin- Elsker den!

Hva synes du om sangen?

Den perfekte søndagen!

Heihei!

Som dere sikkert skjønte var det Erling selv som skrev det forrige innlegget. Haha.
Hadde det kjempe koselig igår, vi så litt på TV, spiste snacks, så på film og hørte på musikk. Og da vi bare var fem stykker igjen,  laget vi taco. Til slutt ble det til at alle dro, og jeg og Martine måtte rydde alt. 

Idag har vi slappet av i sofaen, laget smoothie og spist frokostblanding. Kan jo ikke være for sunn heller da! Nå har Martine dratt, og jeg må rydde opp alt sammen. Og det er ikke bare litt heller! Må vaske opp etter igår, rydde og vaske. Can't wait! 
Egentlig så liker jeg ikke søndager. Jeg går alltid og tenker på morgendagen, og at det er skole, og nå kom jeg nettopp på at jeg har mattelekser til i morgen. I tillegg er ikke butikkene åpne, og da blir jeg stressa fordi sjokoladen min er spist opp, og jeg får ikke kjøpt meg ny. Neida.. lol.

Nå må jeg rydde før det klikker for meg! 

Hvordan er søndager for deg?

WOW

Hei alle bloggere. Dette er noe dere absolutt ikke kan gå glipp. Det dere på gjøre er å ta dere en tur innom facebook. Så søker dere på Erling Utvåg Paulsen. Så adder dere han som venn. Jeg lover dere kommer ikke til å angre.
xoxo Julie

How can I move on when I'm still in love with you

Heisann!

Slår til med engelsk overskrift idag, selv om det ikke har noe med innlegget å gjøre.

Nå er det lengesiden jeg hatt et helt sånn random innlegg, så derfor tenkte jeg det kunne passe seg nå. 
Dere lurer sikkert på hva jeg har gjort de siste dagene siden jeg nesten ikke har blogget? Ikke det nei.. Men jeg forteller det uansett; jeg har spilt poker, FarmVille og Cafè World på facebook. Åsså tenkte jeg det kunne gjøre seg med en bitteliten pause fra bloggen. 

Skal prøve å komme sterke tilbake idag, men vi får se hva det blir til. Kreativiteten min er ikke på topp, for å si det sånn. 
Vet ikke helt hva jeg har tenkt å bruke dagen min på idag, det eneste jeg vet er at Martine skal overnatte. 
Har litt lyst til å dra på kino, men jeg vet ikke. Vi får se!

img2012

Hva skal dere gjøre idag?
Har dere noen bra forslag til hva jeg kan bloggen om?


Ukens videoblogg -kommer!

Haha! Jeg ( Katrine ) har fått i oppdrag av Julie å skrive dette innlegget! Jeg har nemlig bestemt at hun skal ha en videoblogg en spesiell dag i uka, hvor dere nå skal bestemme hva temaet i videoen skal være. Har kommet med noen forslag, og det som får flest stemmer blir det laget video av hver uke. Det blir selvfølgelig ny video for hver uke, men med samme tema.
Så, dere bestemmer!


1. Kokken Katrine
2. På tur med Julie
3. Etterligning av ukens beste
4. De gale har det godt
5. Ukens "dere-bestemmer"Haha, stem i vei!

img6225

Dagens inspo

balmainjacket

Jeg bare elsker disse jakkene! Og buksene for så vidt.

Har du en lik eller nesten lik jakke som en av disse?
Hva synes du om jakkene? Og hvilken likte du best?

Outfit 141009 og innkjøp.

Heihei! Idag har jeg vært litt her og der. Dro rett til byen etter skolen sammen med Stine-Mari. Skulle finne meg skjerft, lue og votter. Dessverre fant jeg ikke lue idag, men jeghar egentlig nok av det. Her er dagens outfit, og innkjøp:

img7761img7764


Dagens outfit. Kjøpte den hvite "halsen" idag, og disse søte vottene.

Kom hjem fra sang for litt under en time siden, og har vært der siden klokka 6. Vi driver på og øver til en storkonsert som skal befinne seg i kulturhuset den 5. november, om jeg ikke husker feil. Det blir jo spennende! Jeg og Mathilde skal være Karius og Baktus. Hahahaha! De som kommer og ser, kommer til å få seg en god latter.
Nå skal jeg sette meg ned å gjøre litt lekser. Må få matten til å sitte.

img7742
Så avslutter vi med et selvdiggerbilde.

Hva synes du om dagens outfit og innkjøp?

Heeerlig!

Jeg er med i en konkurranse på denne bloggen. Urolig herlige saker du kan vinne, og jeg anbefaler deg å være med.

mmm
Er du jente kan du vinne denne pakken.

mmmm
Er du gutt kan du vinne denne pakken.

Kult at det er en guttepakke hvis du er gutt, og jentepakke til jenter, så blir det skikkelig rettferdig.

outfit 131009

img7734img7738
svart. cardigan fra primark, tights fra vero moda, singlet fra vero moda, øredobber fra h&m og skjerf fra idon'tknow.

Videoblogg- jeg bare måtte...ahahah... Du har sikkert sett videoen av Amanda? Selve bimbobloggeren fra Sverige?
Jeg og Katrine prøvde å etterligne henne litt. Lite å gjøre sa du? Slettest ikke! Jeg bare måtte legge den ut. Elsker å dumme meg ut(L)(L)(L)

Er vi klare for vinteren?

Sånn! Da var jeg ferdig med å skrive ting til prøven vi har i Samfunnsfag i morgen. Vi får ikke lov å ha notater med, men jeg skriver uansett, det er min måte å øve på, og funker ganske greit egentlig.

Nå for tiden har jeg det helt strålende. Det eneste som ødelegger er lekser, og matte. Jeg får ikke til det der med likninger osv. Det går liksom inn det ene øret og ut det andre! Har du og følt det sånn?
I tillegg har vi matteprøve neste uke, og da må jeg bare øve, øve og øve! Skal begynne å øve i morgen, for det må sitte såpass godt at jeg kan alt utenom.

image200910120006

I morgen har jeg tenkt meg til byen sammen med Katrine etter skolen. Hvis hun ikke glemmer det da, noe jeg tror hun har gjort. Men vi får håpe på det beste! Har planer om å kjøpe meg luer, skjerf og sånne nyttige ting til vineren. Er du klar for vinteren? Her er det snø allerede, og ikke bare litt, men ganske mye skal jeg fortelle dere!

image200910120009

Stjelte meg noen kaker. Naaam!

God natt!


Midtskill eller sideskill?

image1
Sorry for dårlige bilder, men saken er det at jeg prøvde midtskill idag, hva synes dere jeg kler best? Midtskill eller sideskill?

Har masse å gjøre nå, øve til prøve osv. Blogges senere:-)

Ukas sang!


En av de fineste sangene jeg har hørt før. Har fått totalt dilla på den!

Hva synes du om sangen?

Sløveste dagen ever!

I dag har vært den sløveste dagen jeg har hatt på lenge! Dagen bynte med godteri, og slutter med sjokolade, probably.
Det eneste jeg og Martine gjorde siden vi stod opp idag, var å sitte i sofaen å sløve og gomle godteri.
Nå er jeg kommet hjem da, og har akkurat sett en kjempebra film; " The Women", heter den. Anbefales!

thewomen

Nå har jeg tenkt å begynne med leksene som skal være ferdig til i morgen. Kunne godt startet med dem i forrige uke, men som sagt; jeg gjør alt i siste liten. Er du også sånn?

Hot or not?

uniform

Hva synes dere om uniformsjakken? Hot or not?
Jeg synes absolutt hot!

Feite sløvinger

Hei! Nå sitter jeg hos Martine og sløver med The Voice og snacks. Tok PC'en med meg, for det er alltid kjedelig og måtte dele på en. Koselig å se henne igjen. Har så mye å prate om, at jeg snart sprekker. Føler at jeg babler i ett! Men det er bedre det, enn å bare sitte og ikke si noe.

Det er egentlig litt rart når jeg tenker på det, for nå nettopp sa jeg " Æ må bare ta nån bilda som æ kan legge ut på bloggen.." Da følte jeg meg rett og slett litt rar. Det sier litt om hvor avhengig jeg er. Andre vil kanskje tenke at det er ille, for så vidt er det egentlig det, men jeg synes det er morsomt. At jeg tenker så mye på bloggen, gjør meg ingenting. Jeg blogger hvis jeg vil blogge!
img7711
img7722img7723

Hva gjør dere ikveld?

Flere som føler seg avhengig av bloggen?

Update!

Hei alle sammen!

Nå er jeg så våken som jeg kan bli! Stod faktisk opp halv ett, og siden da har jeg fått tid til å dusjet, tatt ansiktsmaske, smurt meg inn i bodylotion osv. Føler meg ganske ren nå. Nå skal jeg bare sminke meg litt, så er jeg klar til å gå ut.
Som jeg sa i forrige innlegg skal jeg i kirken i hele tre timer, for å bli kjent med de andre på gruppa mi. Gleder meg til å møte nye folk.

Nå skal jeg finne noe og ha på meg, så skal jeg spise. Hva skal dere gjøre idag?

Jeg selgeeeer.....

Hei!

Jada, jeg vet jeg har vært veldig sløv med bloggingen i det siste, men i morgen lover jeg at bloggen skal bli proppfull av innlegg. Drar på sånn konfirmasjons-ting i morgen og blir der fra 15-18. 3 timer i kirka synes jeg er aaaalt for mye, men skal man konfirmeres så skal man konfirmeres.

Eller, kanskje jeg ikke blir å blogge så mye i morgen? Når jeg tenker på det, så har jeg egentlig ganske lite tid. 
Jeg tenker liksom hvis jeg skal sove lenge, kanskje sånn til i 1/2 tiden, for så og dra i kirka klokken 15.00, og etter det blir jeg mest sannsynelig å dra til Martine. Da får jeg dårlig tid.

Forresten!!!! Jeg selger kakebokser, nydelige kaker! Klassen prøver å få inn penger til klassekassa sånn at vi kan dra på klassetur i 10. klassen, og endelig har vi klart å fikse noe! Så hvis du har lyst å kjøpe, så kan du ta kontakt med meg. Noen kakebokser koster 50 og noen 60. Vær så snill! Jeg hadde blitt sååååglad om du vil kjøpe hos meg. mormor1

Har du vært på klassetur? Hvor da i såfall?
Eller skal du på klassetur?random

Heisann!
Nå har jeg faktisk ryddet på rommet og ryddet litt i klesskapet, selv om det kanskje ikke ser sånn ut. Så nå ser alt ser alt perfekt ut. Nei, egentlig ikke.

Mamma har bursdag idag, og blir 40 år, så det blir familieselskap her i kveld. Etter det skal jeg prøve å komme meg på jentekveld, hvis jeg kan kalle det det. Bente skal i allfall ha et eller annet hos seg. Håper det ikke blir så sent før jeg kommer meg dit.

Forresten! Klippekransen jeg laget igår, ble helt perfekt! I tillegg smakte den nydelig!!!
Smoothien jeg laget nådde ikke helt opp til forventningene mine. Den smakte spy, sånn helt seriøst.
img7695

mobil 067
Bilde fra naturfagstimen på skolen idag. Digger brillene!

Hva skal du gjørei kveld?

Baker Jakobsen

Wey, jeg kom aldri i gang med leksene jeg skulle gjøre, og heller ikke inspoveggen min. Men likevell gjorde jeg noe jeg måtte gjøre. Bake en selvvalgt gjærbakst. En hjemmelekse vi fikk for to uker siden i Mat og Helse, og jeg gjør det som vanlig i siste liten. 
Jeg har valgt å lage klippekrans. Smaker det samme som kanelboller, men ser litt mer delikat ut, hvis dere skjønner. 
Når kransen er ferdig, skal jeg lage meg smoothie. Gleder meg! 

lklip
(Bildet er tatt fra google)

Har du smakt klippekrans før?

Full skjerpings!

Hei på dere!

Jeg som hadde tenkt å være så flink at med en gang jeg kom hjem fra skolen, skulle jeg sette meg ned med leksene. Når jeg da kom hjem, begynte Veronica Mars, og deretter Gossip Girl. 10 minutter etter at Gossip Girl er ferdig, ligger jeg som et slakt i sofaen, og sover.


markusandresaunesinspoaugust09500x304

Det kommer vel ikke som et sjokk for dere når jeg forteller at jeg ikke har satt i gang med leksene enda? Neppe.
Nå er det full skjerpings her. Nå skal jeg sette meg ned med matteleksene til jeg blir ferdig, og etter det, skal jeg fortsette på inspo-veggen om jeg begynte på i august. Og vet dere hva? Jeg ble faktisk ikke inspirert av Voe, men av dette bildet på Christopher Mørch Husby's blogg.

Har noen av dere laget en inspo før?

 

Link:

http://condre.blogg.no 

Leukemi

Jeg har nettopp vært på biblioteket og lånt meg bok på nynorsk. Ikke frivillig vel og merke. Vi må lese en nynorsk bok, og deretter lage bokrapport. Etter noen minutter tok jeg bare en tilfeldig bok.

image200910080001
Okei, boka henger så vidt sammen. Eller, den henger ikke sammen.

Boka jeg valgte handler om en gutt som fikk kreft. Leukemi. Begynnelsen av boka var utrolig trist. Det begynte med hilsnene han fikk i begravelsen sin. Altså, han døde, han overvant ikke kreften. Jeg blir litt trist når jeg leser, for det er moren som forteller om tiden mellom før han fikk diagnosen til han døde, og jeg hater at jeg er så følsom i sånne tilfeller. Jeg kan begynne å gråte av slike bøker.

På tross av at boka er over 20 år gammel, anbefaler jeg hver og en å lese den. Kanskje du får et annet syn på livet?
Nå hørtes jeg ut som en prest.

Link:
http://condre.blogg.no

Jeg ELSKER håret mitt, omg

image
Ah, så deilig jeg var nå da. Helt nydelig. Og så bleik jeg så ut, omg.

Okei, problemet mitt er: nei, vent litt. Bare se på bildet overnfor, så slipper jeg å forklare. Jeg tok nettopp ut hårstrikket, sjekk så nydelig jeg ble nå da. Gjett hva jeg fant inni fuglereiret? 5 hårnåler, og gjett hva? Jeg har enda et problem, og det er at jeg har verdens dårligste rettetang, eller, jeg vet ikke om jeg kan kalle det for det. Uansett hvor varm den er, så vil ikke håret mitt bli rett. Så jeg begynner å lure på om det er håret mitt det er noe galt med. Hvis jeg har stått en stund og rettet det, og går ut, så blir det bølgete på to sekunder. Det er jo på grunn av fukten, men guuuud så irriterende.

I tillegg kan jeg ikke gjøre noe med det. Vet ikke hvorfor heller, men alt blir så stygt. Så enten er det jeg som ikke har nok ordne-hår-skills, eller så er det håret mitt som er STYGT!QMØWLM"QWONÆÆÆH. Garantert det siste, og det første for den saks skyld.

Takk for at dere tar dere tid til å høre påproblemene mine. Det er så koselig at noen bryr seg!!!

Link:
http://condre.blogg.no

Outfit 071009

img7692
Haha, pent<33

Tok bare et bilde, for jeg gadd rett og slett ikke å ta kjempemasse bilder, for så å velge ut et av dem. Jeg er en sånn vinglepetter som kan sitte i flere timer med sånnt. Okei, nå overdriver jeg, men dere skjønner hva jeg mener.

Link:
http://condre.blogg.no

"Vinneren" av blogg. VS. blogg

Hadde helt glemt av blogg VS. blogg, men bedre sent enn aldri. http://condre.blogg.no ble da "vinneren." Gratulerer!
ta inn hele skjermen 04102009 223208
Sondre har en ganske bra blogg, og blogger ca. 2-3 ganger om dagen. Selv om designet er grått, er det kult, og bloggen ser veldig ryddig ut. Når Sondre blogger, bruker han mest bilder, og mindre tekst. Han har veldig mange fine bilder,og av og til en liten video. Noen ganger kan det blir kjedelig med bare bilder, jeg selv vil ha litt mere tekst, men det er sikkert hans måte å blogge på. Jeg liker bloggen til Sondre, og hvis du ikke har vært på den før, kan det absolutt anbefales!

Har du vært innom Sondre's blogg før?

Videoblogg?

Heisann!
Nå er det ganske lengesiden jeg har videoblogget, og det kommer av at det har vært noe feil med mikrofonen på kameraet, men nå er den faktisk i orden igjen.

Jeg har null idèer om hva jeg kan videoblogge om, så jeg bestemte meg for å spørre dere. Hva vil dere at jeg skal gjøre? Jeg gjør nesten alt, med mindre det er umulig, eller farlig. Som for eksempel å hoppe utefor et stup, noe jeg kunne forestilt meg at noen hadde spurt om. Dere kan jo for eksempel stille meg spørsmål som jeg kan svare på, ikke akkurat som en spørsmålsrunde, men dere skjønner hva jeg mener!

Har dere forslag til noe jeg kan gjøre? Spørsmål?

Outfit 051009

img7675
Vil helst ikke vise ansiktet mitt..
singletbik bok,buksebershka,blazerprimark,armbåndprimark,øredobberH&M.

Ukas sang!!!!

Eller forrige ukes sang. Men jeg elsker den fortsatt!


Åh, den er helt nydelig! Love it!!!!!!!

Hva synes dere om sangen?


Sure og gretne lærere er så tragiske

Åh, som jeg hater sure lærere. Det er noe av det verste jeg vet. Gretne, sure lærere. Æsj.
I de to første timene hadde vi matte, og mattelæreren vår var så sur, at han like så greit kunne blitt byttet ut med et surt eple. Haha, fine sammenligninger, men helt ærlig, lærerne skulle bare visst hvor mye de ødelegger. Tenk en glad lærer, hvor mye bedre det hadde vært, hvor mye glede han kunne spredd.

Er dere ikke enige?

Blogg VS. blogg- stem på den du liker best!

Nå har jeg trukket ut to stykk som kan bli stemt på i Blogg VS. blogg, for denne gangen.

ta inn hele skjermen 04102009 223208
http://condre.blogg.no

VS.

ta inn hele skjermen 04102009 223311
http://helenejensen.blogg.no


Så stem på den du liker best! Avslutter "konkurransen" i overmorgen. Stem i vei!


Ukas innkjøp!

Nå er jeg endelig hjemme igjen! Må si at det var ganske deilig, egentlig. Det eneste er at jeg ikke vil på skolen igjen, faktisk en uke siden sist nå!

Jeg sa jo jeg skulle legge ut bilder av det jeg kjøpte i London. Husker ikke helt hva alt koster, så jeg sier bare sånn ca.
Som du ser er nesten alt fra Primark.

img7592Jakke fra Primark ca. 200,-
img7599Boyfriend-blazer fra River Island ca. 400,-

img7601 Strikkajakke fra Primark ca. 120,-

img7610 Haremsbukse fra Bershka ca. 190,-

img7614 Fra venstre: øredobber fra H&M ca. 70,-, diamantøredobber fra New Look ca. 50,-, gulløredobber fra Primark ca. 10,-, diamantøredobber fra New Look ca. 50,-, "Leopardøredobber" fra Primark ca. 10,-

img7621Fra venstre: Mascra fra Max Factor ca. 100,-, Consealer fra LÒreal ca. 90,- Fundation fra Max factor ca. 90,-, Velvet touch fundation primer fra Gosh ca 100,-, Blush fra Gosh ca. 50,-, Øyenskygge fra Gosh ca. 50,- Alt fra SUPERDRUG.

img7626Uniformsjakke fra Primark ca. 210,-

img7637Jakke fra Primark ca. 200,-

img7643Briller fra Marcus K. eyewear London ca. 80,-, Armbånd fra Primark ca. 20,-, Belte fra Primark ca. 10,-

img7645Veske fra Primark ca. 70,-

img7650Hårbånd fra Primark ca. 10,- pr. stk

img7653Sko fra Primark ca. 20,-

img7661Skoletter fra Primark ca. 120,-
img7663Uggs fra Primark ca. 50,-

klrBoyfriend-blazer fra Primark ca. 120,-, Bukse fra Bershka ca. 250,-

klr1Waterfall-jacket fra Primark ca. 130,-

klr2Cardigan fra Primark ca. 70,-

Åh, endelig ferdig! Det var en del, og jeg skjønner egentlig ikke at jeg gadd... I tillegg har jeg glemt et par ting, men det får bare være! Som sagt husker jeg ikke prisen på alt, så noe kan koste mer eller mindre enn det som står skrevet.

Hva synes du om innkjøpene?
Hva likte du best?

love hearts

lovehearts
...er godt! Men den jeg kjøpte smakte såpe</3

Liker du love hearts?http://julieajakobsen.blogg.no/1254592482_blogg_vs_blogg.html

Blogg vs. blogg!

Heihei!

Jeg tenkte at siden det ikke skjer noe på bloggen min nå for tiden, så kunne jeg jo ha blogg vs. blogg igjen.

Skriv navnene deres og bloggadressen deres i kommentarfeltet. Jeg velger ut to tilfeldige som kan bli stemt på i kveld eller i morgen, om det er nok som "melder seg på"

Det blir nok ikke noe ordentlig premie denne gangen heller, men jeg skal ha linken til bloggen i de neste fire innleggene mine, og vurdere bloggen til vinneren- Det er jo morsomt uansett!

gammeldata 154

Oi shit!

Sjekk så rosa designet mitt er nå! Det er jo helt forferdelig. I tillegg er det stygt og kjedelig.
Jeg trenger nytt design med litt høstfarger. Er dere ikke enige?
Jeg må få fikset det så snart jeg kommer hjem. Helt seriøst. Æsj.

nam
mmmm<3 hjelp meg!!!!!

Herlig!

Heihei!

"Endelig" tilbake fra London! Dere aner ikke hvor fantastisk det har vært. Har stått opp klokka halv 9, og lagt oss klokka halv 11 hver dag. Det sier litt om hvor slitne vi var på kveldene. Nå høres det ut som om jeg har vært i London i flere uker, selv om jeg bare har vært der i et par dager.
Uansett så har det vært utrolig hyggelig, og litt slitsomt og. Har shoppa helt utrolig mye, når jeg tenker på det, og pengene bare fløy.

Det var en butikk jeg likte spesielt godt, Primark heter den, og anbefales på det sterkeste! Helt sykt billig der. Jeg kjøpte for eksempel 13 ting for ca. 1000 kroner. 50 kroner for sko osv. I tillegg til at det var billig, var butikken utrolig stor også. Vet ikke helt hva jeg kan sammenligne det med heller. Butikken ligger forresten i Oxford Street, og du MÅ ta deg en tur  hvis du er i nærheten. Primark var den første butikken vi gikk på, og vi brukte 3 timer der, og jeg kan garantere dere at det blir et problem om dere bare har tenkt å bruke 10 minutter der.  
img7586
Butikken er mye større en det den ser ut til, fikk ikke hele med på bildet. I tillegg er det to etasjer, som du kanskje kan se.

Rommene våre var bedre enn forventet. De jeg dro sammen med hadde bodd der før, og gav meg de verste beskrivelsene. Så derfor var det kanskje ikke så rart at rommet vi fikk, på en måte var ganske fint. Litt sånn kongelig, på en måte.
kamera oktober

Bilder av alt jeg har kjøpt kommer så snart jeg har kommet meg hjem og pakket ut av kofferten. Hvis dere er interesserte i å se dem da. Det er en del.

img7572


hits