juni 2010

fint

Hallo! Et lite innlegg før jeg setter på en film jeg ikke har lastet ned fra The pirate bay. Filmen jeg ikke har lastet ned heter Definitely, Maybe, og er egentlig søndagsfilmen på TV3 på søndagen som kommer. Jeg bare gidder ikke vente helt til da. Heheh. 

Har akkurat spist et litt stusselig taco-måltid...hadde ikke agurk engang!!! Sånn går det når jeg er så lat at jeg ikke gidder å gå ned på butikken. Har ikke brus heller, så nå skal jeg leve på bottenslevj av appelsinsaft. Nam. Og siden jeg ikke fant noe godteri heller, må jeg klare meg med en "klubbe" fra 1940 og en pose med Doc. Fint liv. 

Idag har det forresten vært helt sykt fint vær her. Og det som er så morsomt når nord-Norge først skal få fint vær og helt greie temperaturer som ligger på rundt 15 grader, er det så mange som drar det helt ut og drar på seg shortsen..hahah.
Var så heldig å få stå ute i det fine været å male på jobben idag, og nå har jeg ferie<3<3<3<3tror jeg.


short

Nå har jeg lagt meg i verdens beste seng. Kommer til å savne den de tre ukene jeg skal sove i verdens andre beste seng. 8 dager igjen???? HM. Gleder meg også til jeg skal til Fetsund om 2 dager! Det skal bli så herlig! Begynte som sagt å pakke kofferten idag, og forhåpentligvis drar jeg fra Evenes med en relativt lett koffert. Heheh. Men nå må jeg sove! Opp tidlig...


Love webcam
farlig

Kom inn på rommet mitt for litt over en time siden. Satt PCen i sofaen, tenkte...nei, jeg må ha den på bordet, kontrollert av underbevisstheten flyttet jeg Dots-pakken som stod på bordet (noe jeg aldri ville gjort om jeg skjønte hva det var jeg faktisk TOK i), og satte PC-en der.  Tenkte ikke noe mer over den saken liksom. 

For to minutter siden merket jeg dots-pakken, og glefset den i meg før jeg klart å si "gammel Dots." 

Har begynt å pakke sånn smått nå til jeg drar. Luksusproblemene har allerede hopet seg opp i en stor haug som nå ligger i "skal kanskje ha med-haugen" I og med at jeg skal shoppe som en galing når jeg kommer til Spania, må jeg ha plass i kofferten til jeg skal hjem igjen, så jeg må VELGE mellom masse klær. Hate it. smilEr du flink å pakke før du skal reise?
Hva skal du i sommer?


Det eneste som står i hodet mitt nå er at jeg drar til varmere strøk om 4 dager. Drar til Fetsund på fredag, og så drar jeg videre til Spania påååå....neste torsdag. Okei, det er helt fantastisk! Jeg hadde sett fram til en sommer ikke så veldig langt i fra den vi hadde i fjor, men det ser ikke særlig lyst ut. Skal iallfall kose meg i varmen, og nyte den når den først er der. 
Gleder meg til å kunne gå i nesten hva jeg vil og bruke masse penger. Og det føles spesielt godt å bruke penger når man har tjent dem selv. Er dere ikke enige?
 
OMG MAMMA HAR LAGET SUPPE!!!! DET SKJER SÅNN EN GANG I ÅRET + DE GANGENE VI HAR PANNEKAKER, SOM SKJER MAX 2 GANGER I ÅRET!!! SÅ NÅR DET SKJER ER DET SOM Å VÆRE I HIMMELEN <3SUPPE<3
Og sånn forresten...har jobbet i 8 timer idag. Stolt


"%&%()!! POSTEN

Herregud jeg er døøød. Har sovet til nå, og selv om man ikke skulle tro det, er jeg dødssliten. Musikken er på det laveste, (musikk må man ha uansett) og jeg har egentlig bare lyst til å stikke ut mine egne øyne bare for å slippe å se hvordan det ser ut her. Jeg laget meg mat igår, men gadd ikke rydde opp. Smart...Skjønner ikke hvorfor dette gjentar seg nesten hver helg, når jeg vet hvordan det føles å våkne til det. 

Har tenkt å ...sykle.. til Kanebogensenetret når jeg har våknet litt mer. Må hente en pakke i posten<3<3<3 føles så sykt toppliste-blogger å si sånn, haha. Neida, men så trenger jeg også min daglige dose med Iskaffe. FAN DET E LØRDAG HGELVETETE DA E DET JO STENGT E DET IKJE??"?"?" JO FØR HELVETE DET STENGTE 13.00 KEM SOM STENGE DA`!?!!?!?HERREG_UD FUCK POSTEN. Glem det det stengte klokken 15.00 men uansett.

Iskaffe? Anyone? Nå har jeg ikke god nok grunn til å sykle helt til Kanebogen. Er tross alt en kilometer dit. 

Tenkte det kunne være grenser for hvor stort dette bildet skulle være, men omtrent sånn så jeg vel ut da jeg gikk inn på åpningstidene til posten. Og slapp av, I'm not bold. 


sangvideo!!!

Aldri gjort dette før...hahaha. Føler meg som verdens teiteste, og jeg sverger på at jeg kunne spist opp fingrene mine da jeg la den ut....Sykt dårlig kvalitet på videoen, men den er tross alt spilt inn på webkamera. 
Herregud jeg er så flau.

bloggcamp????????

Okei så sykt kjipt at bloggcamp befinner seg i Kristiansand. Lol liksom. JEG må liksom fly i over 2 timer, og betale en hel årslønn(hehe) for å komme meg dit, mens andre kan sykle dit. Hvorfor ikke bare finne Norges mest øde plass, slik at alle som vil dit, må betale skikkelig mye for å komme seg dit? Synes det skal være likt for alle liksom, men okei.

Tenk å ha bloggcamp i..la oss si Molde. Hjembyen til hele topplista, og dessuten ligger det sånn ca. midt i Norge. Egentlig driter jeg i hele Bloggcamp, for jeg hadde ikke dratt uansett. Joda. Neida. Bloggcamp kan jeg ha hjemme for meg selv hver dag liksom. Jeg bare synes det er teit at de skal finne det aller sørligste stedet i hele Norge å ha denne...greia på. DET FINNES TROSS ALT FOLK I NORD-NORGE OGSÅ!!!!HALLO


Har ingen bilder til dette innlegget. Beklager å måtte skuffe dere, folkens. I know you can't stay, but I wish you wouldHar falt helt for Grubbs og musikken hans. Hørte sangen på One Tree Hill, man finner alltid bra musikk på OTH, men denne er vel kanskje en av de fineste. Hva synes dere?


Har oppdatert spillelisten min på Spotify med litt mer av musikken til Wakey!wakey!. Trykk her

Hyttetuuuur

Heisann! Nå venter jeg egentlig bare på at CD-en skal bli ferdig brent, så drar jeg på hytta sammen med noen venner. Det eneste problemet mitt er at jeg ikke har Internett der akkurat nå, så det betyr jo at jeg ikke får blogget før på torsdag. Regner med det skal gå helt fint. Tar med kameraet, så jeg skal ta masse bilder. 

Skulle egentlig bare informere dere<3 Hehe, som om dere bryr dere liksom. Forventer 10000 kommentarer til jeg kommer hjem lxm. Køddaaa

Ha en fin dag videre!


Hallo fin munn

NYTTDenimjakke fra Aleksander Wang. Kødda. Den er fra Cubus......kjøpte den da jeg var i Svolvær. Kjøpte den tusen størrelser større enn jeg egentlig skulle gjort, men for det første hadde de bare en igjen, og det var i størrelse 42, og for det andre var den sykt kul i stor størrelse. 299,-


Noe som kanskje er mindre pent er vel den her. Verdens fæleste jakke, men jeg kunne ikke dy meg når den kostet 20 kroner....på FRETEX. HAHAAHHA jeg er sær. men det er jo sååå kult med secondhand, ikkesant? EKTE SKINN!!!!!!

Verdens fineste veske. Lol. Fant den hos mor i Svolvær, og jeg elsker den!! Vet ikke helt hvor den er kjøpt, men jeg tror den er kjøpt i utlandet. 

Genser fra Bik Bok. Vet ikke helt va jeg synes om den sånn egentlig. Den var veldig fin da jeg prøvde den og sånn ,men da jeg kom hjem ble jeg veldig usikker. Men uansett, den kan jo bli fin i Spania. 249,-


Har kjøpt/ fått en del andre ting også, men jeg gadd ikke ta bilde av de. Lager kanskje et innlegg om det en annen gang. Kjøpte forresten et par ting idag også, men har ikke bilder nå. 


Hva synes dere?

more

Image and video hosting by TinyPic

Dårlig kvalitet..sikkert på grunn av at det er en litt annerledes filtype:-)
 Syklet på butikken istad, og da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg holdt på å dø. Jeg måtte legge meg i senga for å få kunne puste. Kanskje en liten vekker????
Vil ha mer iskaffe....snakkes


Vurderer drastiske endringer

God morgen! Har nettopp vært oppe å sett ut av vinduet, og det var nok til å ta selvmord. Ikke nok med det, jeg måtte jo selvfølgelig innom yr.no å sjekke været den kommende uken, og for å si det sånn, man skulle ikke tro vi var midt i juni måned. Hvor i FAEN blir det av sommeren? Jeg vil bruke shortsene mine uten å fryse meg ihjel, og jeg vil slippe å bruke BOBLEJAKKE. 

Nå skal jeg snart fryse meg ihjel mens jeg løper for livet ned på butikken å kjøpe meg frokost, i håp om at jeg kommer meg hjem uten frostskader. Det blir nok salat idag. Igår slo tanken meg om å slutte å spise helt til jeg skal til Spania, men så tenkte jeg at den raskeste veien til en delvis ok flat mage, var å kutte ned på all sjokolade og dots, og heller erstatte søtsuget med frukt...og kanskje...trene? Ok, har knappe to uker på meg, så jeg sliter litt. I tillegg til alt dette skal jeg faktisk ta sol også. Heheh bra Julie, på tide at du får litt...farge. Har farget håret....


Har du noen bra tips til bikini-sesongen? Som da forsåvidt egentlig har begynt...Morgenfugl

Hallo folkens! Jeg er en morgenfugl, jeg liker å se sola stige opp på morgenkvisten, men ble nok en gang skuffet da jeg kom opp i stua å så....ingen verdens ting. Det er grått som grava, nei vent, det ble feil...uansett, det regner ute, og det er derfor jeg sitter med rygge vendt mot vinduet.

Var  i bursdag hos Therese igår, derfor jeg ikke fikk blogget noe særlig. Ikke at noen bryr seg da. 
Hadde det veldig morsomt, selv om trynet mitt og holdningen min beviste det motsatte. Blodsukkeret mitt var på det minste nivået, så jeg var ikke akkurat i partyhumør. 

Nå drar jeg til besteforeldrene mine i Svolvær og blir der til i morgen. Tar selvfølgelig med meg PC'en, så vi snakkes senere:-)Linda<3

can't waitwow...Nå er jeg endelig ferdig i 9. klasse!!! Så nå skal jeg jobbe rumpa av meg til jeg drar til Spania om 20 dager<3 Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å ligge på stranda i over 30 varmegrader!!!! Og til jeg skal totalrenovere garderoben min. eheheh. Nå har Martine vært så flink å dra meg med til byen, også skal jeg på jobb etter det..hurraa
Dagens antrekk:Okei, jeg tulla på første bilde, til dere inkompetente som ikke skjønte det. Det var vind, så det ser ut som jeg har elefant-lår

Genser fra Vero Moda
Belte fra Primark
Haremsbukse og sko fra H&MBilder fra dagen kommer litt senere:-)


I dag:

I dag har jeg vært en liten stund på skolen, i byen sammen med noen venninner og besøkt butikker vi aldri er/ har vært på, jobbet, og spist junkfood sammen med Martine. Nuggets fra MIX slår aldri feil. Hahah fint bilde<3 Tatt i bursdagen til Kamilla fyiHva har du gjort idag?Summer @ H&M

49, 50,- (79, 50)

29, 50,- (59, 50)


79, 50,-

149,- (299)


199,-


299,-Dette er noe av det jeg kunne tenkt meg fra H&M nå til sommeren. 
Noe du kunne tenkt deg av disse tingene?


today is a very special day

Okei kødda, den er ikke så spesiell. 

Hallo igjen! Jeg har egentlig sykt dårlig tid om dagene, og vil egentlig ikke kaste tiden bort på blogging, men av og til må jeg gjøre et unntak. Idag er tross alt bloggen ett år, og det skal jeg feire med...øh..pizza. Neida, men jeg er sykt imponert over at jeg faktisk har blogget så lenge..wow liksom.  

En gang må jo bloggingen ta slutt. Er vel egentlig godt på vei, men jeg vil ikke slutte helt enda. Har jo akkurat fått meg nytt kamera, så noe må jeg jo bruke det på!! Heheh. Kan ikke garantere dere like bra blogging som for et år siden, men et aldri så lite blogginnlegg skal jeg få til å presse inn. 

img2646img2570
To av de første bildene jeg la ut. Sykt at jeg faktisk har den hvite toppen som er på det øverste bildet, på meg idag. Har faktisk ikke forandret meg så mye på et år, jeg da. Uheldigvis heheh
TYLER

love tyler hilton
Lano for mor.....og bestemor

Hehe digg. Til tross for at jeg klarte å klemme fingeren min i kjøleskapet istad, klarer jeg fortsatt å spille edderkoppkabal. Det er ikke akkurat så mye som kan stoppe meg der. Stygge drittspill..jeg blir jo dratt fra virkeligheten, og jeg blir overrasket over at jeg klarer å løse kabalen hver gang.. kanskje fordi jeg har på det enkleste....men det er hemmelig!

I kveld har jeg som vanlig fått servert alt jeg vil ha, og jordbær med sukker og fløte er en av de tingene. Life is good.
Er fortsatt litt veldig sur for at jeg går glipp av alt som skjer i helga..handballturnering, jentekveld, og sikker masse annet, men av og til må jeg vel ofre meg for mamma og pappa<3 Pappa har forresten kjøpt nytt kamera. Dere får se på søndag/ mandag. Har masssssssse nye ting jeg vil vise dere. Heheh:-DHvem vil vel gå glipp av en kveld med disse fantastiske jentene?


Hva skal dere gjøre i helga?


BE MY VALENTINE

bathing suits


Hadde jeg skulle gått i badedrakt, hadde jeg nok valgt disse. Hadde faktisk tenkt til å bestille en av disse, men så tenkte jeg; NÅR får jeg bruk for en badedrakt? Nekter å gå med stygt badedrakt-skille etter sommeren, og det er som regel kun da jeg bader..Hva synes dere?
Iskaffe!!!!!!

Sykt. Den sykkelturen der ble undervurdert altså. Gud så deilig og....kaldt. 


Hater meg selv for at jeg kjøpte tyggegummi også. Nå må jeg vente dritlenge til tyggegumme-smaken har gått ut, for hvis ikke blir iskaffen kjempestygg. 


Liker du iskaffe? Lol dumt spørsmål. Alle liker iskaffe...


Trøtt og sliten....

OK nå er jeg helt død. Dagen min har vært så sykt lang at jeg nesten ikke klarer å legge edderkoppkabal, og.....da er det ille. Ikke dett av stolen nå!! Tenkte jeg skulle GÅ/ SYKLE ned på butikken å kjøpe iskaffe, men å gjøre det blir jo en annen sak. Fikk plutselig skikkelig lyst på iskaffe..

Oi, sovnet visst. Er to timer siden jeg begynte på innlegget...Har tatt på meg verdens styggeste klær og er snart klar for å SYKLE ned til ICA å kjøpe den etterlengtede iskaffen. Og unnskyld til alle som møter på meg, men jeg er sliten...

Bilde fra grillturen på mandag. <3PØLSE<3Ha en fin dag videre! 

pb<3


Venter på at pappa skal komme å hente meg. Blogger når jeg kommer hjem igjen (i fem-tiden)


Hva skal du idag? 

UPDATE

Halloo! Drar på jobb om fire minutter, så nå må jeg egentlig løpe! Er herlig med streik, åhhhh. Håper den holder seg til neste uke i hvert fall. Heheh
Nå er det sykt fint vær ute, men bare....vent, okei 20 grader!!!!!!!!!HÆ????? Dæven sykt altså.

Nå er pappa her hadefint!!!!!
Kul, hæ? 
satc

Sånn, har fikset litt mer på designet nå, men jeg skjønner ikke hvorfor fargen på overskrifta er grønn når du går inn på hvert innlegg? Aner ikke hvordan jeg fikser det heller. Noen som vet? Jeg har laget om kategoriene til en slags meny. Ikke akkurat samme greie som den forrige, men det funker:-)

Skal i bursdag til søskenbarnet mitt nå snart, og så drar jeg rett på kino for å se Sex And The City 2. så det blir ikke mer blogging før sent i kveld. Dere får kose dere til da i hvert fall. 

Hva synes dere om designet mitt NÅ da? Haha


En vellykket fredagskveld, til tross for alt stresset

Innlegget skulle egentlig vært postet den 5., men jeg fikk aldri tid.

Hadde en veldig travel dag i går, og det var så og si umulig å få presset inn et lite innlegg på bloggen. 
Var på skolen til 14:00, dro på jobb til 18:00, og måtte stupe ned i sminkepungen og kveldens antrekk for så å komme meg til Kamilla som feiret bursdagen sin. 
En vellykket fredagskveld ble det til tross for alt stresset. Det eneste var at jeg skulle opp 08:30 idag morges, og det kjennes nå for å si det slik. Er så sykt trett og sliten. Jobbet fra 10:00 - 14.00, dro hjem, og har egentlig sittet her til nå? 
Har fikset litt på blogg-designet, uten at jeg ble helt fornøyd. Bloggen min suger nå, og jeg kan nesten ikke vente til jeg får et nytt kamera. (Har enda ikke funnet det rette, men er fortsatt på leting)

Men hva synes dere om designet mitt akkurat nå? Hvis dere ser bort i fra headeren da. Den skal bort!!!!!! 
Egentlig ikke så sykt stor forskjell, men jeg har skriftet farge og skrift-type på overskriftene og jeg har fjernet menyen under headeren.Dette gjentok seg forresten igår...nam


you are beautiful

Av og til strekker jeg grensene så sykt

WOW så sliten jeg er etter en lang og effektiv treningsøkt! Sykt altså...av og til strekker jeg grensene så mye at de får DE strekkmerkene. Vet jo jo har kapasitet til veldig mye på en gang, og for å ikke snakke om kondisen min som er helt syk! Okei, 540 push-ups og 640 sit-ups er kanskje ikke mye å skryte av, men nå er det faktisk en dag siden jeg trente sist. 
Haha klarte bare planken en time idag...hahah noe så latterlig. Ble nesten flau:S:S:S:SS:;;S Heldigvis var det ingen som så på!! Rakk ikke å trene i mer en fire timer..herregud. Utenom aldring, er det ingenting som feiler meg, men ut ifra dagens treningsøkt, ser det ut som jeg er handikapet x 30000!!! Skal snart legge meg. Ble ikke SÅ svett at det er nødvendig å dusje liksom, har dere ikke hørt om bodyspray???

Niiiight peeps;);) snakkes vel i morgen om jeg ikke trener så lenge.....selvfølgelig


whazzapppp

Heisann sveisann! Endelig får jeg bruk for alle de innleggene på Bloglovin' som jeg har lagret til en spesiell anledning. Dette tilfellet kan jeg kalle for en spesiell anledning. For nå må jeg vente....og vente...og vente...og vente....Men nå har jeg ombestemt meg. Når jeg er ferdig med å lese alle innleggene på Bloglovin', går jeg til fremmedspråk-timen. Skulle egentlig vente til de var over, men lol det gidder jeg ikke. Har hatt norsktentamen liksom. Og når jeg er ferdig må jeg gå rett til timen. Egentlig skulle jeg gjort hva som helst for å slippe fremmedspråk, men det blir så dumt. Nå skal karakterene settes uansett, og jeg vil ikke ha 2!!!

Norsktentamen gikk egentlig som smurt. Kom nettopp på at jeg hadde glemt overskrift...sykt. 
Nå skriker magen min etter mat, så jeg skal spise før jeg går til timen. Hehe

Så nå er jeg ferdig med alle tentamener og prøver. Tror jeg. Herlig!Dere kommer til å drukne i randombilder tiden fremover. Gled dere!Er dere ferdige med alt av prøver og tentamener?


Lange reklamepauser kan dø

Dør av de lange pausene på TV3. Glemmer jo av hva jeg ser på før reklamepausen er over!! Nå er det pause igjen! Ser på noe jeg tror er en ny serie, men jeg vet ikke, følger ikke med på TV3 sånn egentlig. Fikk forresten tilbake PCen min idag. Trodde jeg måtte kjempe meg gjennom ihvertfall TRE uker med låne-PCen, men neida, tok ikke mer enn under en uke! Ble positivt overrasket der, ja :-)

Har hatt en grei dag idag egentlig. Var på skolen i noen timer, dro på Milano med UTV-gruppa, travet gjennom byen, fant et par søte sko, la de av, travet videre på jobb, og fikk i oppgave å male<3<3<33 herlig.haha lol....randomHva har du gjort idag?


Kan du hjelpe meg?

Herregud som bloggen min suuuuuuger nå når jeg ikke har kamera å ta bilder med. Har tittet litt på nettet etter et nytt, men er ikke helt sikker enda. Har dere noen å anbefale? Jeg er på jakt etter speilrefleks, og siden jeg har begrenset med penger kan det ikke være så altfor dyrt. (Tolk det som dere vil.) Har sett litt på et Canon EOS 450D. Har lest litt om dette, og det virker veldig bra. Noen som har et sånt, og vil anbefale det? 
Eller eventuelt et annet kamera dere synes er bra? Hadde vært kjempebra om dere hadde svart meg!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Håper det funker denne gangen...

hits