juli 2010

Hei, hade

wow, nice. blogg liksom........

Heisann dere! Nà har jeg fàtt fart nok pà stumpen til à komme meg bort til internettcaféen à fà litt oppdateringer om hva som har skjedd i verden (facebook) de fire dagene jeg har hatt uten internett. Föles ut som det har gàtt et àr siden jeg hadde internett sist...

Er helt sykt her nede. Er sà varmt her at jeg snart kreperer, og det er litt sykt à tenke pà at jeg enda har to uker igjen her.
Mà faktisk stikke nà. Har bare to minutter igjen. Hejjdà!

Spania neste!Åhhhhh, internett er hyper-adhd-klikk!!!! Og jeg bruker det som unnskyldning for megadårlig blogging de siste dagene. Har hatt det kjempefint de 5 dagene jeg har vært her, og det har vært deeeilig og kunne sløve så mye jeg bare orket. Har selvfølgelig blitt mye av det, men har fått gjort en del andre ting også...elleeer når jeg tenker på det så har jeg egentlig ikke gjort så mye annet. Har blitt veldig mye mat, TV-titting og film på oss, men jeg skal ikke klage! Tvert imot. Har vært superdigg. 

I morgen drar jeg til Spaniaaa! Flyet går klokken tre, og jeg kan egentlig ikke vente. I og med at internettcafèen som ligger noen meter unna leiligheta vår, er yndlingsstedet mitt, kommer jeg sikkert med noen oppdateringer derfra. Kan også godt hende at vi får internett i leiliheta, men vet ikke helt. Imens kan dere kose dere med arktivet<3 heheh.

Ønsk meg god tur! Hihihh


Ivrig fotballfan

Heisann! Nå ligger jeg som et slakt på sofaen og ser på Tour De France. Det gir meg en skikkelig sommerfølelse! Skal snart å se kamp på Åråsen, så nå venter jeg egentlig bare på at Sondre skal komme hjem. Er skikkelig fotballentusiast når jeg er her altså... Har på følelsen at jeg kommer til å dø i varmen ettersom jeg nesten kreperer her jeg ligger, så jeg har kledd på meg minst mulig klær (hehe). Neida. Har på meg en jumpsuit fra Cubus som jeg faktisk ikke tror jeg har vist dere før. Det er virkelig deilig med ordentlig sommer nå. Kjente det var i grevens tid for å si det sånn. Synes synd i Harstad som fortsatt ikke har sommer. 

Hva skal du gjøre i kveld?

WEEKDAY MTWTFSS

Half Day Shorts 300,-

Road Suede Jacket Beige 650,-

Zip Top Animl Print 250,-


Katalin Shorts GreyHva likte du best?

update


Hater at jeg er så elendig i å blogge. Kom til Fet igår i halv 8-tiden, og da hadde jeg ikke internett-tilgang, og jeg hadde egentlig ikke tenkt til å blogge heller....slem. Idag sov vi litt lengre enn det vi hadde planlagt, og så dro vi inn til Oslo. Etter litt trasking på Karl Johan, dro vi å så på fotballkamp og spiste syk mat. Nam. Kjøpte meg ny genser på Monki. Viser sikkert en dag. Har ikke kamera med meg hit, så blir ikke såååå mye blogging liksom:-)

Nå skal vi se på film, så vi vil mest sannsynelig ikke blogges igjen før i morgen. Have a nice night!


CAFÈ DO BRASIL<3Heisann dere! Nå holder jeg på å pakke til i morgen, og det er ikke akkurat så veldig lett.. Før jeg begynte å pakke noe som helst, hadde jeg bestemt meg for å bare ha med litt undertøy, og et par nye ting som jeg har kjøpt til i sommer. Vel...nå er 2/3 av kofferten full, og jeg har enda ikke pakket smykker, sko, vesker eller toalettsaker. Satser på at det ikke veier så alt for mye, for det er jo egentlig det som alltid er problemet mitt. Jeg får jo alltids plass til dobbelt så mye om jeg bare...går inn for det. 

Heheheheh..kjøpte iskaffe Cappuccino på 1 liters-kartong idag. 
nammmmm hits