august 2010

Nok en typisk søndag

Okei, klokka er halv ti, og jeg har enda ikke gjort noe som helst fornuftig idag. Jeg bruker jo selvfølgelig det-er-søndag-unnskyldningen, så egentlig går det jo greit. Men hva kan være mer fornuftig enn å gjøre mattelekser på en søndag? Ikke vet jeg, så jeg skal vel sette igang snart, etterfulgt av en laaang, varm dusj før jeg hopper i loppekassa. 

Dro forresten på Kanebogen-senteret igår med mamma, der hun egentlig bare skulle kjøpe seg et par sko. Men selvfølgelig som alltid når jeg er med, endte det opp med at jeg også kjøpte meg et par sko, en skjorte, en teddybjørn (den satt i hyllen å ropte på meg, sånn helt seriøst, og JA JEG SOVER MED BAMSER FORTSATT. Herregud), og en ny bukse. Snart blakk. 
Dagen min:

Heihei! Jeg er våken allerede, som jeg har vært de to siste lørdagene også. Det er jo litt deilig da, for dagen blir jo eeekstra lang, og noen ganger kan jo det være positiv;-) Skal jobbe fra 10.00-15.00 og så bærer det rett bort til hytta. Gleder meg litt til å bare slappe ekstra godt av med en film, og ha mamma som tjener<3Hva skal du gjøre idag?SECRETSOUTFIT 270810


Retard. Er sykt lenge siden jeg har hatt dagens outfit, og akkurat nå har jeg sykt dårlig kamera, så dere får nøye dere med dette. Tenkte de som ikke likte tær skulle få slippe å se...så jeg sensurerte bena mine, kun for deres skyld. Skal vi see.....

Tee - Bershka
Blazer - Bik Bok
Bukse og smykke - lånt av Martine♥
Øredobber - glitter
Ringer - et sted i Spania...aner ikke hva butikken heter

  

Hva synes du?

NEW SHOES

 
Her er skoene jeg bestilte på Nelly.com (linking funker ikke) for noen dager siden. Fine, sant? Blir monsterhøy når jeg har dem på, og de er vel ikke akkurat de letteste å gå i over lengre tid, men jeg likte dem! 
De kostet 299,- og det er vel ikke akkurat dyrt? 


Hva synes du?
hjerte

HEISANN =O))))) 
Turen gikk faktisk ganske bra, og jeg ble ikke gående alene, utrolig nok. Eller, det å gå sammen med Katrine og Adrian er vel kanskje nesten det samme som å gå alene, og hadde du gått sammen med dem hadde du skjønt hva jeg mente. Bortsett fra at det var ganske kaldt der oppe, var det en helt grei tur liksom. 

Da jeg kom hjem sluknet jeg på sofaen så og si med en eneste gang. Fikk bare sove i et kvarter eller noe, men det var nok søvn til at jeg fant ut at jeg skulle ommøblere rommet mitt, og jammen gjorde jeg det også. Holdt på i fire timer, og det er ganske forandret her inne, og nå skal jeg sove i rent sengetøy. Elsker det.

Sleep tight
Herregud rompemonster


UT PÅ TUR ALDRI SUR

Nå drar jeg på tur! Tar med meg monsterkameraet, så dere får sikkert masse bilder når jeg kommer hjem. HA EN FIN DAG!!

clean


Heisann! Tro det eller ei, men nå har jeg faktisk satt i gang med å rydde rommet. Noe jeg har lovt mamma at jeg skal gjøre nå i over en uke.. Jeg bryr meg fint lite om hvordan rommet mitt ser ut, men jeg kan jo være ærlig å innrømme at det mildt sagt ser ut som ei søppeldynge her inne. Klær ligger strødd utover , men jeg holder på med saken. Som vanlig har tanken om å ommøblere slått meg allerede, men først må jeg få ut et par ting herfra. Det er altfor fullt her inne til å kunne gjøre noe som helst at the moment....Og mens vi er igang med å fortelle om sånne supre....øøøh hendelser (er ikke så god på å ordlegge meg) så kan jeg fortelle at jeg faktisk har gjort lekser idag. Sykt
Julie + fysisk aktivitet, det KAN være morsomt av og til...

Sløvedag idag også, jo. Ble selvfølgelig ikke sjokkert, men jeg må spare kreftene mine til jeg skal på tur med skolen, helt opp til........MUSVANNET. Gud, for meg tar det liksom en time å gå opp dit. Er sikker på at jeg kommer til å ende opp helt bakerst på oppoverturen, sammen med...INGEN...Det skjer alltid. Tenkte liksom derfor at jeg skulle laste litt musikk inn på tapermobilen min, men så har jeg da ødelagt KOSS-headsettet mitt, men hallo..siden jeg ligger så sykt langt oppe på topplisten, får jeg garantert sponset et par nye til i morgen. 

Hadde verdens verste fag på skolen idag- nemlig gym. Kan ikke beskrive hvor mye jeg hater det ubrukelige faget. Jeg eier verken kondis eller ballferdigheter nok til å få en karakter jeg er sånn noenlunde fornøyd med, så jeg ser virkelig ikke vitsen. Til tross for at jeg har kondis på lik linje med en 90 år gammel dame med KOLS, har jeg egentlig bare godt av å være i fysisk aktivitet, selv om jeg har vanskelig for å tro det. 


Lol, dobbelhake. Grunn nr. 1 til å begynne å trene. Har flere grunner, som jeg kan ramse opp når jeg legger ut bilder jeg ikke er helt fornøyd med. 


Hvordan er det med deg og fysisk aktivitet? 


happyJeg har gjort det igjen, folkens. Jeg klarte å kaste bort i hvert fall to timer på en middagshvil jeg egentlig ikke trengte. Hater når det skjer. Jeg som var så ivrig etter å gjøre engelskleksene at jeg skulle gjøre alt for de neste fire ukene. Jeg er i hvert fall ikke det nå. Sånn er det alltid... jeg sover bort motivasjonen min, sånn som når jeg alltid gjør når jeg faktisk har lyst  til å rydde rommet. Uansett..jeg har akkurat våknet, og nå er jeg så fjern at jeg nesten ikke klarer å skrive et blogginnlegg. Lol

Har vært en fantastisk dag sett bort i fra det jeg skrev over. Har vært nydelig vær og det har faktisk vært en grei temperatur også. Tror jeg skal stikke ned å rydde hula før jeg drukner i klær som ligger midt på gulvet etter et par luksusproblemer jeg har hatt de siste dagene. Greit at jeg har masse klær, men jeg har aldri noe som passer...Noen som kjenner seg igjen?
høhø glad
A beautiful day
Harstad kan være OK av og til, særlig når man er omringet av herlige folk og fint vær
dancing in the backyard


Har vært ganske opptatt de to siste dagene. Dro på BAKgården fredags kveld, og var ganske sliten da jeg kom hjem igjen. Dro på jobb dagen etter, ble dratt med til byen rett etter, og da jeg kom hjem igjen tok jeg en powernap (lol). Senere på kvelden dro jeg tilbake på BAKgården, og hva skal jeg si? Sykt bra opplegg som ble arrangert i hvert fall. Hadde det utrolig morsomt!


Var du på BAKgården? Hva synes du i såfall?random

Ææææh jeg er så trøtt og sliten nå. Må absolutt blir flinkere til å legge meg om kveldene, for jeg er egentlig ikke noe særlig fan av middagshviler og powernaps. Kaster fort bort to timer av dagen min på det, og hvor skal jeg liksom få igjen de to timene? I tillegg blir jeg liggende våken om natta, og egentlig følger det ikke noe godt med det. 
Uansett! Jeg våknet vel kanskje for litt under en time siden, og jeg har faktisk satt på tv-en nede på rommet mitt. Det er faktisk sykt for det gjør jeg aaaldri, men når jeg tenker på det er det faktisk ganske avslappende. faktisk faktisk faktisk

Har selvfølgelig vært på skolen idag og. Greit å begynne på igjen egentlig, men det er ikke greit å starte skoleåret med å løpe 5 km....lol, gale lærere.Etter skolen dro jeg på Gründer sammen med Linda, der vi drakk frozen cappuccino/ milkshake og spise potetbåter...er det rart jeg sliter med å løpe..?
Liker du å ta powernaps? 

Kakemons til de grader

Okei, nå føler jeg meg feitere enn noen sinne (wow). Har spist kake fem dager på rad nå, og nå setter jeg en stopper på det før jeg dør av sukkerslag. Natt til lørdag laget guttene bursdagskake til meg, dagen etter det fikk jeg bursdagskake av jentene, dagen etter det lagde vi brownies, igår spiste jeg enda mer brownies, og idag har jeg spist kake i familieselskapet mitt. ÆÆH, gruer meg til gym i morgen....håper vi tar det sånn passe rolig, heheh. 

Nå skal jeg bare slappe av med musikk mens jeg smårydder litt på rommet mitt. Noe må seriøst gjøres her, for jeg har aaalt for mye her inne. 


Aner seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten Linda i klassen....gud altså


Plages.....

Er du glad i kake?bestilt:

 

427422-0426_1.jpgEn liten smakebit av skoene jeg nettopp bestilte på Nelly.com. De var sykt fine, og ikke minst billige, så hvorfor ikke? Bare 14 cm høy hæl liksom....

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/nelly-shoes-427/marble-427422-426/

 

Hasteinnlegg
Heisann! Nå er jeg egentlig på tur ut døra, men tenkte jeg kunne skrive et lite sånn hasteinnlegg før jeg dro. Har akkurat kommet fra skolen, og skal snart ned til Kanebogen for å møte kusina mi som jeg ikke har sett på aaaltfor lenge. Var kjempehyggelig å møte "klassekameratene" mine igjen, men resten av skoledagen var egentlig bare totalt bortkastet. 


Dagens outfit kommer kaaanskje senere. Ha en fin dag!


Verdens beste jenter

Har egentlig slutta å blogge, men nå har jeg ombestemt meg igjen.Derfor jeg verken sa noe til dere eller sletta bloggen, nettopp fordi jeg skjønte det kom til å skje, og nå som skolen begynner igjen må jeg ihvertfall ha blogg. Hva ellers skal jeg gjøre om dagene liksom? Synes det er rart at folk slutter å blogge når vi begynner på skolen. Eller, egentlig ikke, jeg har jo faktisk ikke fotballtreninger, håndballtreninger osv. så jeg er kanskje ikke en som skal uttale seg om det....

Hadde bursdag på lørdag, så jeg inviterte noen venner til meg på kvelden, spiste helt syk mat og hadde det veldig koselig videre utover kvelden. Karoline sov over hos meg, og vi sovnet ikke før klokken åtte om morgenen. Stod opp klokken tre på ettermiddagen samme dag, og selv om jeg skulle på jobb dagen etter (igår), kom jeg meg ikke i seng før halv tre. Dere kan tro jeg var trøtt da:-)

Igår koste jeg meg med brownies og is (og Kamilla, Martine og Erling....) Kom meg nok en gang altfor sent i seng, og var nesten død idag morges også. Men det er selvfølgelig en fordel at jeg måtte stå opp så tidlig idag, i og med at det er skole i morgen. Jeg "gleder" meg og gruer meg på en gang. Gleder meg til å se vennene mine, men vet at jeg kommer til å bli deprimert av å se alle retardsene som finnes på skolen min. Hehe snill. Gruer meg mest til om et par uker da vi virkelig har kommet inn i rutinene, og jeg vet jeg kommer til å angre på at jeg har lovt meg selv å stå skikkelig på i år. Nok skriving på meg. Ingen som kommer til å gidde å lese uansett...


Gleder du deg til å begynne på skolen?Verdens beste jenter bakte.....kake til meg! Loveyouuuu


Haha, Erling og Karoline!


Kamilla og Martine


Flotte folk!:-)


Heheh peeent. Johannes og meg.

Morgenfugl

God morgen! Jeg har allerede vært våken fire timer, men tenker at søvnen kommer til å ta knockout på meg før eller senere. Var på hytta fra igår til idag, men dro hjem med mamma som skulle på jobb. Har akkurat sett en liten film, og skal vel snart løpe ned på badet å fikse meg for min egen del. Skal egentlig bare rydde og vaske idag som jeg vet (høhø lykke til), så får vi se hva som skjer. 


Tatt igår....fyiHva skal du gjøre idag?


Bloggen er ødelagt

Hei dere! Nok en gang har jeg sovet alt for lenge. Klokka var vel ikke mer en halv to før jeg klarte å komme meg opp fra senga... Jeg drar hjem idag, men har fortsatt mye som skal pakkes før jeg er klar, men uansett har jeg klart å legge meg ned igjen OG slått på TVen, så jeg tenker jeg blir liggende her til sulten overtar for fullt. 

Som dere kanskje ser, har jeg ødelagt bloggen min. Jeg driver og prøver forskjellige ting, så den ser ikke ut akkurat nå...bare gi meg litt tid, jeg hater å fikse på designet...Lurer på hvor gammelt det bildet er...men seriøst, jeg har INGEN bilder.

MONKI

Kunne dødd for denne jakken. Noe av det kuleste jeg har sett. Enkel, men kul.
Monki, 450,-Hva synes du?

TODAY:

Kings of Convenience - I don't know what to save you from


Heisann, takk for sist! Har liksom ikke hatt så veldig lyst til å blogge mens jeg har vært her, unnskyld. Kjøpte minnekort til kameraet mitt i overgår, men da jeg kom hjem, fant jeg ut at jeg hadde glemt kameraet i Harstad. Flink. Enda jeg hadde bestemt meg for å ikke bruke så veldig mye penger her, klarte jeg å svi av 500 kroner på ting jeg aldri kommer til å få plass til i kofferten. Vitsen liksom...?

Har hatt en sånn typsik fotball-dag idag. Var først på Lørenskog å så første omgangen av kampen mot HIL, så dro jeg rett til Lillestrøm å så Sondres fotballkamp, der de vant 6-2 mot Lyn. Nå skal jeg avslutte fotball-dagen min, og heller se på film. Heheh.. 


Hva har du gjort idag?Glemsk og egoistisk

baaaaaaahhhhhhh trøtt!!!! Har fortsatt gårdagens sminke på meg, og ser ut til at jeg må gå med den til i morgen<3 Herlig. Ille nok å gå en dag med samme maskara, men TO? Hadde bare håndbagasje, som jeg kanskje sa tidligere, og jeg tok liksom ikke med meg sminkefjerner. Da jeg var på butikken istad var jeg så oppslukt av godteri at jeg glemte helt av sminkefjerner. 
Synes så synd i mamma når jeg skal dra bort noen steder...tar alltid med meg rettetanga og jeg stikker alltid av med alle hårbørstene. Unnskyld mamma, men jeg trenger den mer enn det du gjør:-(


har ingen fine randombilder til dere nå.
good night

Er det rart det er krig i verden?

Sykt for en lang dag dette har vært. Stod opp klokken 04:55, og måtte sitte å vente en time på et forsinket fly. Dritt-norwegian. En litt små-nervøs Julie tuslet inn på tog-området, med bekymringer om å kanskje ha havnet på feil tog, men herregud, sååå lett. Måtte le av meg selv da jeg satt trygt i Lillestrøm, og den største bekymringen min var når jeg noen gang skulle få sjekke facebook igjen. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen omringet av godteri, og en stykk plagsom bror. 

Har glemt kabelen til kameraet mitt, og jeg har heller ikke minnekort, så jeg skal prøve å fikse minnekort i morgen. Pengene fyker på ting jeg egentlig kunne klart meg uten, og ting jeg ikke kunne klart meg uten; som for eksempel 5 compeed gnagsår-plaster for 80 kroner. Kyss meg der sola ikke skinner, helt seriøst. 80 kroner??????? Er det rart det er krig i verden? LOOOOOOOOOOOLyppe du

vanskeligHeisann! Nå er det ikke lenge til jeg må dra stumpen min i køya. Skal opp klokken fem i morgen tidlig, for så å suse til flyplassen å ta førsteflyet til Gardermoen. Har ingenting spesielt å gjøre de neste 6 dagene, så jeg bestilte like så greit en liten tur til storebror igjen, selv om det ikke er så lenge siden jeg var der sist.Må jo plage han når jeg har sjansen! Satset på å få plass i håndbagasjen sånn at jeg sparte meg både tid og penger, men det er ikke så veldig lett. Nå må jeg velge mellom parfyme og ansiktsrens, i og med at jeg bare kan ha 100 ml med i håndbagasjen. Vanskelig. 


Kult med teite randombilder som er større enn innlegget. mmm
blogg er blogg.......

LESEHEST

God kveld i stugå! Herlig med sommerferie, selv om det ikke er har vært mye tegn til sommer her i Harstad i år, men ferien i seg selv er jo en helt grei ting. Greit nok at det hadde vært mye mer å gjøre om det hadde vært fint vær, men her må man bare ta det som er. 
Deilig at jeg kan ligge våken så lenge jeg klarer, og sove til jeg er helt uthvilt. Har bare tre episoder med Gossip Girl igjen nå, og etter de er sett, vet jeg ikke helt hva jeg skal ta meg til når jeg vil ha pause fra lesinga. Ja, jeg har begynt å lese. SYKT. Akkurat nå er jeg på den tredje boka i The Twilight Saga-serien, og jeg må innrømme at det å LESE bøkene er myyye bedre enn å se filmene. Jeg har enda ikke sett Eclipse, og jeg har tenkt å vente til jeg er ferdig med boka. Hadde aldri planlagt å bli en gal Twilight-fan, men greit..


Heisann avhengig. 


Leser du bøker? 
Noen bøker du har å anbefale?

fabelaktig!

Hallooo! Elsker statistikken min nå. Skulle gjerne hatt den sånn liksom, men jeg blir litt sånn stressa av den, helt seriøst. Og siden jeg har fått såååå mange kommentarer om at jeg absolutt MÅ begynne å blogge igjen (hehe not), så; OKEIDA. 
Jeg har egentlig ikke hatt Internett på en måned, så det er vel kanskje en av grunnene til at jeg ikke har blogget. Tenkte at det å blogge fra internettcafe kanskje ble litt for uinteressant for dere, og at jeg like så greit kan fortelle dere hva som har skjedd i det spennende livet mitt nå....eller i morgen, eller en annen gang. 

Den siste måneden har gått så sykt fort at jeg ikke husker hva jeg har gjort. Det eneste jeg er sånn passe klar over er at jeg har vært i Spania, at jeg hadde det sykt bra der, at jeg ble syk siste dagen og hadde verdens verste flytur. Noe jeg også er ganske klar over, og som har satt et stygt merke i lommeboka mi, er at jeg har shoppet ganske mye. Og jeg som er så flink å beregne hadde akkurat 20,1 kg da jeg skulle hjem. Jeg er så stolt. 

 
Har prøvd å ikke la det gå så sykt inn på meg at jeg er verdens styggeste og bleikeste person når jeg står ved siden av Martine... hun blir alltid så sykt brun. (U)


hits