september 2009

Reisefeber

Nå er jeg igang med pakkinga til London. Jeg kan selvsagt ikke ta alt jeg hadde med hit, til London, så nå har jeg pakka det lille jeg skal ha med, og har bare litt igjen nå. Jeg har så reisefeber nå, og det virker nesten for godt til å være sant. Det er nesten som at noe må gå galt, for det er ikke likt meg å få oppleve dette. Har jo vært i London en gang før, men da var jeg 7 år, og ikke så interessert i shopping. Da gikk det mest på klær til BabyBorn. Haha!

Nå ble det mye London, jeg skulle gjerne byttet tema, men akkurat nå er det det eneste som står i hodet mitt. En og en halv time ca. til vi drar. Æææh!!! 

Blir å savne bloggen. Vi blogges på fredag.

oxfordstreetdecember2006

Kisses!

Pelsvester- hot or not?

pelsvest


Jeg vil høre deres mening, pelsvester- hot or not?

Innholdsrik dag

Ja, da var jeg klar for senga. Eller, jeg ligger faktisk i senga nå, om jeg kan kalle det for det. Egentlig ligger jeg på en oppblåsbar madrass, som det er hull i. Så hver morgen når jeg våkner ligger jeg med rompa sunket ned i gulvet. Jeg skal slutte å spise. Neida.

I dag har jeg vært en tur i Lillestrøm, som jeg nevnte i det forrige innlegget. Kjøpte meg ingenting spesielt. Så har jeg vært på Åråsen og sett fotballkampen til storebroren min. Jeg var faktisk så heldig at jeg fikk se han spille mens jeg var her, så tommel opp for det.

I morgen drar jeg til London. Jeg gleder meg så sykt. Må kjøre til Torp først, for vi skal ta fly derfra. Jeg får ikke lov av tante å ta med så mye bagasje heller, så det eneste jeg skal ha med meg er toalettsaker, undertøy, sko og det jeg skal ha på meg når jeg reiser. Må jo ha plass til noe når jeg skal tilbake.

img7545

Har du hatt en innholdsrik dag?


Syke forskjeller

Heisann!
Nå har jeg akkurat våknet, og jeg ligger bare i senga å slapper av. Skal snart begynne å fikse meg litt, så er jeg vel klar til å dra inn til Lillestrøm.

Det er så deilig å tenke på at vennene mine sitter og sliter på skolen, mens jeg bare kan ligge i senga å sløve. Har hørt at det snør der oppe også, mens her kan du gå i t-skjorte. Det er faktisk helt sykt. Det er så morsomt, for når jeg kom hit, var det jo sykt forskjell på temperaturene i Harstad og Fetsund. Jeg syns jo det er dritvarmt, og når jeg nevnte det til de andre, begynte de bare å le av meg. De synes jo ikke det er varmt her i det hele tatt. Lol.

Nå må jeg faktisk begynne å fikse meg. En og en halv time til toget går. Tog.... Kult.

img7457
Har ingen andre bilder, så jeg legger ut et bilde avden nydelige venninna mi.

Hvordan er været hos deg?
Hva skal du gjøre idag?

Designet mitt er til å spy av!

Wow så deilig det har vært idag. Uten bekymringer om bloggen, at jeg må ta bilder og i det hele tatt blogge.
Jeg har rett og slett bare sløvet maksimalt idag. Sett på film, sovet lenge osv.

Jeg vet at bloggen min er helt fucka, og skal fikse det i morgen. Vet også at rødt og rosa ikke passet helt. Kan jo prøve å få blogget litt før jeg drar inn til Lillestrøm i morgen, men kan ikke love noe. Dette ble verdens korteste innlegg, men nå skal jeg sove.

inntatte skjermbilder1
Selv om selve designet mitt er fucka, hva synes du om den nye headeren min? Jeg synes den ble alt for liten, jeg da.

Ny header. Hva synes du?

Jadaaa! Nå har jeg fått ny header igjen. Jonas fikset til meg, er han ikke flink? Tror han kjedet seg litt, bare litt. Denne headeren blir bare midlertidig. Bytter kanskje i morgen eller i overmorgen. Sider jeg spurte etter en header, må jeg jo bruke de jeg får. Tusen takk Jonas:-)


bloggheaderHva synes du?<33

Jeg har et stort problem.

Heihei! Nå er jeg på Fetsund igjen. Ja, broen var åpen, og var ikke i nærheten av å stenge, så det var en lettelse. Jeg tok fly alene for første gang idag, og det gikk faktisk bra. Har du tatt fly alene før?

Jeg har som vanlig med meg alt for mye baggasje hit, noe som jeg lovte meg selv at jeg ikke skulle ha det. ( Det er det store problemet mitt, om ingen skjønte det) Hvor de 18 kiloene kom fra har jeg faktisk ingen anelse om, for i går kveld hadde jeg jo nesten ingenting. Jeg skal jo faktisk til London også, og der kommer jeg mest sannsynelig til å shoppe meg ihjel. Hvordan skal jeg få med alt hjem da?

Jeg skal prøve å få laget meg ny header nå, og hvis du har veldig lyst til å lage en til meg kan du få lov å sende den til meg på julie-ja@hotmail.com. Du kan bruke bilder fra arkivet eller nettby hvis du har det. Bare søk "julja" så finner du meg. Nå var bare dette et forslag, ingen som trenger å lage, men det hadde vært litt morsomt da:-)

Da drar jeg, hvis ikke....?

Da var jeg klar til å dra. Drar til Fetsund, litt utenfor Oslo, i morgen om alt går min vei. Det er nemlig meldt storm og i verstefall orkan her, og da blir Tjeldsundbroen stengt. Den må jeg over hvis jeg skal komme meg til flyplassen, så vi får håpe det ikke blir så ille. Jeg er akkurat ferdig å pakke, og kan trygt si at jeg begynte i siste liten. Jeg har en følelse av at jeg har glemt noe, men jeg kommer ikke på noe.
Jeg tar med meg Pc'en til Fet, men lar den ligge der mens jeg er i London. Det blir nemlig ikke tid til sånt da, vil jeg tro. Men selvføelgelig skal jeg komme med et innlegg eller to mens jeg er der.

Nå skal jeg sove, sånn at jeg klarer å stå opp når jeg skal.
lookbook6
Synes forresten dette var dritkult! Likte fletta utrolig godt! Hva synes du?
 Photoshoot med Katrine

img7423
img74251
img7464
img7467
img7489
img7488
img7497
img7426

Noen få bilder fra photoshooten. Hva synes du? 
Hvilke(t) bilde(r) likte du best?

photoshoot på gang!

Nå er Katrine her, og vi skal ta masse bilder. Egoistisk av oss, men jeg trenger en ny header. Bildene kommer sikkert i kveld:-)

Dagens outfit, og ny sjokolade

Jeg er så treg med å pose innlegg, selv om jeg tenker på bloggen min nesten hele tiden. Men det er jo egentlig bare morsomt. Tar bilder til bloggen, tar PC'en med meg overalt for å blogge, blogg, blogg ,blogg. Jeg er egentlig avhenigng, og jeg vet ikke om det er bra eller dårlig.

I dag har jeg vært hos frisøren og stusset håret mitt litt mye. Tok ingenting av panneluggen, for den skal jeg nemlig spare, om dere lurte. Jeg klipte meg hos en lærling, og det kan jeg faktisk anbefale! For det første sparer du masse penger, og for det andre er det mange lærlinger som er mer nøye enn frisørene, for at alt skal bli godkjent. Selv om det tok ganske lang tid idag når jeg klipte meg hos en lærling, så ble resultatet veldig bra!

img7408
Resultatet. Hva synes du?

img7399
Bra kombinasjon mener da jeg. Bergene melk er en av de beste sjokoladene jeg har smakt.

Også dagens outfit:
img7406

Nå skal jeg øve til norskprøve i morgen. Dere får ha en fin kveld da!


Har det noen gang skjedd med deg at du har klipt deg hos en lærling og at resultatet ble katastrofalt?
Leser du Costume?
Har du smakt Bergene Melk? Hva synes du isåfall?

Inspirasjon!

pictures1

Elsker lookbook!


I love blazers!

pictures
Blazere passer til nesten alt mulig. Kjoler, jeans, skjørt, ja you name it! Så og si alt. Men det finnes jo selvfølgelig grenser. Jeg har ikke EN blazer, men det skal jeg få fikset i løpet av neste uke. Jeg har så lyst på en! Hva er din mening om blazere?

Turen til Vilgesvarre i bilder.

Jeg er så utrolig sliten og trøtt nå. Har sovet to timer i natt, og ikke spist så veldig mye. Veien til Vilgesvarre var slitsom og bratt, så jeg er ganske sliten. Jeg synes synd på de som skulle opp dit etter oss, good luck. Er egentlig ikke så veldig mye å fortelle. Vi gjorde ikke så mye annet enn å sløve, men her er noen bilder.

img7289
img7320
ikke særlig fint med dobbelhake, nei!

img7321
img7340
img7350
Etter alt var pakket sammen. Haha

img7352
Litt av Vilgesvarre.

img7355
Litt av klassen

img7362
Katrine, Tony og Benjamin!

img7376


Det var noen få bilder. Jeg har flere som jeg kan legge ut senere.
Hva synes dere?

Nå har jeg pakket, og er klar for å dra på noe jeg tror blir tidenes våte tur.

Nå er jeg sånn høvelig klar. Har pakket det meste, og håper jeg får plass til maten min, det er egentlig det eneste jeg har behov for, for den saks skyld, så egentlig har jeg pakket med meg unødvendig drit. Soveposen er også en av de viktigste tingene, ettersom alt handler om soving, og mat. Man må alltid få en god natts søvn. Og musikk! Jeg holdr på å laste over sanger til mobilen, ææææh! Vil dere ha dagens tur outfit? Greit, her har dere..

bilde 767bilde 774
Crazyshit

Nå kan regnet bare komme for min del. Jeg har verdens beste jakke uansett! 
Blir jo da ikke å blogge mer i dag, med mindre det skjer et mirakel. Jeg skal gå å pakke resten av tingene, så er jeg klar. Er egentlig klar nå, men det er selvfølgelig noen småting som må gjøres. Ønsk meg god tur da, så ønsker jeg dere en fin dag videre, så blogges vi i morgen! Jeg skal huske på å ta masse bilder som jeg kan dele med dere. 

 

Nesten klar nå, bare litt igjen..

Nå er det liker før jeg klikker totalt! Blogg.no har vært nede sykt lenge nå, og hver gang jeg har tenkt å begynne på et nytt innlegg, går det ikke an å logge seg inn på blogg. Jeg blir så irritert! Jeg har sittet her og irritert meg over denne lille tingen nesten hele dag, og har ikke klart å sette igang pakkingen enda. Nåja, nå skal jeg ikke skylde på blogg.no for at jeg ikke har startet å pakke til turen i morgen, for jeg har jo fått pakket noen småting, men det er fortsatt mye som gjenstår.

I morgen står jeg opp klokken 9, det har jeg bestemt, og det høres ut som et rimelig greit tidspunkt å stå opp på. Så skal jeg laste over sanger til mobilen min, siden Ipoden er ødelagt. Så skal jeg få pakket ferdig resten, og etter det skal jeg slappe av med Disney Channel. Det blir pro. Skal møte på skolen ca. kvart over to. Bussen går halv 3 osv osv. Dere trenger sikkert ikke all denne informasjonen, med mindre dere skal følge etter meg. Vi håper på bravær i morgen, selv om jeg har liten tro på det.

Jeg har faktisk akkurat vært på Yr.no. I følge dem har vi sånn flaks at det regner når vi skal opp, så klarner det opp på kvelden, så begynner det å regne når vi skal gå ned igjen. Flaks vil jeg kalle det:-)

img7274
Haha, noen som er enig med meg i at jeg hadde et fint ansiktsuttrykk?
Jeg var faktisk så tøff at jeg vasset opp til anklene på hytta idag. Ikke værst!

Har du også hatt problemer med å logge deg inn på blogg.no i dag?

Jeg er alt for negativ

Hei!
Nå er jeg våken, samme som for 40 minutter siden. Jeg passet på å ikke stå opp så sent som jeg gjorde igår. Jeg skal ikke være like sløv som jeg var igår heller.
Akkurat nå sitter jeg i sofaen med en kopp kakao og ser på TV. Hørtes ut som en gammel dame nå, men jeg sitter jo faktisk med en kopp kakao. Apropos gammel.. Vi har bare svart-hvitt TV. Det føles så rart ut å se på TV uten farger, og det føles ut som jeg er i midten av 1900-tallet. Neida, så ille er det ikke. Fargen kommer sikkert tilbake snart.

Når jeg kommer hjem fra hytta, noe jeg ikke håper er så lenge til, skal jeg begynne å pakke til turen klassen min skal på i morgen. Jeg vil ikke dra! Det er meldt regn også. I tillegg kommer jeg til å slite ut skuldrene mine, og ryggen min, for jeg må ha en sånn stor sekk hvis jeg skal få plass til alt. Jaja, nok syting på meg. Får heller se det positive i det.

image200909170011

Hva skal dere gjøre idag?
Har du vært på overnattingstur med klassen i år?

En sløv oppdatering.

Heihei!

En liten hilsen fra sofaen. Jeg ligger under pleddet, som alltid når jeg er på hytta. Nå skal jeg se reprisen av X faktor, som jeg ikke fikk se igår. Jeg var på sånn konsert i går. Var ganske dødt der, men det hadde jeg egentlig forventet. Det var egentlig meningen at jeg skulle være der til i e1-tiden, men jeg dro hjem klokken 11.

Følte meg ikke helt bra i går. Hadde vondt i hodet hele dagen, og jeg frøys helt fra jeg stod opp til jeg la meg. Men nå er jeg bedre. Har enda litt vondt i hodet, men det er fordi jeg ikke stod opp før halv 3, håper jeg. Jeg har jo akkurat vært syk!

Jeg tok noen få bilder i går, men har ikke kabelen som jeg må ha for å overføre bildene fra kameraet til PC'en.
I tillegg har jeg pappas PC, så jeg har ikke bilder akkurat her og nå, så dette blir et bildeløst innlegg. Så kjedelig.

Hva gjorde du i går?

Dagens outfit

kamera september2

Bukse/ tights fra Vero Moda Tubetopp fra Bershka Topp fra Vero Moda Øredobber fra Lindex
Veske fra Bershka Jakke fra Bershka

Jeg gråter av irritasjon

Jeg er ikke klar for en ny dag, jeg er ikke klar for skolen i morgen, jeg er ikke klar for gitarprøve, jeg er ikke klar for en ny uke, jeg er ikke klar for mer lekser, jeg er klar for fri. Fri, fri, fri. Jeg vil sove meg bort. Jeg vil sove bort livet. Jeg vil bare sovne. Drømme. I drømmene er alt mulig. Alt kan skje. Skulle ønske drømmene mine ble til realitet. Men sånn er det ikke. Faen! Som du skjønner er jeg emo i kveld, og jeg vil absolutt ikke være sånn her i morgen. Men det er så lite som skal til for at hele dagen blir ødelagt.

mlscrybabies

Dagens sang!

The Replacements - Here comes a regular


Denne versonen var litt dårlig, så hvis du har Spotify, kan du klikke her.
Liker denne sangen utrolig godt, og som dere sikkert har skjønt, liker jeg en del rolig musikk.

Hva synes dere om sangen?

Ånei, så morsomt da..

På mandag skal klassen min til Vilgesvarre. Det er en slags sameleir oppe i skauen. Vi blir å måtte gå rett opp i en time før vi er oppe. Jeg synes det er litt seint å dra på denne tiden på året. Jeg er sikker på at det er kuldegrader når vi kommer dit. Det er meningen at vi skal sove i lavvo, og det finnes ikke andre toalett enn utetoalett. Gleder meg! Not.

For det første kommer jeg til å fryse meg ihjel. og for det andre kommer jeg til å bli klissvåt, for jeg er 100% sikker på at det kommer til å regne mens vi er der. Skjønner ikke hvorfor vi ikke kunne dratt tidligere å år. Synes det er så unødvendig nå. Du kan jo liksom ikke gjøre noe som helst! Jeg vil jo bade, men ikke når det er snø.

Jeg vil egentlig ikke dra, og har mest lyst å ligge i min egen seng å se på TV, og spise god mat. Ikke ligge i lavvo, bli klissvåt, og skyte med pil og bue.

gamme

Hvis jeg skal sove der i det hele tatt, skal jeg ligge inne der!!! Se så søt.


Har du vært på Vilgisvarre? Var det morsomt i såfall?
Har du vært på "sameleir?"

Det skulle egentlig ikke vært mulig!

Det er faktisk helt sykt hvor ustabilt været i Nord-Norge er. Ihvertfall i Harstad. Som jeg sa i forrige innlegg, regnet det sykt mye i morgest. Da jeg kom ut fra skolen, tenkte jeg; " Jøss, dette var jo ingenting å grue seg for! Det er jo faktisk sol!" Jeg va jo kjempeglad, og begynte å gå hjemover. Plutselig begynner det å hagle! Hva skjer liksom?

Om dagene hører vi kjempemye om global oppvarming, og slike ting. Jeg tror neppe det er global oppvarming det er snakk om her. Skal det ikke bli varmere da? Uansett om det er global oppvarming eller ikke, er det jo noe som er galt når det begynner å hagle midt i septemper, og det var ikke bare litt heller. Det var så mye at jeg tenkte på å kaste meg inn på gamlehjemmet jeg passerte da den tanken kom.

Matteprøven idag gikk egentlig ganske bra, bortsett fra at jeg var skikkelig treg. Jeg ville jo at alt skulle se bra ut osv. Så jeg somlet skikkelig med å skrive på innføringsarket, så jeg fikk ikke tid til å føre inn alt. Det endte opp med at jeg måtte levere inn kladden. Bra gjort!

img7137
BEST!

Grimasebilder, og våte sko

Hahah, nå sitter jeg helt bakerst i klasserommet, trykt i et hjørne, og har latterkrampe helt for meg selv. Fordi jeg ser igjennom bildene jeg og Katrine tok i forrige friminutt. Akkurat det bilde jeg begynte å le av, får dere ikke se, men dere kan jo få se noen andre.

image200909170019
image200909170011
image200909170010

Da jeg skulle til å gå ut døra i morgest, hørte jeg plutselg et brak utfor stuvinduet. Alt jeg så utenfor vinduet var grått. Det pissregnet! Jeg tok på meg en lue, sånn at ikke håret mitt skulle blir vått og bølgete, og pakket meg inn i en ganske så god jakke. Det eneste jeg valgte feil var skoene. Jeg trødde på meg et par hvite tøysko, noe som jeg angrer på. For nå ser skoene slik ut:

image200909170001
Hurra for brune sko. Og nei, jeg fant ikke andre sokker. Haha..
I de to siste timene har vi matteprøve. Tror det kommer til å gå bra, jeg. Jeg gruer meg til å gå hjem igjen.. 
Nå hører jeg på tonen til lærern min at vi snart skal gjøre oppgaver. Så vi får avslutte her.

image200909150008
Omtrent så lei ut ser jeg ut nå. Bildet ble tatt for et par dager siden, i en veldig kjedelig time.

Regner det hos deg idag? Eller har du kanskje steiksol?

Ny videoblogg!

Skal lage en ny videoblogg i morgen, eller i overmorgen, men jeg trenger tips om hva jeg kan gjøre eller snakke om! Kom med forslag!

img6982

Hektiske dager

Heisann!
Skal bare skrive et litt kjapt innlegg, for jeg skal nemlig øve til prøve nå, og jeg synes det ble litt dumt og ikke legge ut noen innlegg idag. Nå for tiden må jeg fokusere 100 % på skole, og vi har kjempemasse prøver nå for tiden, og det fortsetter iallfall ut neste uke og. Men dere skjønner sikkert. I løpet av de to siste dagene i denne uka, skal vi ha matteprøve og gitarprøve. Gitarprøven har jeg ikke kontroll over. Har jo aldri kunnet spille gitar, så jeg sliter litt med å skifte grep sånn kjempefort.

img6969

Idag har jeg vært helt utslått. Jeg kom hjem fra skolen i halv 3 tiden, og klokken 4 var jeg i drømmeland. Jeg sovna, og sov ihvertfall 2 timer. Det førte til at jeg ikke fikk øvd til prøve, og måtte droppe sangøvelsen idag, men sånn går det når jeg absolutt skal være så lenge oppe. Men her sitter jeg, uten å ha øvd noe som helst. Men blogge, det har jeg tid til. Nei, egentlig ikke, men det får være så.

Dere vil ikke se dagens outfit, for det var helt utrolig sløvt. Nå skal jeg kose meg med mattelekser. Skal prøve å være ferdig til Hotell Cæsar og X-faktor.

Hva liker du å se på TV?

Er jeg den eneste som synes den er fin?

Selv om reklame er kjedelig, synes jeg denne er skikkelig fin. Diktet er laget av Ivar Aasen, han fikk faktisk til noe bra også. 


Synes du skal se hele, eller i det minste høre. Er jeg den eneste som synes den er fin?

Dagens outfit

Skulle jo poste dette innlegget for lengesiden, men blogg.no var nede, så det gikk jo ikke an å logge seg inn. Hva er det prombleme deres dreier seg om? De har jo problemer hele tiden.. Men uansett, her er dagens outfit.

kamera september
Bare sånn helt enkelt idag. 
Cardigan fra Bik Bok
Bukse fra Vero Moda
Tubetopp fra Bershka
Øredobber fra Glitter


Som jeg sa jeg skulle gjøre i det forrige innlegget, dro jeg til byen etter skolen. Dro på Peppes Pizza og spiste pizza, noe som da høres ganske logisk ut. Nå har jeg nettopp spist pizza, for andre gang idag, og nå er jeg stappmett. Har gym i morgen, så jeg må vel begynne å pakke, så skal jeg legge meg i senga å slå på TV'en. 

God natt da!Baby you're not lost

Sånn, da var samfunnsfagsprøven overstått. Trodde vi hadde prøven de siste timene, så da tenkte jeg at jeg hadde god tid på meg, i og med at jeg kunne øve i matfriminuttet. Men prøven kom som et sjokk for meg, i 3. timen, så det gikk ikke så bra som forventet. Regner med en femmer, om jeg er heldig. På torsdag har vi matteprøve, og jeg skal begynne å forberede meg idag. Nå skal jeg spise yoghurten min, så skal jeg bli ferdig med skoledagen.
Drar kanskje til byen sammen med Katrine og Bente. Jeg vet ikke.. Har jo nesten ikke penger så.

image200909150003

Har du hatt prøve idag? Eller skal du ha?

Jeg er kjempespent!

Hei!
Hvorfor begynner skolen så tidlig at jeg snart går og legger meg? Jeg skal prøve å gjøre meg ferdig med noe greier til en prøve vi har i morgen, så går jeg å legger meg. Jeg skal nemlig stå opp klokken 6 i morgen tidlig, sånn at jeg har litt tid til å dusje, føne håret, slette håret, finne klær, sminke meg, og forhåpentligvis får jeg tid til å øve ti prøven, det skal egentlig være førsteprioritert, men ikke i morgen. Jeg skal jo lese nå!

jens

Forresten har vi prøve i samfunnsfag, om demokrati osv. Ganske greit tema sånn egentlig, for jeg er egentlig ganske interessert i det. Ettersom jeg ikke vet når den nye statsministeren blir valgt. skal jeg ha vekkerklokka på 2/3 inatt, så skal jeg sjekke TV'en og se hvem det ble. Gå Jens! Jeg er så spent! Er ikke du?


Matmonser med piercet tunge

Timen er begynt, og jeg sitter fortsatt å spiser. HVA?!?!?!??!?! Tulla...
Men jeg synes matfriminuttene er aaaalt for korte. Jeg bakte forresten kake til Katrine igår, siden jeg glemte det på bursdagen hennes, så tok jeg litt med på skolen, + litt kakepynt. Så vi har spist litt av den. Men grunnet frekkhet får ikke Katrine mer kake av meg. Og det betyr ekstra kake til meg.

image200909140001
Ja! Jeg og Katrine piercet tungene våre på Fredag. Hva synes du?


En egoist av et menneske, det er det jeg er!

Nå tror jeg blogglysten kommer gradvis tilbake. Jeg savner bloggen litt, for jeg har ikke vært så flink å blogge i det sisten, men vi har vell alle sånne perioder. Jeg tror grunnen til liten blogglyst er at jeg har litt å tenke på, og det er så vanskelig å tenke på bloggen, når det sitter en tanke stuck i hodet mitt hele tiden. Nå gidder jeg ikke bruke mer tid på den tanken, så jeg gjør meg ferdigtenkt idag, så skal jeg være glad i morgen iallfall. Det er målet mitt for morgendagen.

Jeg tenker bare på meg selv. Jeg er en egoist av et menneske. Jeg klarte å glemme å bake kake til bestevenninna mi på bursdagen hennes. Jeg har så forferdelig dårlig samvittighet, og føler meg som verdens dårligste venninne. Jeg tok meg ikke tid til å besøke henne engang. Jeg har vært sur, og lagt skylden på andre i det siste. Nå har jeg innsett at det ikke er alle andre som er sure. Det er jeg som er det, og jeg er ikke smart nok til å forstå.

Jeg beklager så mye for det, jeg føler meg seriøst som verdens dårligste venninne på grunn av dette, helt seriøst. Hvis det er en skoledag da jeg er glad, spør folk meg hva som er galt. Jeg vil ikke få slike spørsmål mere. Jeg vil heller få slike spørsmål hvis jeg er lei meg, men i stedet for spør folk meg hvis jeg er glad. Det sier jo litt..

Grunnen til dette kan jo være det samme, jeg vil le igjen uansett.
img7147
Uansett hvor sur eller lei meg jeg er, så er jeg glade i dere, håper dere skjønner det!

Er du ofte sur?

Reklame kan irritere meg veldig av og til.

Nå vil jeg snakke om noe som irriterer meg veldig. Reklame. Hvis vi for eksempel tar en mascara-reklame.
De lager en reklame om en bestemt mascara, men hvorfor kan de ikke vise hvordan mascaraen egentlig er? Den er jo ny, og tydeligvis er den jo bra, så hvorfor ikke vise den virkelige effekten? De bruker jo alltid fake øyenvipper, som de fleste ser. Og det synes jeg er irriterende, for når jeg først ar kjøpt mascaraen merker jeg jo at den er dårlig, og at jeg har brukt masse penger på et produkt som ikke virker som det er vist.

Jeg skjønner jo selvfølgelig at det er om å tjene penger, det er jo det det dreier seg om, men hva om de tenkte litt på kundene også? Det er ditt valg om du vil kjøpe produktet, men reklamene får deg nysgjerrig, og du vil prøve det, ikke sant? De får det jo til, for det er jo akkurat det som er meningen. Men uansett irriterer det meg.

Som for eksempel.. Jeg kjøpte denne:

telescopic20explosion


Nettopp fordi jeg hadde sett den på reklame, og den så utrolig bra ut!
Men da jeg prøvde den selv, ble det absolutt ikke slik som forventet. Den var kjempedårlig, og børsten var jo så liten at det var upraktisk. Jeg anbefaler ikke denne, for å si det sånn.

Dagen min, bare..

Hei!
Jeg hater at jeg har så lite å fortelle dere! Men alt er bare borte, og det føles så rart. Uansett hva jeg prøver, finner jeg ikke noe å blogge om. Det må liksom komme av seg selv. Jeg synes det blir så kjedelig å bare fortelle hva jeg gjør om dagene, fordi jeg vil jo ha litt variasjon i innleggene mine, hvis dere skjønner.

Jeg kan jo fortelle dere hva jeg har gjort i dag uansett.
Sov hos Martine inatt sammen med Kamilla. Vi alle var helt utslåtte i går kveld, så vi la oss med en gang vi kom hjem.
Dagen begynte jo helt greit. Stod opp, spiste frokost osv. Ble kjørt hjem, så fant jeg ut at jeg hadde glemt mobilen min hos Martine. Satt hjemme alene i flere timer før jeg fikk noen til å hente mobilen min da. Takk! Du vet du reddet dagen min? Uansett.. Karoline kom til meg for noen timer siden. Vi dro på Matrix og handlet litt snacks, så dro vi hjem, mens det pøsregnet. Helt sykt! Nå sitter Karoline, Håkon, Thomas og jeg i sofaen å ser på film. Ganske sløvt spør du meg.


img6993

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal gidde å poste dette innlegget, fordi det må være det kjedeligste innlegget jeg noen gang har skrevet. Seriøst. Hjelp meg! Hva skal jeg gjøre? Bloggpause er ikke et alternativ! Aldri!!

Nå skal vi se en Shopaholikers bekjennelser. Har du sett den?Bildene fra gårdagen.

Heihei!
I går hadde vi det utrolig koselig! Det var sykt morsomt. Snakking, dansing, trening(haha) osv.
Her kommer noen bilder fra gårdagen:

img7017

img6998

img7082

img7123

img7138

img7152

Jada, som du ser hadde vi det utrolig morsomt!

Hva gjorde du igår?

Bursdagsoutfit

img6995
Skinntights- Bershka
Singlet- Bik Bok
Belte- Bik Bok

Hurra for penhet. Not, dere får bare unnskylde meg!

Nå drar jeg i bursdag, må kjappe meg, så får ikke tid til noe blogging i dag, med mindre jeg skriver et innlegg i kveld.
Ta vare på dere selv!

Hot or not?

ta inn hele skjermen 09092009 221225

Disse falt jeg for med en gang. Knehøye støveletter er noe av det hotteste du får i høst. Jeg kunne godt tenkt meg disse. Disse støvelettene er fra Eurosko, og koster så mye som 1595,- Jeg synes det er verdt det, men hvor skal jeg få pengene fra? Mamma betaler ikke, pappa betaler ikke, og penger vokser ikke på trær. Så jeg får bare jobbe til jeg får nok, selv om jeg er sikker på at disse er ut inntil jeg får penger nok. Men vet dere hva? Care! JEG SKAL HA.

Hva synes du? Hot or not?Planene mine for i morgen, gidder du?

Heisann!
Siden jeg ikke har noe annet å blogge om, kan jeg jo fortelle dere planene mine for i morgen.
Først skal jeg på skolen, selvfølgelig. Som sagt, fredag er en sløvedag. Musikk, naturfag og mat og helse. Greit å kunne starte helgen en dag tidligere på en måte. Uansett, etter skolen skal jeg til byen, obs.. det får da bli en kjapp tur i såfall, for denne dagen har jeg planlagt grundig!!!! Byen for å kjøpe gave til Katrine selvfølgelig, om jeg finner noe. Så skal jeg hjem, hoppe i dusjen, og fikse resten. Jeg skal nemlig ikke se ut som en sløv hore sånn som i min egen bursdag. Fy flate, jeg ødela seriøst alle bildene. Fortalte jeg forresten at jeg skal i bursdag til Katrine? Tror jeg glemte det. Haha, men du skjønner sikkert.
Jeg gleder meg til enda en kveld med jentene. Det skal bli så braaaa!

iphone 068

Jøss, var ikke dette bare helt sykt interessant å lese da? Gi meg idèer da.


Klar for skolen. Hurraa!

Nå er jeg klar for skolen for første gang på snart en hel skoleuke. Er ganske så forkjølet enda, men det får bare være. Jeg må på skolen i dag. Jeg kan jo innrømme med det samme at det har vært utrolig deilig å sove lenge. Jeg sov for eksmpel til halv 2 i går, så jeg slet litt med å sovne i går kveld, men med ca 4 og en halv timers søvn er jeg da klar for en ny skoledag. Hurra! Ja, og Lisa har bursdag idag, hurra for Lisa! 15 år og greier.. 

4

Nå blir sikkert Lisa sur på meg hvis jeg ikke kommer snart, så nå må jeg skyndte meg. Dere får ha en fin dag på skolen, jobben, barnehagen, neida. Ha en fin dag!

Klar for permanent?

Ånei... Jeg sitter og leser på klikk.no, bruker ofte å gå inn der for å finne noe å blogge om. Jeg sitter her å ler litt for meg selv, for når jeg blar meg lengere ned på siden, ser jeg overskrifta " Klar for permanent?"
Permanent ja.. Gleder meg til å se noen komme med permanent på skolen. Det er ikke lengesiden jeg satt å lo av bildene av mamma og hennes venninner på 80-tallet, da de hadde permanent, men tenk om det blir skikkelig moderne, og alle begynner å gå med det? Hahah, i såfall gleder jeg meg. Hm, kanskje jeg skal bli den første? Neida..

Joda, noen kler permanent, som for eksempel Kate Moss.
permanent
(bildet er tatt fra klikk.no)


Hva synes du om permanent?
Hadde du gått med det om det hadde blitt moderne igjen?

Sjekk veggen min!

img6966

Da var rommet mitt ferdig tapesert. Ble kjempe fornøyd! Og Marylin passet jo perfekt til veggen.
Synes det var veldig stilig! Synes ikke du?

Skal jeg bytte header igjen?

Jeg blir fort lei av headerne mine. Har litt lyst å bytte igjen nå, jeg liker forandringer. Har laget en header som jeg var litt usikker på.


header

Her er den iallfall. Hva synes dere? Skal jeg bytte til denne? Eller skal jeg ha den jeg har nå?

Hva gjør man vell ikke for en tur til London?

Idag har vært hjemme fra skolen på grunn av at jeg er syk. Men uansett så får det fram noe positivt også! Jeg har nemlig ryddet rommet mitt. Istad var det helt bomba(!), og nå ser man faktisk gulvet. Stor framgang! Men hva gjør man vell ikke for en tur til London? Nå skal jeg lete etter et veldig viktig ark som mamma kasta i søpla. Håper ikke søppelbilen har vært her, for jeg trenger det arket! Også skal jeg selvfølgelig prøve å gjøre leksene, selv om jeg ikke har bøker. Får jeg det til, er jeg god.

img6949

Beklager så mye at jeg blogger som en ku. Men jeg har gått tom for idèer.

Synes synd i folk som driter i skolen

Heihei!

Jeg begynner å bli sånn ordentlig syk nå. På torsdag og fredag var jeg hjemme fra skolen på grunn av halsen min, men nå føler jeg virkelig at jeg begynner å bli syk. Natten min var hard, jeg sov nesten ikke på grunn av at jeg hadde kjempevondt i hodet, og jeg var så tett i nesa at jeg holdt på å kveles. Håper ikke jeg blir syk, for jeg vil jo ikke henge etter på skolen allerede.

image200909070003Verdens kjedeligste skoledag i folkeparken idag. Hater slike turer der du skal undersøke utallige ting. Og bra at jeg kom på den styggeste gruppa av alle mulige! Det endte opp med at de andre dreit i alt, så jeg måtte gjøre ALT!
Trasig at folk har så fattig tankegang at de stryker. Gutter som absolutt skal være så kule å bare drite i alt som har med skole å gjøre. Herregud.. Jeg blir så deprimert på deres vegner. I morgen skal vi lage presentasjon av det vi fant idag, regner med jeg må gjøre alt det alene også, for så å stå alene forran klassen å fortelle alt sammen. Hurra!

Har du vært syk dette skoleåret? Har du kanskje hatt svineinfluensa?

Hva synes du om folk som driter i skolen?


Link:

 kzollid.blogg.no


Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/4049/harstad">Harstad</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

Dagens outfit

img6961

Idag har vi jo vært på tur da, så hvis du ser bort ifra sløvklærne jeg gikk i da, har jeg på meg dette.Link: 

kzollid.blogg.no
Jeg er trukket ut til blogg VS. blogg.

Jeg er trukket ut til blogg VS. blogg, mot Kristin Tandy!
Hvis du har lyst å stemme kan du trykke
her!Linker:
www.kzollid.blogg.no


Forrige ukes sang

Wey! Nå er jeg ferdig på badet. Har turdag idag, så vi begynner ikke før klokka 9. Husker ikke helt hva det var vi skulle gjøre, men det var vell noe med vannprøver osv. Dette er sikkert veldig interessant å lese. Eller ikke. Så jeg tenkte jeg skulle legge ut forrige ukes sang. 


Verdens fineste sang! Thomas Dybdahl med One day you'll dance for me New York City.

Hva synes du om sangen?


Vinneren, og anmeldelsen!

Vinneren av blogg VS blogg, ble da, som dere sikkert skjønte, http://kzollid.blogg.no 
Og til den som stemte tre ganger, bare med forskjellige navn; jeg er ikke så dum at jeg ikke har hørt om IP-adresser. 
Men Katarina hadde vunnet uansett. 

Så her kommer anmeldelsen: 

Førsteinntrykk og utseende: Du har ingen header, og designet ditt er helt sort/ hvitt, noe som kan bli veldig kjedelig av og til. Prøv deg med litt mer "livlige" høstfarger. Det letter ganske så mye på førsteinntrykket. Skrifttypen på overskrifta og skrittypen i innleggene er veldig fin.

Innhold: Du skriver kjempebra, og du har få skrivefeil, noe som faktisk har mye å si. Du har bilder med i så og si alle innleggene, noe som er veldig bra, og du tar utrolig mange fine bilder! Du skriver heller ikke om de samme tingene hele tiden, så man blir ikke lei av å lese. I tillegg til alt, legger du ut videoblogger innimellom, noe som gjør bloggen din mer interessant. 

Alt i alt synes jeg du har en kjempebra blogg. Karakter: 4/5

ta inn hele skjermen 06092009 222725
Her er et bilde av søte Katarina! 

Disse har jeg lyst på!

ta inn hele skjermen 06092009 002024ta inn hele skjermen 06092009 002027

Så sykt kule! Synes ikke du?

Fant dem forresten på http://topshop.com


Idag skjedde noe av det skumleste jeg har opplevd!

Idag skjedde noe av det skumleste jeg noen sinne har opplevd. Som dere kanskje vet befinner jeg meg på hytta akkurat nå. Hytta mi ligger på en noe jeg vil kalle for en øde øy. Jeg skulle gå fra Stine, ( ca. 15 minutters gåtur) fikk en til å sende melding til meg, og en til å ringe meg mens jeg gikk, sånn at jeg skulle ha noe å gjøre. Kan jo med det samme innrømme at jeg utrooolig redd da jeg skulle gå, fordi det var så mørkt ute, og det er jo ikke verdens mest bebodde sted heller.

Jeg skulle svare på en meldig jeg hadde fått, da jeg plutselig trynte i grøfta! Jeg hadde gått tvers over veien, og rett i grøfta uten at jeg selv var klar over det. Forvirret som jeg var, trodde jeg at jeg hadde gått i en sølepytt, og jeg prøvde å rette meg opp, da jeg fikk øye på masse busker. Da skjønte jeg jo at jeg hadde gått i grøfta, så jeg holdt jo på å le meg ihjel.
Et lite avbrudd på tankene mine om at jeg kom til å bli kidnappet før eller senere.

Jeg var bombesikker på at det gikk noen bak meg, eller at noen så på meg. Det var så utrolig ekkelt å gå alene. Da det ble slutt på lysestolpene, fikk jeg plutselig øye på en mann, med kjempestor jakke, og en pelshette. Jeg fikk helt panikk, og holdt på å slenge fra meg telefonen, og det ar seriøst like før jeg hylte! Til slutt fant jeg ut at det bare var pappa<3 Snill som han skulle være og gå imøte med meg, ble jeg vettskremt, og fikk et skikkelig sjokk! Dakar..

creepy

Nå føler jeg at jeg har delt det jeg klarer med dere. Men dere aner virkelig ikke hvor ekkelt det var.
Kanskje jeg skal slutte å se alle skrekkflmene? Huff.. Heretter forholder jeg meg bare til komedier, og drama.
Og om du har lest alt dette, blir jeg virkelig imponert.Er du like gal som meg?
Har du opplevd noe likt?

Jeg er med i en konkurranse!

Jeg er med på en konkurranse der du kan vinne en rosa rlettetang!
Trykk her for å lese mer!


rosa
Dere aner ikke hvor lyst jeg har på ny rettetang!

Ååh, jeg gleder meg så sykt mye!

Ja, da hadde jeg plutselig vært på havet, selv om det egentlig ikke var planlagt. Fikk ikke noe fisk, ingen verdens ting! Det var så godt som dødt! Men akkurat da vi skulle legge til, så vi en sel! Jeg hadde jo aldri forventet å se en sel her, og nå. Det var utrolig morsomt.
Nå begynner jeg virkelig å bli utålmodig, for nå har jeg ventet på fårikål i hele et år. Klarer nesten ikke vente ti minutter til! Nammmm... Liker du fårikål? Edit: Fårikålen var god!!!

Jeg har forresten glemt å fortelle dere en ting! På onsdag ringte nemlig tanta mi og spurte om jeg ble med til London i høstferien. Gjett hva jeg svarte?Ja, selvfølgelig! Billettene var så lattelig billige, at dere hadde ikke trodd meg uansett!
Jeg gleder meg noe så sinnsykt! Har vært i London en gang før, da jeg var 6/7 år gammel, men da var jeg jo ikke så shoppinggal som jeg er nå. Kanskje mamma og pappa tok meg med så tidlig..

londonsentrum

Har du vært i London? Hvordan var det der isåfall?
Har du noen tips til bra butikker eller severdigheter jeg bør få med meg?

En bitteliten update

Heihei!
I dag er det visst en til av disse sløvedagene mine. Stod ikke opp før klokka halv 2, og til frokost ble det kjeks og battery. Ikke bra.. Været er sånn høvelig. Overskyet, men vindstille, og det begynner sikkert å regne snart. Håper at det forblir vindstille utover dagen slik at jeg kan dra ut å fiske litt senere, for nå er det lengesiden sist. Bortsett fra at vi skal ha fårikål til middag, er hodet mitt helt tomt, fordi jeg tenker konstant på en og samme ting hele tiden, nei, det er ikke fårikålen jeg tenker på. Men uansett jeg får se om det går over senere, slik at jeg klarer å blogge bedre enn dette, for det vet jeg at jeg klarer.
img5533

Et kjempefint bilde av meg og Martine i Spania. Vi var de eneste som satt på karusellen.


Kim Petras var fanget i en guttekropp i 16 år..

Fikk et tips fra Jonas om å lage et innlegg om dette. I tillegg står den på forsiden av Nettby.no. Det handler om ei jente som har levd som gutt i 16 år, og hun har nettopp skiftet kjønn til jente. Dette står på forsiden av Nettby.no:
" Den 16 år gamle Kim Petras var født som gutt i år 1992. Hun skjønte med en gang at hun var en jente, hun ville alltid gå med rosa kjoler og leke med barbie. Hun begynte først på hormonpiller da hun var ca 12 år gammel. "Anbelfaler dere å se videoen, selv om det tar noen minutter!

Skjønner ikke hvordan dette går an? At muligheten til å bytte kjønn, faktisk er reell. Nå tror jeg ikke at hun kan bli gravid og få barn på samme måte som andre kvinner, men det sjokkerer meg ikke om det blir mulig en gang i fremtiden.
Jeg klarer ikke se for meg at dette noen gang blir sett på som normalt. Altså, å skifte kjønn sånn helt uten videre, men uansett synes jeg på en måte det er bra at folk som har et spesielt ønske om å bytte kjønn, faktisk har muligheten til det.

Hva synes du om dette?

En sånn kjempekjapt innlegg!

Et helt sånn kjempekort og kjapt innlegg! Nå drar jeg på hytta. Minner på om blogg vs. blogg litt lenger ned.
Avslutter konkurransen på søndag!


God helg!

Skal jeg lage salgsblogg?

Jeg finner stadig ting jeg ikke bruker, aldri har brukt eller som jeg aldri kommer til å bruke, rundt om i huset. Og jeg kan jo ikke bare la det ligge? Jeg må jo gi det bort, eller selge det til noen. Har så utrolig masse klær og sko, som jeg aldri har brukt, liggende i skapet mitt. I går var jeg på oppdagelsesferd i boden, og jeg fant masse kule sko, som aldri har vært brukt. Da kom jeg til å tenke på at det faktisk hadde vært en idè å lage en salgsblogg! En salgsblogg der jeg legger ut for eksempel klær, sko, vesker osv.

Så hva synes du om idèen min? Synes du jeg skal lage salgsblogg?

Til dere pedofile mannfolk som tror dere har sjangs på tenåringer:

Hei!
Vil bare snakke litt om sånne perverse mannfolk som befinner seg der ute. På nettby, facebook osv.
Får ofte brev fra mannfolk i 18-60 alderen på nettby, og nå begynner å bli lei det. I dag fikk jeg brev fra en 18 åring som ville ha msn adressa mi, for at jeg skulle ta på web og vise meg frem. Jeg prøvde å teste han, for å se hvor langt han var villig å gå, så til slutt gav han meg msn-adressa hans, så om du er gira på litt, så legg han til:
andres_ermeg@hotmail.com Du kan også prøve andreas_ermeg@hotmail.com Han skal skaffe seg cam snart, hvis du har lyst å leke. Æsj! At folk kan være så ekle? Kan dem ikke prøve seg på folk på sin egen alder, eller isåfall slutte?

Til dere pedofile mannfolk: Skaff dere et liv, og kom dere bort fra nettby, facebook og andre nettsteder. Ingen vil ha sånne som dere!


Har du opplevd det samme som meg?
Hva synes du om slike mannfolk?

Could've loved you all my life, if you hadn't left me waiting in the cold.

Hei!
Åh, jeg synes det er så kjedelig å blogge uten og egentlig ha noen bilder. Jeg må bli flinkere å ta bilder! Men uansett om jeg tar bilder, blir alle skikkelig dårlige. Jeg skal prøve å bli flinkere!

Nå ligger jeg på sofaen hjemme. Jeg er ikke helt i form idag, så jeg holdt meg hjemme. I går kjente jeg at jeg begynte å få vondt i halsen, og det utviklet seg til kjempevondt, på bare et par timer. Da jeg var på sangøvelse begynte jeg plutselig å blø neseblod, så jeg måtte jo bare løpe ut fra dansesalen, der vi øvde, og inn på toalettet. Haha, så flaut.
Jeg gikk å la meg i senga da klokka var 9, men la meg ikke for å sove før klokka 11. Kunne jo egentlig ha brukt den tiden på å legge inn et lite blogginnlegg, men ettersom at jeg ikke har noen bilder, gadd jeg rett og slett ikke.

Jeg skulle jo egentlig på jobb idag og, men det går jo ikke.. Hva skal man finne på? Leie film? Lese blader? Blogge?
Ikke vet jeg, men noe må jeg jo gjøre. Jeg får neppe lov til å gå ut idag, så jeg må helt sikkert holde meg inne. Katrine og Therese er også syk, så folk i klassen må jo tro at det er planlagt alt sammen, men helt ærlig visste jeg ikke at de også var syke. Så morsomt!

img6917
Legger ut et bilde av meg, der det ser ut som jeg er skallete. Det får holde.

Hva bruker du å gjøre når du er syk?


Husk: http://julieajakobsen.blogg.no/1251920000_kzollid_vs_paaaai.html


Kzollid VS. Paaaai

Da har jeg trukket ut to heldige ( helt tilfeldig!) som skal være med i blogg VS. blogg, for denne gang. Jeg fikk da en på MSN til å si to tall fra 1-11. Og han sa da 2 og 9. De heldige ble da:

www.kzollid.blogg.no

ta inn hele skjermen 02092009 212039


og www.paaaai.blogg.no

ta inn hele skjermen 02092009 213139

Stem i kommentarfeltet på den du synes hadde best blogg!

En stk. trøtt Julie.

God morgen!
Et nytt morgeninnlegg på meg! Det vil si at jeg har god tid. Ja, nå er jeg klar for en ny skoledag. Eller klar og klar, jaja..
Nå står faktisk alt jeg skal ha med meg på skolen, i gangen og venter på meg, så alt jeg trenger å gjøre er å ta på meg jakken og skoene. Ute er det overskyet, og det ser ut til å være kaldt, så da tar jeg på meg boblejakken i dag og. 
Selv om jeg fikk sove 15 minutter lengere, på grunn av at jeg ikke trengte å ta på meg sminke og bare kunne ta håret opp i en klomp på hodet, klarer jeg nesten ikke holde øynene oppe, og det sier jo bare en ting. At jeg må legge meg tidligere!
Men nå fant jeg nettopp ut at jeg hadde det travelt. Så dere får ha en fin dag på skolen, eller hva du enn skal gjøre i dag.

bilde 768
Hurra for usminka!

Når står du opp om morningen? 

Slitsom dag idag, travel dag i morgen.

God kveld!
Da var dagen min så og si over. Har pakka gymtøyet, og gjort klart det meste til i morgen. Det eneste jeg kunne gjort for at morgendagen skulle kunne blitt helt perfekt var å legge meg noen timer tidligere, og funnet klærne jeg skal ha på meg. Jeg skal faktisk å hjelpe til på Byggmakker etter skolen, og kanskje de neste dagene i uka. Er litt usikker egentlig. Etter jobben drar jeg direkte på sangøvelse, og blir der ca. til halv 8. Travel dag kan man jo si, og sannsynelig vil det bli lite blogging.

Idag har jeg vært på friskhuset og trent. Deilig følelse! Selv om jeg ikke fikk en fullt så god følelse av å trene sammen med Martine, som da er såå mye sterkere enn meg. Men jaja, deilig på en måte var det uansett. I kveld har jeg gomlet i meg mammas hjemmelagde pizza. Definisjonen av ordet nydelig, vil da jeg si. Også har jeg sett Greys Anatomy. Godt å ha det tilbake igjen, etter å ha lengtet etter det i et år nå(?). Men nå tar jeg kvelden, og det burde du også!

033

"Fint" bilde av Ørjan, Nikolai og meg, som ble tatt  helga.

Har du det travelt om dagene?
Pleier du å trene ofte?


Drøm søtt!

Dr. Martens sko- hot or not?

Ser at noen butikker, som for eksempel H&M har begynt å selge Dr. Martens sko. Synes de var ganske kul, selv om de fleste er uenig med meg. Kunne godt ha gått ed sånne. Liker de svarte best.


drmartens

Hva synes du? Hot or not?

Boblejakken er tatt fram

Et lite blogginnlegg fra skolen må jo til. Nå har vi friminutt, og jeg sitter å spiser frokosten min. jeg er utrolig glad for at jeg har fått internett på PC'en min på skolen, det gjør kjedelige timer, litt mindre kjedelig, og dessuten slipper jeg alle skrivebøkerne. Etter skolen skal jeg faktisk på Friskhuset for å trene sammen med Martine. Holdt på å klikke idag morgest fordi jeg ikke fant noe å ha på meg, men til slutt tok jeg bare noe. Ute pøsregner det, og idag er jeg kledd i en grønn boblejakke, med hette heldigvis.

image200909010004

Har du PC på skolen?

Husk: http://julieajakobsen.blogg.no/1251743877_blogg_vs_blogg.html
hits