mai 2010

Dette irriterer meg

Vil da påstå at det er nokså idiotisk med prøver på skolen nå, i og med at de fleste allerede har gått i feriemodus. Jeg kjenner jeg sliter ordentlig med å konsentrere meg nå når jeg skal øve. Egentlig er det lite som tyder på at det er sommerferie om knappe to uker. For en time siden var det sludd ute, og jeg måtte sitte vendt fra vinduet i fare for at jeg skulle kutte meg selv blindet av depresjon om at vinteren var på vei tilbake før den var over. 


Jeg er så sykt misunnelig på den andre delen av landet som har strålende vær. De er til og med så sykt bortskjemte at de har fått seg eget værkart på NRK1. Jeg ble så fortvilt da jeg så på at jeg nesten rev håret av meg. Jeg satt å hylflirte mens jeg kom på en strålende idè om å dele Norge i to, og inkludere alle byene/ landsdelene like mye, noe Norge ikke er så veldig flink til nå. Har dere ikke merket når et kjent band for eksempel, skal ha landsturnè, så stopper det akkurat ved Trondheim?????? LOL JEG KAN IKKE BESKRIVE HVOR SYKT MYE DET IRRITERER MEG!!!!!! (<3<3<3)bershka 'n' you- spring / summer 2010


Gleder meg til Spania! Er alltid like spennende å gå inn på Bershka. Synd Bershka ikke finnes i Norge..Hva synes dere?


Ukas sang


Hahah, denne sangen var bare så sykt bra! Elsker han med saxofonen!!! En typisk glad-sang, om du ser bort fra teksten. Den er iallfall fengende! Den er forresten fra Melodi Grand Prix :-)

Hva synes du?

A-menneske og emosjonelle 50-åringer

Heisann og god....dag! AKKURAT nå ligger jeg som et slakt i sofaen ogg hoster meg ihjel, mens jeg venter på at ordene skal komme av seg selv. Forresten...så sykt mange emosjonelle 40-50åringer det finnes der ute. Alle sangene på "DANSEfot Jukeboks" er jo så triste. Høres ut som noe jeg kunne skrevet for et år siden.... Jeg er kanskje verdens særeste person som ligger å ser på Dansefot Jukeboks natt til en søndag, men er man på hytta, så er man på hytta.

Jeg stod opp 08.30, og holdt på å sovne mens jeg slepte beina mine lags veien på tur til jobben. Jeg var så redd for å komme for sent, så jeg gikk så tidlig at jeg måtte ta meg en ekstra runde rundt byen slik at jeg ikke skulle virke dum som kom en halv time før tiden. Var ferdig 14.00, og sovnet tvert i bilen på vei ut til hytta. Siden jeg kom på hytta har jeg vært verdens sløveste, og hatt mamma og pappa som mine personlige tjenere/ slaver<3

Jeg har selvfølgelig sett Melodi Grand Prix idag, og ble egentlig litt skuffet.. Ble så lei meg på Didrik sine vegne...Men jaja, skal ikke være dårlig taper å si at jeg ikke likte Tyskland..Hva synes dere om dagens Melodi Grand Prix?my favourite place

Jeg tror jeg har nevnt det før, men jeg sier det igjen. Jeg er elendig på å holde løfter jeg gir meg selv, og om jeg skriver ting på bloggen som jeg har bestemt meg å gjøre, skjer det aldri. Men av en eller annen grunn, har jeg enda ikke sluttet å love ting til meg selv (eller dere) på bloggen, og merk; jeg snakker selvfølgelig om PÅ BLOGGEN. Vanligvis er jeg ganske flink å holde løfter som utelukker rydding, vasking, lekser osv....hehe, dere skjønner hva jeg mener. 

Skrev i går at jeg skulle skrive et innlegg før jeg sovnet på sofaen før jeg dro på hytta, og jeg har ikke sovnet på sofaen enda, og jeg har heller ikke dratt på hytta..så egentlig har jeg ikke brutt et eneste løfte sålangt. 

Hadde sett fram til en avslappende fredagskveld på hytta, men jeg må jobbe i morgen<3<3<3 Neida, jobb er koselig det, til nå iallfall. Jeg har iallfall sola å kose meg med i kveld. 


Verdens beste sted!!Hva skal du gjøre i kveld?Ikke alle bloggere har like interessante liv..

Åhhhh nå er jeg så sykt lei matematikk at dere aner ikke!  Har sittet og øvd til tentamen jeg har i morgen, siden klokken tre idag, så jeg er som sagt temmelig lei nå. 
Egentlig hadde jeg ikke trengt å øve, siden vi får ha med bøkene, men....jeg må være sikker på at det sitter uansett. 

I morgen skal jeg suse gjennom mattetentamen før jeg drar hjem, setter meg i sofaen og ser på TV til jeg sovner, helt til mamma og pappa kommer hjem og vi drar på hytta. Ikke alle bloggere har like interessante liv. 
Skal prøve å smette inn et innlegg før jeg sovner på sofaen! Dere har sikkert kjempelyst til å vite hvordan det gikk på tentamen...Det eneste bildet jeg har liggende på PC-en; Martine og meg i kirka på søndag. Har dere hatt mattetentamen?

Irriterende PC og sjokoladesug


Haaalo! Hater PC-en jeg har fått lånt av Expert.. Shift-knappen er så sykt liten at jeg nesten må bruke forstørrelsesglass for å se den, så når jeg skal lage utropstegn, får jeg alltid bare en haug med en-tall. Hadde ikke akkurat skadet om de hadde laget shift-knappen større da. De har jo fått det til på de andre tastaturene så jeg ser liksom ikke problemet. 

Jeg vil ha sjokolade. Lol, som jeg ikke har spist nok sjokolade idag? Har til og med spist Oreo-kake, og GUUUD så kvalmende, men samtidig så vanvittig godt. Vent litt....må vente til sola går bak gardinen sånn at jeg ser dataskjermen. 

Sånn....Har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg har fri i morgen også<3<3<3<3 livet er herlig!!! not lzm. Hadde jo fri i går også, og benyttet dagen min til å fornye et par kleshengere på klesstativet mitt. Jeg snakker selvfølgelig ikke om å kjøpe nye kleshengere...eheheh, men jeg kjøpte et par nye ting. MEN kameraet mitt (som vel og merke ble kjøpt i middelalderen) er ødelagt, så det blir ikke mange nye bilder, og siden jeg ikke har PC-en min her, blir det ingen random-bilder heller. Gud dere kommer til å dø. 

UPDATE


For første gang på nesten en uke, har jeg satt meg ned for å skrive et nytt blogginnlegg. Grunnen til at det er så lenge siden sist, er rett og slett at jeg har sinnssykt stor mangel på blogginteresse. Ellers har ladderen til PC'en min streiket, så det går ikke an å slå den på. Dessuten har jeg hatt konfirmasjon og besøk av bror. 

Konfirmasjonen min var så absolutt vellykket, og jeg storkoste meg! Har ikke lagt inn bilder enda, så dere får se senere en gang. Nå skal jeg dra på senteret sammen med Katrine før jeg forhåpentligvis klarer å dra den feite ræva mi ned til Expert og levert PC'en min. 

H3H3 5M1L 2 W3BC4MDisse bloggene følger jeg:

Har vell laget et slikt innlegg før, men jeg har lagt et par blogger til i listen min siden det. Anbefaler dere å stikke innom hver eneste blogg å sjekke ut! I tillegg stikker jeg vell innom en og annen blogg i vennelista mi.


Maren Bjørgum - http://lostmyhead.org
 Alt du vet er feil - http://linniiie.com
Andreas Wijk - http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk
Anne Hong - En blandig av to verden! - http://annehong.blogg.no
Fashion Toast  - http://fashiontoast.com
FEBB - http://febbs.se
Fyndigt by Frida - http://blogg.veckorevyn.com/fyndigt
Ida Wulff - http://idawulff.com
Ida Wiik - http://idawiik.blogg.no
Julia Nyland Ørsahl - http://julianyland.com
Marie Amanda - http://marieamanda.com
thejune - http://thejune.blogg.no
Ulrikke Lund - http://ulrikkelunds.blogg.no
vanillascented - http://vanillascented.freshnet.seOg hvis du vil følge min blogg, trykker du bare bloglovin. Synes alltid det er morsomt med nye følgere!Hvilke blogger leser du fast?XOXO


Aner seriøst ikke hvordan jeg kunne overse de nye Gossip Girl-episodene som ble lagt ut på SurfTheChannel for sikkert flere måneder siden. Har vært inne på SurfTheChannel OFTE for å sjekket om det er kommet nye episoder, og da jeg gikk inn idag studerte jeg nøye, og la selvfølgelig merke til at det var kommet nye episoder. HURRAAAAAAAA! Nå skal jeg sette på en episode før jeg drar i kirka på min aller siste....øhm sånn kirkegreie... Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg gleder meg til flere slike kvelder<333Verdens beste sang

OISHIT GLEMTE UKAS SANG??!!?!?!?! WHAT!!!!!!Her har du ikke bare ukas, men tidenes og verdens fineste sang. Den er så helt fantastisk fin at det kan ikke beskrives med ord. Jeg er nesten helt sikker på at dere har hørt den, og den er så sinnssykt verdt å høre på!  trykk >knockout< for å komme til spillelista mi på Spotify. Oppdateres ca. hver dag.


Håper himmelen dehydrerer snart

Helluuu. Okei vet jeg aldri får noe som helst respons på sånne random-innlegg, men det blir liksom litt bedre for meg når jeg får skrevet sånne random ting. Det er liksom det som er litt morsomt med blogg, for da kan jeg gå tilbake å se hva jeg gjorde for et år siden for eksempel. (lol)

Det var så sykt sløvt på skolen idag. Trette ansikter og slitne kropper over alt. Selv var jeg sykt trett etter en lang, lang helg, og det lettet ikke akkurat på humøret da jeg kom opp i stua å fant ut at det faktisk var regn ute!! "Hva faen? REGN=!?!!?!?" tenkte jeg. Jeg trodde jo det skulle være sykt fint vær ute...og jeg hadde ikke akkurat kledd på meg klær egnet til regn og grått vær. Finværet har visst flyttet sørover; i morgen blir det...9°C, men hvis jeg virkelig kan stole på yr.no, så blir det opphold ihvertfall. Heheh måtte jo ta et drikke-iskaffe-bilde. Det er så kuuult


Hvordan er været hos deg?

Bukse fra H&M, 99,-Herlig haremsbukse som finnes i helt hvit også. Har lovt meg selv at jeg SKAL kjøpe den denne eller neste uke. Er helt blakk nå, så må vente til jeg har hatt konfirmasjon. Heheh. 

99,- fra H&M


Hva synes du?
lol, helt tomt i hodet mitt

Heisann! Tenkte det var på tide å stikke innom å gratulere alle sammen med dagen før det ble for sent. Har hatt en kjempefin dag idag, og jeg har møtt masse fine folk, men samtidig har det ikke vært den fineste feiringa jeg har hatt. Følte liksom det var noe som manglet, men herregud, det var jo kjempekoselig. 

Neste helg er det konfirmasjon å det er sikkert masse som skal fikses. Storebror kommer også på besøk, og det ser jeg selvfølgelig fram til! 

Skal hoppe i senga nå å få den nødvendige skjønnhetssøvnen før jeg drar på skolen igjen. Håper på sol og varme i morgen også!


I konfirmasjonen til Katrine forrige torsdag. Kan se ut som jeg nettopp har vært på fest....men kall det heller en slags mangel på finklær. Hva gjorde du idag?


grillingzzzz on tha høtt

Enda en solfylt og vakker dag! Det er så deiliiiiiiig! Håper denne sommeren blir like bra som den i fjor, det ser jo ut til å gå rette veien. Har faktisk hatt 32 varmegrader her på hytta, og det førte til at jeg og pappa gjorde klar båten og tok årets første båttur. Sov litt for lenge idag til at været var sånn som det var/ er, men har fått med meg ganske mye, og det blir nok fint vær i morgen også, så da skal jeg stå opp tidlig. 

Akkurat nå er det 19,8°C i skyggen, og mens jeg sitter INNE i sofaen og BLOGGER, sitter pappa ved grillen (grillen vår er maks liten, så det går ikke an å stå ved den uten at det ser sykt dumt ut.) Okei, han sitter jo ikke bare ved grillen...det kunne jo jeg også gjort, men han holder selvfølgelig på å grille noe...daa-a. kunne for så vidt gjor det også, men lol herregud.

nå skal jeg spise har ikke tid til å legge ut bilde sorry hade love you

elsker det

Jeg dør. Det er kokvarmt ute, så nå sitter jeg på verandaen i bare singlet og skyper med storebror. Det er så herlig å vite at det snart er sommer!!!! Jeg må snart dra på jakt etter nye sommer-sko og diverse andre sommerklær. Har så og si ingenting.. Tenkte jeg skulle ta et lite bilde av meg selv der jeg satt i sola, men så tenkte jeg: "hvor dumt blir det ikke om noen ser meg???" Men så tenkte jeg: "drit i det." også tok jeg et allikevel...og da jeg skulle redigere det, fant jeg ut at: jeg har sykt stor nese, jeg har mange, TYDELIGE og stygge fregner, jeg er bleik....(vet for så vidt det fra før av), jeg har uren hud, og at jeg ikke bør legge det ut allikevel. Sånn....nå drar jeg snart ut på hytta. Forhåpentligvis blir det litt blogging i helga:-) 

Et par bilder fra dagen min!

Stod opp halv 9 i morges og dro i kirka halv 11. Har vært i to konfirmasjoner som sagt, og det har vært en laaaaang dag.  I natt skal jeg sove hos Martine, også bærer det avgårde til hytta i morgen:-) 

Her får dere et par bilder fra dagen min. Kommer sikkert flere når jeg får tak i noen andre! 

,
Image and video hosting by TinyPicHey Julie

Lol, jeg sitter alene på rommet og venter fortvilt på at motivasjonen til å rydde rommet skal komme snart. Jeg vet at når jeg først setter i gang, er jeg ferdig på et blunk, men mindre jeg får ideer om å ommøblere. Jeg ber til gud om at jeg ikke skal bli kreativ i løpet av ryddeprosessen min som forhåpentligvis finner sted om et par minutter. 

I tillegg til at jeg må rydde, må jeg finne et antrekk til i morgen. Skal som sagt i et innlegg under her, i konfirmasjon i morgen, og jeg vurderer å bare ta en kjole og de nye skoene mine. Jeg har bestemt at jeg ikke skal bruke bunaden min før 17 mai. eller eventuelt min egen konfirmasjon den 23. mai. Men jeg fant ut at jeg MÅTTE bruke den på 17.mai. Hadde vært dumt om jeg hadde tatt noe annet liksom. 

Dette skulle egentlig bare være et innlegg med to setninger, men se....Jeg legger alltid ut så mange fine bilder....Hva skal dere gjøre i morgen?


Besøk på bondelandet...


Kumøkk-lukta sitter fortsatt stuck i nesen min etter jeg var på bondelandet i går på skolebesøk. Var på skolebesøk i forbindelse med Utdanningsvalg på skolen. De som valgte restaurant- og matfag fikk dra på restaurant- og matfag på Rå Videregående i Kvæfjord. Grunnen til at jeg har valgt akkurat restaurant- og matfag er fordi jeg allerede vet at jeg vil gå studiespesialisering, så jeg trenger liksom ikke finne ut mer, og jeg synes det hørtes ganske gøy ut med matlaging. Vi lagde helt syyyk mat, og jeg spiste egentlig ALT for mye. 

Idag hadde vi nynorsk-tentamen. Den gikk selvfølgelig som smurt, og siden jeg var borte da de andre hadde norsk-tentamen, har jeg både tentamen i norsk og matte igjen. I 12-tiden dro jeg til frisøren og stripet etterveksten. Og etter min mening, ser jeg mye lysere ut i håret enn jeg gjorde før jeg dro til frisøren. 

Nå er det helg, og i morgen skal jeg i to konfirmasjoner. Men først skal jeg sove meg i hjel. 


In tha buuus


Pent!!Har du vært i konfirmasjon, eller skal du i konfirmasjon i år?Siste innkjøp!


Kjole fra Bik Bok by Charlotte Thostvedt - 349,-


Wedges fra Eurosko 1050,-


O-glow fra merket Smashbox, husker ikke hva den kostet, men tror det lå på rundt 300,-  kjøpt på kicks i Sverige.
Hypnôse precious cells-mascara fra Lancôme 250,- (?) kjøpt på Parfymelle
Diorskin Nude-concealer 260,- kjøpt på Parfymelle
Dust It hårpudder fra Osis husker ikke prisen elle navnet på butikken, men fås kjøpt på de fleste frisørsalonger:-)


Denne shortsen kjøpte jeg på Bik Bok for kanskje en måned siden? Har bare aldri fått vist dere den. Lol husker ikke hva den kostet? 199,- kanskje? 

Denne kostet 349,- tror jeg. Kjøpte den sammen med shortsen:-)Hva synes du om innkjøpene?
Ukas sang

play

Og plutselig var jeg tilbake. De siste dagene har vært like uinteressante som bloggen min har vært. Kan ikke engang huske hva jeg har gjort.. så jeg blir ikke å kjede dere på den måten iallfall. 

Igår var jeg i kirka med Katrine og Therese for å se på noen venner som skulle konfirmeres. Etter det gikk jeg og Katrine ned til byen i kjole, tynnstrømpebukse og høye hæler. Fikk et par blikk, og det var nok til at vi dro hjem såpass tidlig. På kvelden var jeg sammen med Ingrid, og mer gidder jeg ikke fortelle. 

Har et par nye innkjøp fra den siste uken som jeg kan vise dere senere hvis jeg gidder å ta bilder. Meg og Ingrid, heheh ♥


Hva gjorde du igår?


..

....................nice

Ligger død på sofaen og har prøvd å fikse litt på bloggdesignet, men kom ikke opp med noen spesielle idèer....skulle egentlig ha endret på menyen, men det er så sykt mye styr!!! Kunne jo eventuelt fjerna hele greia, men jeg vet ikke helt, jeg. Nok om det..... 

Stod opp i 11-tiden, har ligget på sofaen og sett på TV. Senere blir det bursdagsselskap for storebror som fyller 18! Hurraa!! Må vell gå opp å fikse meg litt, for akkurat nå ser jeg sånn ut:Fin, jeg vet... 
Lol, runder av her før jeg kjeder dere ihjel. 
Blogger sikkert mer i kveld....hehe

ukas sang


Oioioi, jeg har glemt en ting.....


elsker deg, thomas
SHIP'O'HOY!loveFriday


COOL @ SCHOOL

Ja, jeg lever:-) Skulle egentlig lagt ut disse bildene på fredag, men fikk så dårlig tid. Bildene er tatt på skolen.


Katrine & Ingrid 


Katrine, Therese & James Bond


Chocolate


Cake


Sitron-konkurranse! Om å spise opp sitronen fortest. Jeg vant!!!


solhits