august 2009

Dagens sang!

Blir litt sånn variasjon mellom ukas- og dagens sang, men det gjør vell ikke så mye?
Uansett, dagnes sang er Michael Bublè med Lost. Michael Bublè har en haug med fine sanger, sånn som Me and Ms. Jones, The Best Is Yet To Come, og Lost selvfølgelig. Har du aldri hørt Michael Bublè, bør du høre ham! Og hvis du har spotify kan du klikke her.

Fant ingen videoer på youtube der han sang, som gikk an å legge inn på bloggen, så for å se den offisielle musikkvideoen hans, trykk her


Nå skal jeg se Greys!

best
Hva synes du om Michaels musikk?
Følger du med på Greys Anatomy?

BLOGG VS. BLOGG!

Det stemmer! Jeg setter igang blogg vs. blogg. Bare for å gjøre bloggen min litt mere interessant osv.
Føler at jeg blogger bare for meg selv, men jeg vil jo at dere skal ha lyst å lese bloggen min!
hvit
Send inn kommentar med navnet ditt og link til bloggen din, så plukker jeg ut to heldige i morgen eller på onsdag.
Og de som da får flest stemmer vinner en vurdering av sin egen blogg, og jeg blir å linke til bloggen i de 4 neste innleggene
.
 
Kanskje ikke så spennende premie denne gangen, men kanskje det blir en bedre premie neste gang.
Blir å gjøre dette flere ganger, så hvis du ikke blir trekt ut denne gangen, kan det jo hende du blir trukket ut neste gang!


Videoblogg fra skolen idag!

Heisann!
Skoledagen har gått skikkelig fort, noe jeg skulle ønske den gjorde hver dag. Grunnen til det kan jo være fordi jeg fikk internett på PC'en min på skolen, så jeg satt for det meste å surfet i timen. Ja, jeg klarer å følge med samtidig, faktisk.
Om bare noen få minutter må jeg dra til kulturskolen, på solistøvelse. Altså alle som skal være solist på den "store" Egnerkonserten som skal være i november en gang, møtes og synger igjennom sangene. Jeg glder meg litt, men samtidig ikke, fordi jeg og Mathilde skal være Karius og Baktus, og vet ikke helt hvordan det skal gå. Men det blir sikkert morsomt. Nå må jeg stikke!

Legger med en video fra skoledagen min:

Høsten er kommet, det betyr bare en ting!

Hei!
Jeg er seriøst ikke noe gira på skole i morgen. Helga har gått så utrolig fort, og jeg føler at jeg har kasta bort dagen min på ingenting. I morgen blir det regn, og kaldt, og det viser seg at sommeren er over. Regn og vinter gjør meg deprimert, og det eneste positivet er at når det nærmer seg vinter betyr det at høsten er her, at det er høst, betyr fårikålsesong. Det beste som finnes, hvis du ser bort ifra sommeren da.

ta inn hele skjermen 30082009 234059bmp
Gruer meg..

Jaja, helga mi har vært super. Har klart å tilbringe den på noe fornuftig, sånn som å være sammen med venner.
Og i morgen begynner vi på en ny skoleuke. Skal endelig på sangøvelse igjen. Gleder meg til å starte igjen, for nå begynner det å bli en stund siden sist. Men nå skal jeg legge meg for å sove, så dere får ha en god natt!

Hva har du gjort i helga?
Gleder du deg til en ny skoleuke?
Hva ser du fram til denne uka?Tidenes kjekkeste!

adamlavine

Ah, jeg har falt helt for Adam Lavine, vokalisten i Maroon 5. Han er så sykt kjekk! Jeg husker jeg så reklamen for det som da var det nye albumet deres " It won't be soon before long" i 2007. Hver gang jeg hørte relamen sprang jeg bort til TV'en bare for å se han! Han er så syk. Du må se videoen under!Er du enig med meg?


Hva synes du?

kamera august  kamera august1
( Klikk for større bilde.)

Fant et skjørt og en bukse i skapet mitt. Buksa er faktisk noen år gammel, men da jeg kjøpte den må den jo ha vært altfor lang, og jeg har bare brukt den et par ganger. Ooog skjørtet, haha... Har jeg laga selv, faktisk. Tror jeg var 11 år da jeg sydde det selv. Hadde en drøm om å bli klesdesigner da jeg var 11, og jeg ønsket meg symaskin i julegave. Det fikk jeg også! Du tenker sikkert " Haha, symaskin i julegave?" Og ja, faktisk. Da var det det jeg ønsket meg mest. Men nå bruker jeg ikke symaskinen lengere. Men iallfall, skjørtet viste seg faktisk å være ganske kult! Skjørtet var litt vidt der oppe, men det er jo bare å fikse da. Hva synes du buksa og skjørtet?

Tanken på skole gjør meg stresset

Hei!
Er ikke alle sammen enig i at det innlegg uten bilder er kjedelige? Det synes iallfall jeg! Det er jo selvfølgelig en av grunnene til at jeg ikke gidder å blogge sånn som for eksempel nå. Nå tok jeg meg til å skrive et lite innlegg fordi jeg kjeder meg noe grusomt. Har 0 planer for idag, og for min del kunne jeg lagt meg for å dø. Søndag er jo egentlig en veldig avslappende dag, men tanken på skole i morgen gjør meg utrolig stresset. Det er blitt ganske mange endringer siden vi gikk i 8. klassen, som for eksempel at vi har dobbeløkter, altså at to skoletimer er slått sammen. Det har vi to ganger hver dag. Vi får bare en time friminutt til sammen hver dag, før hadde vi en og en halv time, noe jeg da synes var for lite. Matfriminuttet vårt er kuttet ned med fem minutter, noen som viser seg og faktisk ha stor forskjell(!), og vi har 5 timer med norsk per uke, noe jeg synes er aaaalt for mye! Og på toppen av alt har vi verdens verste engelsk lærere. De kan ikke engang uttale ordene riktig, noe jeg synes er helt feil! I klassen min er det ganske mange elever som ikke kan snakke ordentlig engelsk, det er det selvfølgelig i de fleste klassene. Derfor synes jeg at alle bør ha en bra engelsklærer!
Er du ikke enig?

Uinteressant innlegg fra meg, beklager igjen!

julie
Et bilde at gårdagens outfit. Og se, jeg har ødelagt buksa mi..

Nyter varmen, for snart kommer vinteren!

Hallo!
Idag har jeg så og si gitt faen i bloggen. Har uansett ikke vært hjemme siden klokka 2 idag, så dere hadde ikke fått noe blogginnlegg uansett. De siste 5 timene har jeg vært i byen, på fotballkamp, spilt basket (haha), vært på butikken, også har jeg gått hjem. Har jo faktisk bare vært ute idag! Grunnen til det er jo fordi jeg må nyte varmen så lenge den varer, for nå er det jo ikke lenge til vinteren kommer! Nå vurderer jeg å sette inn en Grandiosa mens jeg venter på at Bente skal komme hit. Har ikke peiling på hva vi skal finne på, men vi finner sikkert på noe

smooooothie


Hva skal dere gjøre i kveld da? 

Somebody pinch me, your love's too good to be true

Hei og hopp!
Tenkte et innlegg idag var for lite, så her er jeg med et "kort" innlegg igjen.
Nå skal jeg love dere at jeg er trøtt. Etter fire porsjoner med taco (ja, jeg har spist veldig mye idag), så føler jeg meg ganske så sliten. Har faktisk bada idag, og frøys skikkelig da jeg kom hjem. Satt med fotbad i kanskje 4 timer eller noe, det sier jo litt. Har nettopp sett ferdig en film med mamma som heter " Forvarsel." En film med blant annet Sandra Bullock i. Ganske bra film, men også ganske forvirrende. Tror jeg forstod den til slutt.

Mamma var så snill med meg idag at hun kjøpte meg en skinnjakke. Har ikke bilde av den nå, men det er iallfall en sånn kort skinnjakke som når til navelen kanskje, og lange armer. Faktisk kjøpt på Lindex for 499,-

Etter som at Bente ikke har lagt inn bildene etter badinga tidligere idag, kan jeg ikke legge ut bilder fra det enda. Kanskje i morgen? Ja, i morgen skal jeg å se HIL - Mjølner. Mest sannsynelig. Har ikke bedre å gjøre, tror jeg. Drar sikkert en liten tur til byen, uten å ha behov for å kjøpe klær. Bare en liten tur for og eventuelt kjøpe en liten milkshake.
Uansett, dere får ha en god natt videre!

julie

Har du sett " Forvarsel" ?
Har du tatt årets siste bad, tror du?

I'm worried I wont see your face light up again

Heisann!
Ja, jeg tenkte jeg skulle bynne å hilse på dere i begynnelsen av innleggene mine. Finner aldri noen bra måter å starte et innlegg på, så jeg starter med "hei" eller noe. Hurraa! Akkurat nå sitter jeg inne på rommet mitt å hører på musikk. Har tenkt meg en tur til Grunnvannet sammen med noen venner, for å bade. Ja, det er faktisk varmt nok! Er sikker på at jeg kommer til å fryse ihjel, men nå er det for sent å trekke tilbake.

Skoledagen har vært veldig sløv. To timer med naturfag, en time med musikk og tre timer med mat og helse. Vi laget grønnsakssuppe i dag. Det var så godt at jeg kastet i meg tre skåler + rester fra suppene til en av de andre gruppene. Satt til slutt å ventet på desserten, som vi aldri hadde laget. Er for så vidt glad for det. Mer trenger jeg ikke si...

Her kommer faktisk noen bilder ifra dagen:

img6869

img6889

img6877

img6876

Er det fint vær hos deg idag?

Hvor blir det av lesere og kommentarer?

Jeg ser jo nå at jeg ikke har så mange lesere, men dere som faktisk leser, kan jo ta dere litt til til å kommentere? Jeg hater å blogge når jeg ikke får kommentarer, og hvis jeg skal fortsette, MÅ dere kommentere. Jeg hater å klage på lite kommentarer, men jeg vet jo ikke om det i det hele tatt har lesere? Kan dere kanskje begynne å kommentere litt mer? Vær så snill! Ber dere ikke om å kommentere alle de uinteressante innleggene jeg legger ut, men iallfall noen av dem? Det er alt jeg ber om, og da får jeg kanskje litt mer lyt til å blogge, og litt mer "interessante" innlegg?:-)

Takk til dere som kommenterer ihvertfall.

Jeg kjenner jeg blir utrolig irritert!

Hvor irriterende er det ikke at du har jobbet kjempemasse med en ting på pc'en, også låser dataen seg, sånn at du må slå den av. Jeg blir så sur, og jeg kommer aldri til å klare å lage det samme igjen. Jeg er på gråten! Det ble så bra, og har prøvd å få det til å bli perfekt i flere år, og når jeg klarer det, går alt i dass. Er det noen som er ute etter meg? Skoledagen min var helt forferdelig også. Og når vi skal tapesere veggen på rommet mitt, er det ikke nok tapèt, så jeg må klare meg med en halvtapesert, fæl vegg i over to uker nå. Denne dagen har vært helt sykt STYGG! FAEN!
Beklager, vet jeg ikke skal banne på bloggen, men ååå!
gammeldata 375
Dette bildet er i allfall ikke tatt idag.. 

Kan du oppmuntre meg?En ganske så "usaklig" videoblogg.

Unnskyld for at jeg bare snakker bullshit! Men en sånn videoblogg må jo til en gang iblant.


Plutselig ble pengene dratt ut av hendene mine!

Skjedde noe helt forferdelig idag. Jeg ble nærmest ranet! Jeg og Martine Strand skulle dra å ta sol på Sun2, så holdt jeg hundrelappen min forran det jeg trodde var en veksleautomat. Plutselig kjenner jeg et sug, og pengene mine blir dratt inn i automaten! Prøvde å rope etter hjelp, men det hjalp ikke, det fortsatte å rane meg! Pengene ble dratt ut av hendene mine og inn i den slemme boksen, og jeg ble kjempesjokkert! Jeg måtte til og med kjøpe smartkort til hele 50 kroner! Så jeg fikk bare 14 minutter i solariumet, og det endte med at jeg begynte å strigråte. Fælt å oppleve noe sånt, håper aldri noen av dere blir utsatt for noe av det samme!

Og hvis du har opplevd det samme som meg, hva synes du om den tragiske episoden?

Nå skal dere få høre en til syk ting. Skritt telleren på mobilen min, viser hele 22138 skritt. Det er insane! Synes ikke du?

Så skal dere få høre tidenes fineste sang:


Har fått helt dilla på den, og jeg spiller den seriøst hele tiden!

Hva synes du om sangen?

Videoblogg- svar på spørsmålsrunden!


Okei, nå er alt ferdig. Føler meg ganske teit nå, gjør jeg alltid etter jeg har lagt ut videoblogg. Men uansett, her er svarene. Videoen ble så lang at jeg måtte dele den i to. Kult. Var i ganske dårlig humør da jeg filma, så ikke misforstå. Og videoen avslutta ganske brått, men det får være det samme.
Håper dere er fornøyde. Takk til alle som sendte inn spørsmål!

Så godt som død!

Nå er jeg så godt som død etter turen idag. Var jo egentlig en kort og enkel tur til Musvannet, men jeg har så vondt i beina etter skoene mine, som var en og en halv størrelse for små. Da blir en kort tur, å virke som en veldig land tur, på kort tid. Var en veldig fin tur, og vi fikk faktisk veldig fint vær og. Jeg som hadde kledd meg med joggebukse, hettegener og "regnjakke". Hadde til og med lue og pledd(!) med meg, i tilfelle det skulle bli veldig kaldt. Pleddet ble senere brukt til sitteunderlag.

img6849
Okei, siden Bente ikke gadd å legge inn bildene fra turen, legger jeg ut det eneste jeg tok. Hurraa..


Jeg lurer på en ting.. Hvorfor har alle slutta å kommentere? Får jo nesten ingen kommentarer lengere, og det er så kjedelig! Blir veldig glad om jeg får flere kommentarer.

Jeg har hatt et liv de siste to dagene!

Nå er videobloggen med svarene til spørsmålsrunden filmet ferdig. Og det betyr at spørsmålsrunden er avsluttet.
Nå skal jeg bare redigere, så legger jeg den ut, tenker jeg.

Jeg beklager for lite blogging de siste to dagene, men jeg har gjort noe, jeg har hatt et liv! Er ikke det helt fantastisk?
I går var jeg i byen og på Peppes sammen med Bente, Therese og April, så dro jeg og tok sol med Lisa, dro opp til Matrix, og møtte Stine-Mari. Og i dag har jeg vært på stadion med Katrine og sett kamp mellom HIL og MIL.
Nå har jeg egentlig akkurat kommet hjem, så nå skal jeg begynne å redigere videobloggen.
I morgen har vi turdag med skolen. Skal gå opp til Musvannet, for de som vet hvor det er. Æsj, jeg liker ikke å gå på tur, for når du kommer hjem stinker du bål, og er som oftest våt på beina. Håper det begynner å regne i morgen, så slipper jeg å dra på skolen, forhåpentligvis.

img6836


Liker du å gå på tur?

Dagens innkjøp!

img6847

Tubeskjørt med blomster. 37,-
Tubeskjørt rosa. 37,-
Shorts. 37,-
( Tror jeg)
Blomster-klipe(?) 10,-
Armbånd. 10,-
Boxershorts. 59,-
Alt fra Bik Bok.
Telescopic Mascara fra H&M. 147,-

Ellers har jeg brukt pengene mine på solarium, brus, is og pizza. Hurra, for en feit Julie.
Har vært en bra dag idag, som jeg har klart å tilbrakt med et par venner. Skulle gjerne vært sånn hver dag for min del.
I morgen har jeg ingen andre planer annet enn å spise pizza, tror jeg iallfall.
Nå skal jeg sove, god natt folkens.

Skal forresten prøve å lage videobloggen i morgen!

Hva synes du om dagens innkjøp?

Minner dere på om spørsmålsrunden!


Minner dere på om spørsmålsrunden min. Spør om nesten hva som helst, trenger litt flere spørsmål nå. Avslutter spørsmålsrunden mest sannsynelig i kveld. Send inn spørsmål her: 

Der var min dag ødelagt..

Okei, da jeg så at NAS.BLOGG.NO (får ikke til å linke) skal slutte å blogge, ble jeg helt ifra meg. Nå er dagen min helt ødelagt. Han fikk meg jo alltid til å le. Åå! Jeg vil ikke at han slutte å blogge! Nå blir jeg helt sikkert emo i hele dag, og jeg overdriver ikke. Har du noen gang blitt lei deg for at noen har slutta å blogge? 

I dag fikk jeg ikke tid til å spise frokost, fyfy! Men jeg løper bare innom bakeriet på veien til skolen, så har jeg meg frokost, vet du. Ganske så lettvindt.

 bilde 758

Ha en strrrrålende dag videre!

Klar for en ny skoleuke.

Åh, nå er jeg klar for en ny skoleuke. Skulle gjerne hatt flere uker med ferie, men det går nok ikke. Har faktisk funnet fram klærne jeg skal ha på meg i morgen også. Skal stå opp tidlig i morgen, synes det er så deilig å ha god tid på seg før man skal på skolen. Å kunne bruke lang tid på badet, spise frokost, se på TV, og kanskje få tid til et aldri så lite blogginnlegg også! De første skoledagene, altså, i forrige uke, hadde jeg faktisk tid til nesten alt, bortsett fra frokost. Bruker vanligvis å sløyfe frokosten, noe jeg vet ikke er så lurt. Frokosten er jo tross alt det viktigste måltidet om dagen, så jeg skal skjerpe meg der! I år, skal jeg  mere til skolen. I fjor tok jeg buss, enda det bare tar 15 min å gå hjemmefra. Så i år er jeg sprek! Dessuten gjør det meg mye mer opplagt om morningen! OG jeg sparer penger på å ikke ta bussen! Sånn egentlig..

img6577

I morgen har jeg tenkt til å ta sol. Jeg er så bleik nå! Også vil jeg til byen, før bursdagspengene mine forsvinner i løse lufta. Men først skal jeg sove, og det


Hva skal du gjøre i dag/morgen?
Bruker du å sløyfe frokosten?
Hvordan kommer du deg til skolen?


god natt!

Gjorde jeg noe galt?

Nå er jeg hjemme fra hytta. Dro dit sånn i fire tiden i går, så jeg fikk ikke blogget noe. I dag er en sånn dag der jeg ikke har peiling på hovrfor jeg gidder å blogge. Jeg har 0 inspirasjon, men jeg velger jo absolutt ikke å slutte å blogge! Er sikker på at det går over til i morgen. Stine, søskenbarnet mitt  kom utover på hytta i går kveld. Det hjalp jo litt, så slapp jeg sitte å kjede meg hele dagen. 

Nå er jeg lei av å sitte inne og ikke gjøre noe. Føler på en måte at jeg har mistet noe av det jeg hadde før. Jeg var jo alltid ute med venner, eller så hadde jeg jo faktisk noen å snakke med, enten på MSN, nettby eller telefonen. Aner ikke hva som har skjedd, men alt har forandret seg så sykt mye! Hver gang jeg er alene, sitter jeg å tenker på hva jeg gjorde galt? Hvorfor sluttet plutselig nesten alle å prate med meg? Alt er liksom så rart nå for tiden.. Savner slik det var før! Er kanskje ikke helt meg å skrive sånne her innlegg, der jeg skriver hva jeg føler og sånt, men jeg har litt lyst å åpne meg litt mer på bloggen. Men samtidig, så føler jeg meg så teit som i det hele tatt gidder å skrive dette her! Men jeg har lyst til å være meg selv på bloggen, jeg føler på en måte at jeg ikke er det fra før av. Så nå skal jeg prøve noe nytt, og om jeg ikke får til, så får jeg ikke til. 

img6558
Kult å være sløv i øynene!

Nå tror jeg snart at jeg skal bort til Katrine, kanskje det blir litt mere å gjøre da! 


Bursdagsfeiring!

Nå har jeg feira bursdagen min. Ganske koselig, men samtidig ikke slik jeg hadde forventet. Jeg så jo ikke ut heller da! Sku jo selvfølgelig prøve å lage Negar-lepper, og etterpå ble jeg helt blå rundt munnen, og det gikk ikke bort heller. Juhuu.. Så jeg har ingen "greie" bilder av meg her. Kom fire stykker til litt utpå kvelden, som nesten akkurat har dratt. 
Åh, kvelden har vært skikkelig sløv! Men jeg er kjempesliten på grunn av all den høye musikken. For ikke lengesiden satt Jonas og Johannes å sang alle sangene de kunne, med litt bakgrunnsmusikk fra Spotify. Men jaja, jeg legger med et par bilder fra dagen..

img6577
img6612
img6784

Har ikke så mange bra bilder her, sp det får holde for i dag. 
God natt!

Hilken header var finest?

Okey, nå synes jeg designet mitt er litt vel rosa. Jeg liker jo ikke rosa godt? Så jeg har tenkt å bytte design, igjen. Ganske mye arbeid, ja, men jeg vil jo at bloggen min skal bli bra!
Så derfor vil jeg ha deres mening. Synes dere jeg burde bytte header? Har laga ferdig en ganske enkel header.

gammeldata 148

Her! Hva synes dere? Skal jeg ha den, og i tillegg endre menyen, eller skal jeg ha den jeg har nå? Å la designet være sånn som det er nå?

Ganske så skummel kveld, eller?

Nå har jeg akkurat vært på kino og sett " Snarveien". En fin start på kvelden var jo at jeg, Madelen og Katrine hadde allerede kjøpt billetter og godteri, og skulle gå for å gi billetten til mannen i døra, hvis dere skjønner? Haha:-(
Og så spurte han om legitimasjon. Haha...
Aldersgrenen er jo 15, og vi er bare 13 og 14. Det endte opp med at jeg måtte ringe mamma og be henne komme ned til kinoen. Stakkars mamma! Hun visste jo ikke at hun måtte se filmen sammen med oss, av en eller annen teit grunn.
Men jaja, filmen var i allfall utrolig bra! Spenning fra første sekund av! Helt utrolig bra, og skummel, det eneste dumme er at den var så kort. Terningkast 5 fra meg! Anbefaler den.. til de som er 15 eller over! Haha..

snarveien

I morgen blir det sløvedag på skolen. Har mat og helse de tre første timene, en time naturfag, og to timer musikk. Eller så var det to timer naturfag, og en time musikk. Husker ikke helt. Håper bare vi ikke får teori i mat og helse, er så utrolig slitsomt å høre på hva vi IKKE skal gjøre og hva vi aboslutt huske på, i hele tre timer! Har hørt at læreren skal være ganske så streng og. Blæ!

Nå er jeg faktisk sykt trøtt og sliten. Aner ikke hva jeg er sliten for egentlig. Kanskje fordi jeg var anspent under hele filmen. Så jeg tror faktisk jeg skal legge meg nå, jeg!

God natt alle sammen!


Husk at jeg har spørsmålsrunde nå! Send inn spørsmål HER!

Spørsmålsrunde!

Jeg kjører spørsmålsrunde igjen! Føler at jeg kanskje har fått litt flere lesere siden sist gang, så send inn så mange spørsmål som du bare orker! Som dere kanskje vet, svarer jeg ikke på FOR personlige spørsmål..
OG jeg svarer på videoblogg. Vet ikke helt når jeg avslutter. Sikkert når jeg har fått nok spørsmål. 
Så send inn!

img6529

Hot or not?

runwaybuttonjumpsuitss09560

Jumpsuiter ble jo veldig populært i sommer. Har veldig lyst på en sånn!
Jeg synes det er HOT.

Hva er din mening om jumpsuiter?

Hårvideo- fletter

Her er videoen! Som du kanskje ser, er jeg ikke så veldig flink til å vise andre hvordan jeg fikser håret mitt om dagene. Og det gikk kanskje litt fort? Men jaja, det kommer helt sikkert flere slike videoer, så dere kan jo si ifra hvis det er en spesiell hårfrisyre det er dere vil at jeg skal vise dere, eller prøve meg på.Sangen heter My Immortal med Evanescence.

Håper dere likte videoen!

Hårvideoen er på vei!

Første skoledag var ikke så verst. Men jeg er sikkert lei allerede i morgen..
Skoledagen varte bare til klokka 11, så jeg var vel hjemme klokka halv 12? Jeg sitter faktisk og redigerer hårvideoen. Den blir ikke så vedig bra, fordi jeg ikke visste hvilke hårfrisyrer dere ville jeg skulle vise, så jeg tok bare 2-3 enkle hårfrisyrer. Men lager vel flere hårvideoer, der jeg kan vise flere frisyrer. Regner med at videoen kommer i kveld, eller kanskje før det.

Forresten så laga jeg meg milkshake i stad! Den smakte helt nydelig! NAM!

img6571

Hvordan har din dag vært?
Begynte du også på skolen i dag? Isåfall, hvilken klasse? 

Dagens outfit.

Hei og hopp! Bare et kjapt innlegg fra meg, for snart skal jeg løpe til skolen. Er imponert over meg selv, at jeg klarte å stå opp klokka 7! Helt sykt. Har ikke peilig på hva vi skal gjøre på skolne, men håper ikke på full dag, ihvertfall. Vi skal sikkert rigge oss til på det nye klasserommet, om det ikke allerede er gjort da. Gleder meg til å se vennene mine igjen! Det blir gøy. Håper jeg. 

Her er dagens outfit!

bilde 493
Singlet fra Bik Bok
Topp fra Bik Bok
Bukse fra Bik Bok
Veske fra parfymelle.

Dagens innkjøp!

Klarte faktisk å stå opp klokka halv 11 idag! Så jeg har stor tro på at jeg kommer meg opp klokka 7 i morgen.
Dro til byen i halv 2 tiden, helt alene. Ganske ensomt, men det gikk greit. Føler meg så dum når jeg går alene i byen, vet ikke helt hvorfor...
Uansett! Jeg fikk kjøpt meg litt klær!

img6563
Singlet 99,-
Lilla hettejakke 299,-
Hettejakke med forskjellige farger 299,-
Bukse 199,-

Alt fra BikBok!

JEG SLUTTER Å BLOGGE!

kødda.. Var en aldri så liten augustsnarr. Men synes det er trist at det er så mange som slutter å blogge. Skjønner at mange slutter å blogge pga. skole og sånt, og det er jo veldig trist. Jeg har ikke tenkt å slutte enda ihvertfall. Selv om jeg har bestemt meg for å fokusere 100% på skolearbeidet, skal jeg vel få til å snike inn et innlegg inni mellom. Såpass må jeg vel klare? Jeg har jo ikke akkurat så veldig mye annet å gjøre om dagene, kjenner jeg meg rett. 
Jeg kan ikke akkurat si jeg gleder meg til skole. Den siste måneden av forige skoleår, satt jeg som oftest alene i friminuttene, og hadde ikke mye å gjøre. Håper ikke det blir sånn i år. Men det kommer vel helt an på hva jeg gjør det til. Nå som vi har fått klasserom i samme bygg som 10. klassen, blir det vel noe annet uansett. Men uansett, det er jo ikke helt derfor jeg ikke gleder meg til skolen. Det er jo naturlige grunner. Sånn for eksempel at vi får lekser, vi må jobbe osv. Men hvis jeg har like positiv innstilling til skolen som jeg har nå, skal jeg i allfall få over 5 i snitt. Jeg gleder meg til å få noe å gjøre. Jeg føler meg liksom ikke like bundet til data, som jeg var før. 
Som sagt, ikke bry deg om overskrifta, var bare en spøk. 
Skal snart legge meg, komme tilbake til den normale døgnrytmen. Skal stå opp klokka 10, skjønner dere. Så drar jeg vel til byen sammen med Bente, og kanskje jeg kjøper nye klær til skolestart, noe jeg egentlig ikke pleier å gjøre. 

bilde 478

Gleder du deg til å begynne på skolen igjen? Eller har du begynt allerede? 
Handler du nye klær til skolestart? 

Dette får meg til å tenke..

Dette er helt forferdelig. Folk mister folk man er glade i, på grunn av dette. Mens jeg så denne videoen, tenkte jeg " Enn hvis den personen akkurat hadde kranglet med en annen. Den personen fikk ikke sagt hvor glad han egentlig var i den andre personen, før det var for sent!" 

Jeg kommer aldri til poenget, fordi jeg vet ikke hva jeg kan skrive for at dette innlegget ikke skal bli så utrolig langt, men hvis du har kranglet med noen, ikke gå før dere har ordnet opp. Alt kan skje før dere møtes igjen!

At folk ikke tenker? Folk er så egoistiske! 
Dette skjer kanskje flere ganger for dag. Tenk hvis folk hadde tenkt litt mens de kjørte. Legg fra deg telefonen, fokuser mens du kjører, og bruk belte! Det er så kjipt at mennesker, og dyr(!) blir utsatt for slike ulykker. Det er det verste!
Så kjør forsiktig! Se deg for hvis du skal krysse veien, for dessverre er det folk som rett og slett driter i slike ting, og glemmer å se seg for. 

Dagens outfit.

img6554
I dag har jeg på meg: 

Topp fra Vero Moda.
Tights fra Vero Moda
Veske fra Parfymelle
Singlet fra H&M(?)
Øredobber fra H&M

Prøvde å lage sminkevideo i dag, men den ble litt mislykka, så jeg prøvde heller på hårvideo. Men måtte levere inn ny PC'en, så jeg la den over på ei minnepenn, men det går ikke an å åpne på MAC, så vi får vente til i morgen, får ny PC da.

Ukas sanger!

Her er noen av sangene jeg har hørt mest på denne uka. Funker bra som partylåter.Elsker dem!

Vet jeg har sagt at jeg skal legge ut 1-2 videoblogger i uka. Men jeg har ikke kommet ordentlig i gang enda. Lover minimum EN video neste uke. Kanskje jeg lager en sminkevideo i morgen, hvis jeg klarer å stå opp før klokka 1!
Men jeg lager bare sminkevideo hvis dere vil, så hva sier dere?

Ganske mye å gjøre..

Nå har jeg akkurat tvunget meg selv til å stå opp, etter ev halv time med utsettelse av vekkerklokka. Aner ikke hvor mange ganger jeg utsatte klokka, men det var et par ganger. Kunne godt sovet til klokka 6, om det ikke var for at det var syyykt rotete her, og at mamma og pappa kommer hjem om bare noen timer. Det vil si at jeg har sykt mye å gjøre. Jeg må rydde kjøkkenet, stua, badet, rommet mitt, legge sammen klær, gå ut med søpla og diverse andre ting. Det ligger cd-plater ut over hele gulvet, enda jeg ikke har hørt på en eneste cd. Det ligger mat strødd utover benken, og det står fat, og glass på stubordet, og kjøkkenbenken. Og oppvaskmaskinen er full.. Hvorfor sitter jeg egentlig å blogger enda? Ingen tid å miste, sier jeg bare!

snapshot200908149

Nagler- Hot or not?

nagler

Nagler er jo in nå for tiden. Synes det er kjempekult! Jeg har bare fått kjøpt et belte med nagler fra BikBok, men mer skal det bli, tro meg!

Men hva synes du? Hot or not?

Vurdering av to blogger til!

katrineeriksen
www.katrineeriksen.blogg.no


Header og design:

Synes du har en fin header.  Designet er veldig enkelt, men synes du kan bruke litt flere koder. Det trekker lesere, som du sikkert vet.


Innhold:

Ettersom vi er bestevenninner, leser jeg bloggen din så og si hver gang du oppdaterer. Du oppdaterer kanskje litt sjeldent, men når du først skriver, synes jeg du skriver kjempebra. Tror ikke jeg har sett skrivefeil hos deg før, noe som er veldig bra. Synes du kan begynne med outfit-bilder! Oppdater oftere, bloggen din kan bli kjempebra!

Karakter: 4-
ta inn hele skjermen 15082009 184228
www.kzollid.blogg.no


Header og design:

Fin header! Ryddig og enkelt design. Synes kanskje du også kunne gjort litt mer, noe som du selvfølgelig velger selv! Litt mer farger hadde kanskje gjort seg.


Innhold:


Synes du skriver bra. Veldig bra at du er begynt med videoblogging. Anbefaling av hårprodukter/ sminke synes jeg også er flott at du er begynt med. Det trekker jo selvfølgelig opp på karakteren. Liker måten du skriver på, ganske godt. Men synes også du kan ha litt flere outfit-bilder.

Terningkast: 4+

Verdens beste jenter!

Hadde faktisk aldri forventet at Bente og Katrine skulle komme med kake til meg i dag, selv om jeg sa det. Men det gjorde de. Og TO kaker til og med! Da kan du tro jeg begynte å flire! Jeg som bare hadde forventet å se Bente i døra, men i stedet møtte jeg på fløyter, lys, ballonger, kaker og verdens beste jenter! De er så søte!

Her er noen bilder:

img6397

img6411

snapshot2009081420


Skulle jo egentlig komme ut videoblogg i dag og, men var for mange sterke sener der. Og jeg har ikke peilig på movie maker, så vi får ta det i morgen, kanskje.

I kveld har Siri, Madelen, Bente og Katrine vært her, det har vært veldig koselig! Har spist taco, litt kake osv.
Blir vel sent før vi kommer oss i seng i dag, og sent før vi kommer oss opp i morgen, så ikke forvent noe blogginnlegg klokka 9 i morgen tidlig. Dagen min har vært helt perfekt! Noe jeg ikke forventet i det hele tatt! Tusen takk!

Q: Har du hatt en fin dag?

kos dere videre!

Kunsten å svare telefonen i søvne..

Digger at jeg sover bort bursdagen min. Nei, som sagt hater jeg å sove bort dagene, og spesielt denne. Og jeg som hadde satt klokka på 11! Ååååeh. I tillegg er jeg sånn passe syk. Det verker i hele hodet mitt, men heldigvis fikses det med en paracet. Midlertidig. Så utsetter vi det litt. Har fått et par meldinger og telefoner mens jeg har sovet. Så jeg har svart i søvne. Beklager hvis jeg skrev noe teit, eller sa noe teit.
Har tenkt å gå opp å spise kake til frokost. Dette var bare en liten oppdatering fra min side. Kanskje jeg lager videoblogg senere.

c1337e6ec9

- kaffe - valnøtt + jordbær

jatakk

Trøtt Julie, stygg Katrine

Åh, når man har slitt med gammelpc'en lenge nok, det vil si ca. 4/5 år, da er det deilig med ny pc.
Fikk ny pc i dag, i bursdagsgave. Det er så sykt deilig. Nå har jeg dratt pc'en og høytaleranlegget ned på rommet mitt, og nå skal jeg si det at jeg nyter livet. Haha! Nå vet jeg jo at alt ikke dreier seg om ny data. Men det er så deilig!
Her er bilde av min kjære:
nam

Familieselskapet var veldig koselig. Selvfølgelig hadde jeg akkurat spist, så jeg klarte ikke på noe kake. Typisk meg..
Men ellers synes jeg dagen har vært kjempebra. I morgen kommer Katrine og Bente med kake til meg, håper jeg for deres skyld i allfall. Skal snart legge meg. Burde stå opp tidlig i morgen, slik at jeg får med meg litt av min egen dag, eller hva?

Har hatt det litt morsomt med Katrine i kveld.

stygg

Jaja, gratulerer til meg, og god natt til dere!

Min sterke side..

Neida, tror ikke baking er min sterkeste side, men bollene ble faktisk utrolig gode! Så nå blir det bollefest i huset! Nei...
Jeg må faktisk lage muffins i dag, til i kveld. Men det går vel greit. Istid-muffins, faktisk! Og det beste:
nomuffins!!

Her er noen få bilder fra igår: 

img6343

img6363

img6371

img6352

PRO

Nå er jeg firkantet i øynene..

..Det er jeg helt sikker på. Har sittet med dataen i neten hele dag, utenom da jeg og Katrine baka boller. Legger ut bilder av den fantastiske opplevelsen, i morgen. Nå tror jeg faktisk jeg skal legge meg, for jeg kjenner jeg begynner å bli trøtt. 
Har faktisk rydda rommet mitt også. Du kan se resultatet her:

august

august1

august2

august3
På det nederste bildet klarte jeg vende om på dem. Før-bildet skal egentlig stå øverst, og omvendt.

Men uansett. I morgen skal jeg ha familieselskap, fordi jeg har bursdag den 14.
Det blir sikkert koselig, selv om bare 1/ 10 av familien kommer.. Jaja, bedre enn ingenting.
Har en utfordring til meg selv. Skal nemlig stå opp klokka 11 i morgen. Får se hvordan det går!

God natt!

Jeg klarte det!

Jeg klarte å fikse designet mitt igjen. Men er ganske misfornøyd med menyen, men nå gadd jeg ikke fikse en ny. Så designet forblir sånn her en liten stund nå.

Hva synes du?

2
Legger ut et random bilde, jeg...

Ed hardy- Hot or not?

ta inn hele skjermen 12082009 210038

Hva synes du om Ed Hardy?
Synes det er kjempekult! Har veldig lyst på Ed Hardy caps..

Jeg synes hot!

Vurdering av to blogger!

ta inn hele skjermen 12082009 191539

Header og design: 

Synes headeren er ganske kjedelig, og designet er veldig enkelt. Prøv deg på html-koder, det kan gjøre førsteinnstrykket mye bedre, og det får andre blogglesere til å ha lyst å lese bloggen din! 

Innhold: 

Du har få skrivefeil og skriver ganske bra. Du burde kanskje blogge litt oftere, og det hadde vært bra med outfit-bilder. Fortsett med anbefaling av blogger også. Ellers liker jeg bloggen din veldig godt. Men som sagt synes jeg du kan blogge litt oftere. Og du kan jo for eksempel også skrive om andre ting en hva du gjør om dagene. Skriv om noe som interesserer deg, eller som du er uenig/ enig i.

Karakter: 4

ta inn hele skjermen 12082009 191726

Header og design:

Synes headeren din er veldig fin, og designet er enkelt. Kan ikke se at du har brukt så mange html-koder. Men synes det holder. Headeren får på en måte liv i hele bloggen.

Innhold: 

Du har et par skrivefeil inni mellom, som trekker litt ned på karakteren. Du skriver veldig bra, og har bilder med i hvert innlegg, noe som får leseren til å ha lyst å lese mer. Du skriver om ting som interesserer deg, og om hva du gjør om dagene, det liker de fleste.
For å forbedre deg kan du kanskje se litt over, og rette hvis du har skrivefeil. Det er også veldig bra at du har startet med konkurranser. Du er faktisk en av mine yndligsbloggere!

Karakter: 5(-)Resten kommer senere. Vurderer to og to om gangen, så blir det ikke så mye.
Vil du at bloggen din skal bli vurdert? Skriv bloggadressen i kommentarfeltet!

ÅH, HJELP!!!!!!!!!!!

Designet mitt er fucka, og menyen min forsvant, og kommer ikke tilbake uansett hva jeg gjør.
Skal prøve å få fikset dette til i morgen, men uansett.. Jeg må få laget en ny meny, IGJEN!
Dere får smøre dere med tålmodighet.

Spørsmål

img6313


Lurer du på noe? 
Skriv spørsmålet ditt i kommentarfeltet under her, så skal jeg svare så fort jeg kan. Upassende spørsmål vil selvfølgelig ikke bli godkjent av meg. 

Du kan eventuelt sende meg en mail om dere vil.


Merk dere at jeg kun svarer i kommentarfeltet under, 
så slipper jeg så mye kaos. 

Dagens outfit..

img6316
Stygt outfitbilde

Tubetopp fra H&M
T-skjorte(?) fra BikBok
Tights fra Vero Moda

Enkelt og greit!

I dag skal jeg finne på noe!

I dag har jeg bestemt meg for å ikke bare sitte her. I dag skal jeg finne på noe! Jeg vet ikke helt hva, men jeg skal ikke sitte inne å se på film helt alene sånn som i går. Har vanskelig for å finne noe å gjøre om dagene, eller noen å være sammen med, skjønner ikke helt hvorfor egentlig. Så hvis du kjeder deg i dag, så vet du hva du skal gjøre!
Nå skal jeg ned å fikse meg, faktisk, så skal jeg ringe hele kontaktlista mi på telefonen, så får vi se hva det blir til.
Outfitbilde komemr senere!

bilde 5

Å lappe buksene.. Hot or not?

Å lappe buksene skal visst være in nå. Jeg tar fortsatt på meg hullete bukser. Dropper lappene så lenge. Synes ikke lappede jeans er noe særlig..

slinkyleatherfront

Hva sier du? Hot or not?

Miss Norway/ Miss Universe

elilanda
Her er altså da " Miss Norway"  Eli Landa.
Hun er tydeligvis Norges peneste, og en av verdens peneste. Ja hun er veldig pen, det er hun. Men jeg har sett penere? Jeg vet til og med jenter fra Harstad som er penere enn dette. Jeg synes det er patetisk med konkurranser om hvem som er penest. Jenter som er med i slike konkurranser kan bli totalt ødelagt inni seg, bare fordi de ikke vant. Man mister jo selvtilliten! Jeg har egentlig aldri brydd meg om dette, for jeg vet jeg aldri hadde kunne deltatt. Men når jeg ser dette, så blir jeg litt irritert. Hvis du ser bildene av jentene som er med i " Miss Universe" på vg.no ( får ikke til å linke dit), så ser du at de er ikke spesielt pene, de er syltynne, alle sammen, og som regel har de "no brain." Andre vil nok være totalt uenige med meg, og det respekterer jeg, men dette er bare min mening. Som dere sikkert forstår, er jeg imot dette. Hva sier du? Og hva synes du om slike konkurranser?

Vurdering av blogger- vil du bli vurdert?

Okei, nå kaster meg på bølgen. Jeg skal starte vurdering av blogger. Nå blir det ikke sånn veldig lang vurdering. Vurderinga blir veldig enkel, men skal få med de viktigste tingene, så det blir ikke sånn kjempekort vurdering akkurat.

Så hvis du vil bli vurdert, så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Hele dagen min gikk bort på soving.. flott!

Noen som vet år vi begynner på skolen? Jeg har nemlig ikke peiling. Noen sier det er en uke til, andre sier det er mer og andre sier det er mindre. Ikke vet jeg, og jeg vil heller ikke vite det. Alt jeg fokuserer på nå er... ingenting?
Jeg er kjempetrøtt, enda jeg stod opp halv 3 i dag. Føler at hele dagen min gikk bort på soving, og det hater jeg!
Var en tur hos Lisa i dag. Kan ikke si noe annet enn at hun har en skummel lillebror som tisser på gulvet støtt og stadig.
Tror jeg skal gå å legge meg snart også, sånn at jeg kan stå opp i morgen tidlig og ikke gjøre noe. Tror heller jeg holder senga til i morgen kveld. Må jo sove mens man kan, eller? 

mine mottatte filer
Skal egentlig ikke legge ut slike bilder av meg selv, men sånn går det når man ikke har andre bilder. Jaja..
Skal lage meg ny header nå, tror jeg. Begynner å bli smålei den jeg har. Men vi får se!


God natt alle sammen!
Dagens sang!

She wolf - Shakira.
Elsker sangen!Q: Hva synes du om sangen?

Jeg er med i ENDA en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos www.tcmn.blogg.no. Du kan vinne et gavekort på BikBok på 500,-
Hvis du lager et innlegg og liker til konkurransen blir du automatisk med i trekingen av en liten trøstepremie.

44185831249676986197n600

Blir mange konkurranser på meg. Men jo flere konkurranser, jo større sjangse har jeg å vinne noe som helst.

5 ting du kan gjøre hvis du...

Er du deprimert? Lei av mas? Eller har du bare lite å gjøre?
I disse tilfellene kan jeg jo fortell hva jeg bruker å gjøre!


1. Er jeg deprimert, eller litt nedfor, bruker jeg å høre på triste sanger, og slenge med leppa. Anbefales ikke.
Men jeg kan jo anbefale å høre på gladmusikk! Gladmusikk kan jo da være for eksempel musikk med mye tempo. Triste sanger er mer rolige, og handler som oftest om triste ting. Ganske så logisk.

2. Rydd rommet. Jeg pleier å rydde rommet hvis jeg kjeder meg. Liker forandringer også, så da kan det hende at jeg ommøbelerer litt. Anbefales, faktisk. HUSK MUSIKK! VELDIG VIKTIG!!!!!

3. Legg vekk dataen. Det er kanskje noe jeg sjeldent gjør, men noe jeg anbefaler på det sterkeste. Synes det er deilig når den er ute av hodet mitt. Av og til blir det litt for mye data, og noen ganger trenger jeg en pause. Vi trenger vell alle å koble ut litt?

4. Blogg! Blogg om hva som skjer i din verden, blogg om det som interesserer deg, eller faller deg inn! Eller du kan lage deg en liste over hva du gjør når du kjeder deg, akkurat som meg. Haha..

5. Gå en tur. Frisk luft er viktig. Selv om det sjeldent skjer at jeg går meg en tur frivillig. Er du for lat til å gå tur, kan du i det minste gå ut med søpla, eller hente posten. Er du sånn som meg, vet jeg at du sitter mye med data, og får lite frisk luft. Jeg skal begynne å gå ut med søpla oftere.


Har masse flere tips, men nå skulle jeg bare ha 5, og det får holde!

Q: Har du noen gode tips?


soppelkasse

Husk kildesortering!

Hvor stygt synes ikke vi dette er?

skinnymodel

Nei, nei og nei! Når skal dette ta slutt? Ingen vil vel se dette? Eller leve som dette?
Jeg synes dette er så fælt at jeg får vondt i meg. Modeller skal kanskje være lange og tynne, men dette er jo sykelig tynn? Det finnes til og med modeller som ser verre ut enn den modellen vi ser på bildet over. Som for eksempel denne modellen:

skinnymodelkj

Ja, greit. Som sagt vet vi at modellene skal være lange og tynne. Men hvem er det egentlig som har bestemt det?
Det hadde jo ikke skadet om en normal jente/ dame på 1.65 cm og 50/60 kilo hadde gått rundt på catwalken? Ingen hadde reagert på det, om det faktisk hadde vært normalt?

dovechicks

Navnet på dette bildet som jeg fant på google var " larger-than-normal-models"
Dette er en helt normal størrelse. Tenk om modellene hadde sett sånn her ut? Det hadde jo ikke akkurat skadet. Det er jo sånn det skal være!
Tenk hvordan presset er på modellene nå. " Åh! Bare 40 kilo igjen nå, så kan jeg bli modell!"

Modeller skal jo som oftest vise frem klær. Eller sminke. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette. Men klærne skal jo på normale folk? Eller, som oftest er klærne for dyre for normale folk. Jeg er sikker på at Britney hadde hatt råd til disse type klærne som blir vist på catwalken. Men hun er jo ikke så overdrevent tynn? Er hun vell?

Du skjønner vel kanskje hva jeg vil fram til?
og hva synes du om dette? Er det ikke bra fælt?

Er med i enda en konkurranse!

hos www.klesplagg.blogg.no
Du kan vinne iphone, digitalkamera, og sko.


klesplagg
Alt du trenger å gjøre er å legge ut bilde av headeren, og fortelle at du er med i konkurransen.

Bli med du også, da!

Jeg er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse hos www.stinemarik.blogg.no der du kan vinne et gavekort hos www.houseoffashion.no på 250,-  En veldig enkel måte å vinne det på også! Alt du trenger å gjøre er å velge et sommerslig plagg på nettsiden over, og legge det ut på bloggen. Deretter skriver du linken til innlegget ditt, i kommentarfeltet til konkurransen. Hun trekker en vinner den 13. august, så du må være rask!

fiiin

(http://houseoffashion.no/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=6_31&products_id=1327

Jeg synes denne kjolen var helt nydelig, og veldig sommerslig. Falt for den med en gang!

Bli med du også!

PS: Jeg kan også anbefale bloggen hennes til dere. Hun skriver veldig bra!!!

Jeg begynner å glemme.

Det sjokkerer meg ikke at jeg ikke husker hva jeg skulle blogge om. Veldig bra av meg. Satt jo her for to minutter siden og tenkte " Ja! Det kan jeg jo blogge om!, " og nå har jeg glemt det. Jaja, nå er jeg jo igang uansett, så hvorfor ikke bare fortsette? Jeg kan jo starte med å fortelle hva jeg gjør nå. Akkurat nå sitter jeg i sofaen å ser på en film på TV2, som heter " Carolina." Virker som en ganske søt film ( eller katastrofal?), og etter som den akkurat har begynt, er det ikke mulig for meg å si noe mer.

Jeg skal faktisk også prøve å få fikset menyen min, er ganske så lei av den jeg har nå, men jeg har ikke peiling på hvordan jeg gjør det, så jeg hadde satt pris på litt hjelp.


abcd

Q: Har du seff filmen " Carolina" ?
Q: Vet du hvordan jeg endrer menyen? I såfall, kan du hjelpe meg?

Føler ingenting.

Åh, nå har jeg akkurat stått opp. Jeg og Katrine la oss ikke før klokka halv 5, av en eller annen grunn. Jeg synes det er slitsomt. Nå venter jeg bare på at Katrine skal stå opp sånn at jeg kan sette i gang å rydde ( vet det hørtes dumt ut), så kommer mamma å henter meg og vi kjører på hytta. 

Har en sånn rar følelse nå, av at jeg ikke føler noe. Skjønner? Ikke det, nei. Jeg føler meg helt tom, og det er ikke noe spesiell grunn for det, tror jeg. Kanskje jeg bare er trøtt?
Huff.... Nei, jeg får sette i gang å rydde. En masse ting som skal gjøres på 40 minutter.  

nam


Kos dere med Petter mens jeg er borte da!


Jeg er så sulten når jeg står opp om mårran, jegHerregud, jeg husker denne reklamen skikkelig godt! Hvor irriterende er ikke dette?
Huffameg..

Videoblogg!

Har endelig tatt meg til å lage en videoblogg. Litt mye "eeeh,øøøh,uuhhmm," men bare fordi jeg ikke visste hva jeg skulle si. Haha! Men okei, ta en titt.Som sagt var dette min første videoblogg. Skal begynne å videoblogge litt. Vet ikke hvor mye det vil si da.
Jeg tenker hele tiden at jeg kommer til å angre fordi jeg la denne ut, men okei, det får bare være. 

Q: Vil du at jeg skal fortsette med å videoblogge eller?

Dagens innkjøp


Naglebelte fra BikBok 149,00,-
Hårband fra BikBok 79,00,-
Småe hårstrikk fra Glitter 19,90,-
Hårstrikk fra H&M 19,50,-
Bronzing powder fra H&M 59,50,-
Fliseklemmer fra H&M 19,50,-
"Blyant"spisser fra H&M 9,50,-

Etter byen dro jeg og mamma til Bohus. AHdde tenkt å bare sitte i bilen, men da hadde jeg gått glipp av noe. For se hva jeg fikk!

img6279

Et kjempestort bilde av Marilyn Monroe som jeg tenkte jeg skulle ha på rommet mitt. Det er ca 1,20 meter bredt!
Tusen takk mamma!

Snart blir jeg henta av onkel som skal kjøre meg til bestemor, så skal jeg overnatte hos henne i natt. Det blir koselig!

img6274
Dette bildet tok jeg i natt. Nydelig, ikke sant?

Q: Hva synes du om bildet jeg kjøpte idag?

Dette blir en lang dag

Det føles ut som om jeg har vært våken i 12 timer nå. Det er rart hvor mye tid har å si. Står du opp klokka 2, mister du jo nesten hele dagen, og står du opp klokka 7, så får du med deg utrolig mye, og det er så deilig! Skal snart til Grunnvannet igjen, å bade sammen med Martine og Malin. Og klokka 4 bærer det på hytta igjen. Men dette er siste gangen før helga, tror jeg. Må jo få noen dager hjemme også. 
Drar vel snart til Svolvær, til besteforeldrene mine. Det er jo så utrolig fint der! Eller hva?

img3059

Nå klarer jeg nesten ikke vente til den 14. august. Da fyller jeg 14, og får forhåpentligvis ny pc. Gleder meg!!!!!

Jeg trenger din mening!

Ja, jeg er oppe grusomt tidlig, og aner ikke hvorfor jeg ikke går og legger meg igjen. 

Er lei av å ha sånne helt usaklige innlegg hvor det står hva jeg har gjort i dag, osv. Jeg skal skjerpe meg, folkens. Jeg skal få flere outfit-bilder, skrive om ting jeg er uenig i, eller omvendt, gi mine meninger om ting, og sånne ting. Men jeg har på følelsen av at ingen leser bloggen min, så derfor blir jeg litt sånn umotivert til å blogge hver dag.

Så enten om du er innom bloggen min av og til, eller om du er fast leser, så kan du legge igjen en kommentar om hva du synes jeg behøver å endre på, vær så snill! Jeg trenger å vite det.

img6180Enda en sånn dag..

Enda en dag med sol og varme i Harstad. Må bare nyte det så lenge det varer, for jeg vet at det ikke varer evig, sikkeert ikke ut uka engang. Men det er jo lov å håpe. Kjempedeilig med Grunnvannet igår. Bada masse, og kosa oss veldig. 
I natt leide vi film, Benjamin Button. For og si det sånn.... Jeg anbefaler den ikke for de som har dårlig tid. Den varte i 2 timer og 40 minutter, og den var veldig kjedelig, egentlig. Tror jeg sovna 4 ganger i løpet av filmen. Den var jo ikke sånn helt elendig, men ikke noe for meg. Grunnen til at jeg hadde lyst å se den var fordi Brad Pitt spilte i hovedrollen. 

Nå skal jeg komme meg av gårde til hytta. Blir der bare til i morgen tidlig, så kommer jeg hjem klokka halv 8 på morningen, tror jeg. Beklager for at jeg blogger veldig sjeldent om dagen, men dt er jo så fint vær, og jeg klarer ikke sitte inne om dagen å blogge hele tiden. 

img5957

Hyttetur og bading

På torsdag var jeg med Grunnvannet med noen venner og badet. Helt sykt deilig! 

img5992

I helga har jeg vært på hyttetur sammen med Katrine. Det har vært koselig og morsomt! 
Det har vært fantastisk vær stortsett hele helga, og ikke minst varmt. Det er helt sykt hvor været forandrer seg. For noen få uker siden hadde vi drittvær, og 12 grader. Men til slutt viste det seg å bli en bra sommer i år. 

Har sett et par filmer i helga, to skrekk filmer, først " Behind The Mask" Ble ganske forvirra, men skjønte den uansett. 
Etter vi hadde sett den, satt vi på en annen film jeg ikke husker helt navnet på. Ble ganske forvirra da og, etter som jeg blandet begge filmene, og av og til glemte at dette var en annen enn den vi hadde sett først. Jeg anbefaler dere å ikke se to filmer etter hverandre!


Planene mine for i dag har jeg faktisk klar. Jeg venter bare på at Martine skal ringe meg, så drar jeg, Martine og Malin og kanskje Katrine til grunnvannet for å bade. Graderstokken viser faktisk 36,4 varmegrader i sola. Helt utrolig! Og i kveld skal Martine og Malin overnatte. Gleder meg! 

img6134

img6131

img6212
Ski midt på sommeren må til! Hva gjør man ikke når man kjeder seg? Huff..

img6233
Sløve TV-tittere..

hits