april 2010

kort og enkelt

Har akkurat kommet fra skolen, og holder på å pakke. Burde egentlig stresse litt nå, så jeg får ikke tid til et langt innlegg. Blogger sikkert når jeg kommer til Fetsund, selv om sikkert ingen bryr seg, hehe. Har 1000 bilder fra idag å dele med dere, så hold dere oppdatert. 

Face your fears


Jeg vet jeg sa jeg skulle pakke rett etter jeg hadde sett på TV, men det ble litt for mye TV-titting, og jeg glemte at jeg hadde planlagt å trene idag, så pakkingen ble egentlig prioritert sist....Ikke bra. Har ikke begynt å pakke enda, hehe. Så jeg må begynne nå. 


 Okei herlig! Ble overhode ikke skuffa over sjokoladen, og iskaffen smakte fortreffelig som alltid. Druene også. Bladet sparer jeg til flyturen i morgen. Etter skolen blir det STRESS!!!! Må dra avgårde til flyplassen 15:30, og flyet går litt over 17:00 tror jeg, er ikke helt sikker. Sist gang jeg var ute å fløy opplevde jeg mitt verste mareritt, så jeg gruer meg litt. MEn som de sier; you gotta face your fears...


Ønsk meg lykke til...

God natt!
Today:

God morgen! For en...fin dag. Snøen kan reise til der den hører hjemme, for her er den virkelig ikke velkommen. Nå er det faktisk sol ute, men da jeg så ut vinduet i morgest snødde det som bare det. Jeg stod egentlig opp til rimelig tid idag (host) men jeg somlet så sykt på badet at jeg måtte  til skolen med...Lisa. Hehe neida, Koselig det. 

Når jeg kommer hjem idag, skal jeg få min daglige dose med TV (One tree Hill og Gossip Girl), deretter må jeg rydde litt på rommet, og hvis jeg blir ivrig nok, tar jeg klesskapet i samme slengen. Kan love dere det ikke ser ut. Kvelden blir jeg å bruke på å pakke til jeg skal til Oslo/ Lillestrøm/ Fetsund (vet aldri hva jeg skal si) i morgen. Vet ikke helt når vi drar, men det blir en gang på kvelden. hehhhbesttt


HA EN FIN DAG!!!Hvilke ville du valgt?

 
Hvilke ville du valgt hvis du måtte?- Jeg ville enten valgt de første eller de siste. Elsker brille nr. 4, men jeg ser ut som Voldemort når jeg har de på. Hvis ikke hadde jeg nok kjøpt sånne. 

Sunnhetsmannen

Denne uka har jeg iallfall EN ting å se fram til. Fredag drar jeg til storebror for å feire 18-årsdagen. Gleder meg skikkelig! I mellomtiden får jeg bruke tiden min på treningssentret. Hvis ike, truer mamma med å si opp medlemskapet mitt, noe som ikke var så dumt tenkt i og med at jeg kun stikker innom et par ganger hver....tredje måned? Hehe. I det siste har jeg lagt merke til at jeg eser ut "sakte" men sikkert, så i helga byttet jeg ut sjokoladen og smågodtet med druer, og feitmaten med salat. Har vært flink å følge opp til nå iallfall, og tenker å bytte ut HVERT måltid med spinat og babygulrøtter. Ok, ny regel innført; bytt ut frokost, middag, lunsj, brunch, kveldsmat og nattmat med spinat og gulrøtter. MEN INGEN REGEL UTEN UNNTAK!!! La meg illustrere for dere hvordan jeg har tenkt: 


Image and video hosting by TinyPic

Okei, mest for illustrasjonen sin del...dere får gjette hva jeg skal fram til.


Her stresser vi ikke

Heisann! Nå har jeg ryddet rommet mitt sånn passelig..heheh. Gulvet vises iallfall, men det er verre med senga. Tar sånn ca. fem minutter å rydde det, så det er egentlig ikke noe jeg gidder å stresse med akkurat nå. I skrivende stund sitter jeg å ser på Paradise Hotel, og har akkurat spist fruktsalaten mamma lagde til meg istad. Dagen idag har egentlig vært ganske sløv, og jeg har for det meste styrt her nede på rommet med digg musikk.Sorry for at jeg har så sykt masse randombilder, og innlegg for den saks skyld. Men jaja, bedre enn ingenting, eller?


Ha en fin kveld videre!

Ukas sanger

Har faktisk aldri hendt at jeg ikke har hatt en favorittsang å vise dere på søndagene. Før nå. Jeg har jo selvfølgelig et par jeg har hørt på mye den siste uka, men jeg vet liksom ikke hvilken av de jeg skal velge. Jeg legger heller ut flere av favorittsangene denne uka. Kan ikke love dere noe spennende, men okei.

Susanne Sundfør - The Brothel

Spol til 0:52 om du ikke gidder å høre....den greia i begynnelsen. Okei, dette er egentlig favorittsangen min...syykt


Lady Gaga ft. Flo Rida - Starstruck


Sia - Breathe me


Toto - Africa


Young Jeezy - My President

(Spol til 0:33)

Variert musikksmak sa du?
Hvis dere vil høre mer fheeet musikk (og har Spotify), kan dere trykke her!!Hva synes dere om sangene?


På vei til kirka, juhu

Nå er jeg egentlig på tur i kirka, men tenkte jeg kunne skrive et koooort innlegg før jeg dro. Stod opp i 12-tiden for å rydde før mamma og pappa kom hjem. Det så rett og slett ikke ut her, og det trengtes så absolutt en liten rydderunde. Hehe. 
Gårdagen/ natta ble reddet av tre handsome karer. Tusen takk!


Håper ikke de blir sure nå...og nei, jeg skal ikke legge skjul på at jeg var sykt stygg der. Vi sir at jeg fikk blitzen midt i trynet. 

Emo-innlegg. Ikke les

Okei...Denne lørdagen ble bare totaaaalt mislykket. Noe så kjedelig har jeg faktisk ikke opplevd før. Det er faktisk så mye morsommere å være på hytta. Gleder meg til neste gang jeg skal på hytta. Nå skal jeg trøste meg selv meg en film, grandiosa, brus og så skal jeg grave meg under dyna å SOVE. Nå fikk jeg faktisk verdens galeste idè om å ta grandiosaen, brusen OG dataen med ned i senga, sånn at jeg kan se på film i senga. Så hvis jeg sovner er liksom ikke det noen katastrofe. Skal jeg forresten gidde å lage grandiosa nå? Har ikke spist siden klokka seks idag, og alt jeg spiste da var kyllingsalat...og det er forresten det eneste jeg har spist idag.

Akkurat nå føles det ut som jeg er det eneste mennesket igjen på jorda. Har aldri følt meg så ensom som jeg gjør nå. Hahaha, dette er på ingen måte et emo-innlegg...Nei, nå lyver jeg. Det er det så absolutt, men av og til må man være ensom også. Heheh. Grandiosa HERE I COME 

bye 
Solbriller fra Gina Tricot- hot or not?

Solbriller fra Gina Tricot, 59,-


"Spreng hele dritten i lufta"

Hallooo! :-)
Deilig med helg, eller hva? I tillegg er det sol ute! Jeg skulle gjerne dratt til byen idag, men for det første var jeg syyykt treg med å stå opp, for det andre hadde jeg ingen å dra sammen med, og for det tredje er jeg blakk... Men jaja.. like greit å beundre sola fra sofaen.

Akkurat nå ser jeg et program på Animal Planet som handler om "Livets reise". Så utrolig interessant...Forresten..er det bare meg, eller virker det som om den askeskyen er forsvunnet herfra? Oppstyret rundt alt det der har liksom roet seg litt etter som jeg har merket. Men jeg synes det er så ufattelig teit av folk å beskylde Island for at det kom et vulkanutbrudd. 

"Lars Joten TangenJÆVLA ISLAND! Spreng hele dritten i lufta! Nå har enda en vulkan hatt utbrudd, det blir en kaaald sommer pga askeskyer, og jeg kan kanskje ikke ta fly til Oslo neste uke! Faens drittland."Buhu, skjønner det er leit om du ikke kom deg til Oslo, men spar meg... 
Jeg digger Lars, men han kan komme med så utrooolig mange teite utsagn. Gjelder selvfølgelig ikke bare Lars. Har sett mange andre som har skrevet lignende. Jeg vet.. det er sykt rart at et vulkanutbrudd kan føre så mye som det har gjort. Sånn som at luftrommet i hele Europa ble stengt osv. 
Men jaja, for all del...spreng Island i lufta. 

Akkurat nå:

Bynner ikke før klokka 11:30 på skolen i dag, så jeg har sovet lenge! Skal begynne å gjøre meg klar, så går jeg. Nydelig vær ute. Elsker det! 


Ha en strålende dag!
Jeg brekker meg

Lol, greit....jeg har lovet meg selv at jeg ikke skal bli en sånn...paradisegal-fjortis-øøøh ja dere skjønner. Jeg har lovet meg selv at jeg aldri skal bli emo på grunn av at en eller annen slags "favoritt" ryker ut, og jeg har lovet meg selv at jeg aldri skal lage et eget Paradise Hotel-blogginnlegg, men nå må jeg faktisk skuffe meg selv. Jeg sitter nesten (NESTEN!!!!!) og gråter over at Petter røyk ut i dag. Petter var jo den desidert kjekkeste, og selvfølgelig favoritten min. Jeg kjenner jeg brekker meg av tanken på å gråte over at en "Paradise Hotel-deltaker" ryker ut...tenk å synke så lavt. Men Petter.....vil du gifte deg med meg? nææææt...synker ikke SÅÅÅÅÅ lavt. 
Misforstå meg rett, selvfølgelig hadde jeg ikke hatt noe i mot å gifte meg med Petter..men dere skjønner greia. Ehehh.


Hey sexeh


Hvem er din favoritt der inne?
Enkel og søt

Enkle og søte gensere fra Monki. 300,- 
Begge fargene var veldig fine!:-)

Hvilken ville du valgt?
Dagens antrekk
Gud så rotete det så ut nå. Jaja.. 

Singlet fra Bik Bok
Cardigan og bukse fra Vero Moda
Sko og jakke fra H&M
Øredobber fra Glitter
Solbriller fra C&A  
ph_Linda/ Therese

Hvilke ville dere valgt?

H&M 199,-

Hva synes dere om disse? - Med en gang jeg så de var jeg litt i tvil om hva jeg synes, og det er jeg egentlig enda. Om jeg skulle valgt hvilken jeg synes var finest, må det ha blitt de hvite, tror jeg. 

Hvilke ville dere valgt?

don't have anyHeisann! Nå ligger jeg som et slakt på sofaen. Mamma har i dag som i går, latt meg ligge her å sove så lenge at jeg aldri kommer til å få sove når jeg legger meg i kveld. TV'en står på NRK1 og fjernkontrollen ligger for langt unna (en meter), så nå ser jeg på et eller annet hesteprogram uten lyd. Idag etter skolen, hadde Martine plutselig dratt meg med ned på Byggmakker for å vaske vindu. Nå tuller jeg ikke en gang. Vasket maaaange vindu, enda jeg kanskje trodde vi bare skulle vaske noen få (grunnen til at jeg faktisk gav etter og ble med)
Nå skal jeg ikke drepe dere med tekst:-) Om Therese kommer på MSN snart skal jeg tvinge henne til å sende over et par bilder vi tok idag på skolen!

Legger ut noen bilder fra da vi var på Newton-rommet på mandagen


Tnååå, se så søteeeIkke planlagt i det hele tatt:))))Se så fliiiinkawiiiiiHva synes dere om den nye headeren?


Hva synes dere om den nye headeren min? Lagde den bare i full fart, så den ble litt...død. Men jaja, deilig med litt forandring:-) 


Herlig kjole fra H&MDenne så jo bare helt vanvittig deilig ut å gå med! Eller hva?

Bare 149,- hos H&M


svar?

Har fått et par spørsmål om hvorfor jeg blogger så dårlig for tiden, så jeg tenkte jeg kunne svare i et eget innlegg siden jeg uansett har hatt lyst til å skrive om det. Ikke at det er så big deal, og ikke at det heller er en spesiell grunn til det, but here we go.


hvorfor tulleblogger du bare hele tiden? var fast leser, men ikke sikkert jeg blir det lengre viss det er slik du har tenkt å blogge! 

Tulleblogger? Whaaat? Don't know that you're talking about. Vel, saken er den....blogget jeg bra før? Seriøst? Har egentlig ikke noe bra svar på det. Lysten på å blogge er faktisk helt borte, så istedet for å slutte, kan jeg bare skrive ned ALT JEG TENKER, bokstavelig talt. Men jeg skjønner hva du mener. Har for eksempel "sluttet" med å legge ut klær, outfits osv. Okei, jeg har IKKE sluttet med å legge ut klær, jeg bare...har en liten pause. Outfits legger jeg ikke ut lengre fordi jeg rett og slett kler meg som en sigøyner så og si hver dag. Selvfølgelig synd om du slutter å lese bloggen min, men dette er faktisk MIN blogg...Vet det har vært sykt dårlig blogging på meg i en ganske lang periode nå, men jeg kan nesten garantere deg at jeg kommer sterkere tilbake når denne perioden er over. 


hvorfor blogger du så sløvt for tiden? 

Som sagt, jeg er inne i en dårlig bloggperiode, og har ganske stor mangel på inspirasjon. Jeg lover å komme sterkere tilbake en eller annen gang, og unnskyld for at jeg suger å blogge. 

Jeg biter
 Idag (igjen) ser jeg ut som et vandrende søppelfjell, men når jeg absolutt skal legge meg til rimelig tid, men allikevel ikke få sove, får jeg ta konsekvensene av det. Egentlig stod jeg ikke opp SÅ sent idag, og jeg fikk heller ikke sånn syyykt dårlig tid på badet heller. Det handlet vel mer om at jeg rett og slett ikke gadd fordi jeg var så trøtt. Uansett..skal holde meg på klasserommet resten av skoledagen før jeg skal til legen. Kan tross alt redde liv med å gjemme meg, sånn som jeg ser ut idag. OG uansett om jeg skulle være så uheldig å vise meg, hold dere unna! Jeg er ikke i godt humør idag, og jeg biter. 
Øhm, det finnes liksom ingen mellomting. Enten blir bildet sykt lite, eller så blir det sånn syykt stort. Kunne valgt et lite for å spare dere, men det er rett og slett derfor jeg valgte stort<3heheh baaad

Håret mitt var ukontrollerbart, så det bestemte seg for å ta over ansiktet mittHva gjør du idag?

ikke hat meg

Okei, hadde ikke akkurat PLANLAGT å ikke blogge før nå, men da jeg liksom skulle blogge, var jeg heeeelt utslått. Så jeg bestemte meg for å legge meg ned på sofaen....en liten stund, som fort ble til...en evighet. Forresten, regner med dere har merket at jeg elsker å prikke? Can't stop 'cause I love it. 

Nei men ok, watch this...

These are my confessions
Just when I thought I said all I could say....
Neida, men seriøst, jeg må tilstå noe....NO OFFENCE til dere byrotter altså, men når dere ikke engang tar meg med i ringen når dere står i den populære klynga utenfor Spar, så blir dere ikke akkurat MER "populær" hos meg liksom. Men det går bra. Vil heller stå utenfor ringen enn å være en del av den, så sånn sett går det fint. Nei, tuller, eeh. Unnskyld, ikke hat meg.

Jepp, jepp, men nå er paradise over, så jeg skal gå å gjøre meg klar for senga. Sov godt alle sammen! 


blogg.no er fffffffffffffffffffffffffffffucked, så dere får dessverre ikke se dagens randombilde.


Ukas sang

Jeg gleder meg

Okei, nå...skal jeg late som ingenting eller skal jeg skrive et helt innlegg om hvor "syyykt" lei jeg er for at jeg ikke har blogget på hele tre dager? Okei, føles som en EVIGHET sånn egentlig, og når jeg ser på statistikken min, ser det ut som om jeg aldri har blogget før. Nei, nå lyver jeg. Jeg har nemlig ikke tort å se på statistikken.

De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å sitte fastgrodd i stolen foran tv'en og dataen. Jeg blir så deprimert av at det begynner å snø igjen etter at det har begynt å tine, og nå som alle trodde det begynte å gå mot sommer. Jeg snakker ikke om akkurat nå da, men for noen dager siden snødde det som bare det. Sist jeg sjekka var det sol og blå himmel ute, men det kan jo selvfølgelig ha endra seg. Været er så utrolig varierende at det skulle ikke vært sant. 

Nå gleder jeg meg til jeg kan bruke de jakkene som kanskje ikke har egnet seg så mye i vinter. Jeg har vel egentlig lagt boblejakka bort, og det samme gjelder uggsene. Jeg hater uggs, det er så stygt. Jeg gleder meg til bar og tørr asfalt.  OG jeg gleder meg til sommer!!! Noen andre som gleder seg til sommer, eller?


Et irriterende og skrekkelig...random blogginnlegg

Åh gud som forandring fryder. Jeg merker det så godt når jeg drar godstolen min opp, istedet for å ha den så lavt nede som jeg bruker å ha den. Men av og til misliker jeg at jeg liker forandringer så godt som jeg gjør. Som for eksempel når jeg skal rydde rommet mitt. Jeg kommer alltid fram til at "åh, senga hadde passet MYE bedre der" eller "Ja! Nå vet jeg! Jeg setter speilet mitt der, så flytter jeg kommoden dit, så skrur jeg løs hylla som henger der, og skrur den fast der, men vent litt? Da må jeg jo flytte skrivebordet"....OSV. Noen som kjenner seg igjen? Vel, jeg har alltid hatt "dårlige" unnskyldninger til å ikke rydde rommet mitt, men nå har jeg faktisk funnet en brukelig en. 

Når jeg nå har laget et HELT innlegg om forandringer...jeg tror jeg har fikset meg ny header. Greit nok at jeg lignet en bever i trynet, men selve headeren synes jeg var LITT kul. Tror jeg... Som dere selv sier; forandring fryder. Nei vent, det var det jeg som sa. Jaja, bytter header senere tror jeg. Bare som en slags midlertidig til jeg en gang ser meg i speilet og sier: '"Nei men giiiid så fin De var i dag da "Frue". Kanskje vi skal ta en aldri så liten photoshoot? Eller hva sier De?"  Lol, KØDDA. Da har jeg sluttet å blogge for minst 60 år siden. HAHA må flire litt. Gud så dum jeg er. 


Edit: Hahahaha, headeren går rett i papirkurven etter verdens fineste kommentarer nede i kommentarfeltet<3love it liksom. Neida, men hadde en anelse om at den kom til å bli klort i fillebiter av dere. Men jeg prøver så desperat å fikse ny header at snart graver jeg meg ned i sandkassa som jeg ikke har!!!!
Snart røsker jeg av meg håret i fortvilelse

Heisann sveisann! Jeg fryser, håret mitt er vått, og jeg ligner en dalmatiner i trynet. Noen som klarer å gjette hva jeg nettopp har gjort? Whatever, sier det uansett; Katrine og jeg har vært å solgt lodd. OMG så mange herlige folk det finnes der ute. Fikk nesten INGEN nei. Men fortvil ikke, har fortsatt litt over hundre lodd igjen! Noen som vil kjøpe? Now, med andre ord, jeg har ikke hatt en spesiell spennende dag. 

Vel, lat som jeg er gikk jeg opp snarveien, til tross for at vi ble uvenner i går. Tenke liksom jeg skulle gi han en ny sjanse, men han ødela den. Jeg gikk gjennom snøen i dag også. Jeg ble veldig våt og holdt på å dø av kuldesjokk, men tenkte; "skitt au" siden jeg uansett var på tur HJEM. 

Forresten, hvem av værgudene er så dumme å gir oss snø nå???? Akkurat nå som det har begynt å tine? Jeg blir så irritert, og jeg kunne røsket av meg håret i fortvilelse. LOL sier jeg bare. Hadde ikke blitt overrasket om det begynte å snø i juli. Jeg gleder meg til Spania i sommer. Det skal bli så sykt diiiiiiiigggggggggg.


♥ ♥ ♥


Hvordan har været vært hos deg?


En veldig fin start på dagen

Hvis folk ikke hadde forventet en vandrende søppeldynge på skolen idag, kan dere være glade for at jeg ikke kom meg lengre enn til snarveien da jeg skulle gå til skolen. Mandag skulle vært en sånn forberedelsesdag til tirsdagen, der du kunne forberedt deg på å stå opp tidlig, finne noen...passelige klær og finne ut om veiene er blitt gjort om til elver. Iallfall nå på denne tiden, og kanskje spesielt i mitt tilfelle akkurat i morgest. 

For det første stod jeg opp klokka 07:45, altså en halv time/ et kvarter etter jeg egentlig skal stå opp. Dessuten stod jeg opp med feil fot. Jeg kastet på meg de første klærne jeg fant, droppet all form for sminke og fiksing av hår, så kom jeg meg endelig ut av huset og ble møtt av såpeglatt bakke. Jeg holdt på å tryne, men klarte akkurat å redde meg, overraskende nok. Da jeg skulle gå ned snarveien noen meter unna huset, finner jeg ut at bakken under asfalten er borte, bokstavelig talt. Vannet har skylt bakken bort, og elva fortsatte ned snarveien. Det var litt snø over, så jeg ante fred og ingen fare. Plutselig finner snøen ut at den skal ha det litt morsomt med meg, og fjerner seg akkurat idet jeg setter ned foten, og jeg går igjennom snøen slik at jeg i neste øyeblikk måtte bruke armene mine for å holde meg i live. Så jeg bestemte meg for å ringe mamma å kjefte på henne og protestere mot å dra på skolen. Mamma er snill, og føler med meg. Trenger jeg si mer? 


Hallice penaHvordan var din start på dagen?guessDet lukter helg

Ah, endelig er de to verste skoledagene i uka overstått; onsdag og torsdag. Onsdage ser faktisk ut til å blir yndlingsdagen fremover. Har utdanningsvalg de to siste timene, og jeg har valgt restaurant og mat-fag. Haha, sløvt. Så nå blir det matlaging på både onsdag og fredag! Yeeey. 

Onsdagene er vell en av de verste skoledagene fordi vi har gym oppe på månen, vi har fremmedspråk, og det er den dagen vi som oftest har prøver på. Torsdag er en av de verste dagene fordi vi har to timer fremmedspråk, og det er nok til å knekke strupehodet til sidemannen av ren desperasjon for å komme seg ut av klasserommet før du dør selv. 

I morgen er det daffedag. Fredag er alltid en daffedag. Først naturfag, så musikk, så mat og helse, så helg. Mmmh. Kan lukte helg allerede. Det lukter godt. Haha, kødda. Neida, men jeg gleder meg til helg! Ahahah, nice...Ser du fram til helg?


Tiden går sykt fort

Halloooo! Daff blogging på meg, kan ikke gjøre mer enn å unnskylde å si at jeg skjemmes. Var inne på gammelbloggen min, og fant ut at jeg hadde blogget et helt år IGÅR. Det var egentlig målet mitt; å klare å holde bloggingen oppe i et helt år, men jeg har jo hatt pauser, så jeg må ta igjen dem også. Hihi. Typisk meg å finne det ut akkurat en dag etter. Skulle jo hatt storfeiring liksom!! Vi får ta det når denne bloggen fyller år. 

Jeg tror neppe jeg kommer til å gi meg her, selv om jeg har motivasjon på størrelse med et tøffeldyr. Jeg lover å komme sterkere tilbake...en dag. Jeg ser statistikken har falt syyyyykt i det siste. Blir litt umotivert av den grunn, men det er jo min feil. Jeg spyr nesten når jeg forhåndsviser bloggen min. Har hatt det samme designet i hundre år, og er sååå klar for et nytt. Men det er så sykt mye styr. Noen som er flinke med å lage headere?:-)webcam f0evahOi, nå ser jeg jo at jeg har hatt en blogg før den gamle. What? Kan ikke huske det?? Høh, jaja. Kult
Haha, det er litt sykt. Jeg kjenner ikke meg selv igjen når jeg leser den gamle bloggen. Stygg skrift, og usaklige innlegg, (noe som kanskje ikke har forandret seg så mye) en haug med skrivefeil og 0 bilder med i innleggene. Tenkte jeg skulle legge ut bildet i det første innlegget jeg hadde, men jeg hadde ingen bilder der, så dere får nøye dere med webcam. Hihih. 

Oi vent! Første outfitbilde: 

ta inn hele skjermen 18042009 043442

hahahha, looool! Forrige ukes sang


Herregud, jeg elsker denne. Sier kanskje dette hver uke, men denne elsker jeg virkelig! Haha


Hva synes du om sangen?
Påsken i bilderSånn, da har jeg lagt inn bildene fra påsken. Tok ikke så mange som jeg trodde, men har jo selvfølgelig en del. Mange av bildene er litt uklare siden jeg klarte å ha på feil innstilling. But whatta..


Bra å krysse skiene før man har klart å bevege seg en meter. Dette var årets første skitur, som du sikkert ser.. Ignorer tardfjeset mitt. 


Pappas godgenser og SOL<3333 Var UTROLIG heldig med været i påsken. 


Tror storebror ble litt sliten?


Ok.. Skistavene fòr i alle retninger. HEHE


Bevis på at vi faktisk badet. Sondre feiget ut, men jeg fikk han til å bade litt senere. 


Han fant ut det ble litt dumt om kun jeg badet, og at jeg kunne bruke det mot han i senere tid, så han bestemte seg for å bade han også.


søøøøt


Se så utrolig fint!!


Brua var egentlig turkis. Litt kult!Det var litt av bildene jeg hadde fra påsken. 

Hva synes du?MIN PÅSKE<3

Følte overskrifta fortjente et hjerte<<3<3

Nå er jeg endelig hjemme fra hytta, og har satt meg til rette i den nye godstolen nede på rommet mitt. Godt å komme hjem til internett nå! Har ikke vært uten internett så lenge som jeg har nå, siden jeg oppdaget underverket. Har jo ikke vært HELT uoppdatert da. Pappas Iphone reddet meg, og jeg fikk sjekket Facebook iallfall. Så HELT uten internett har jeg ikke vært. Hadde jeg vært klar over at pappas mobilkort ikke virket, hadde jeg lagt meg ned med klørne mine i bakken å protestert mot å være med på hytta, så mamma og pappa kan takke seg selv for å ikke ha sagt noe. 

I løpet av knappe en uke har jeg: 

Tatt årets første skitur
Tatt årets andre skitur
Trolig tatt årets siste skitur
Tatt årets første sjøbad
Spist meg feit(ere) på godteri
Slått kneet mitt (aner ikke hvordan), og sånn BTWWW LZM syter jeg enda...
Koset meg noe så forferdelig
OSV...

Med andre ord; Jeg overlevde. Har hatt det kjempemorsomt og koselig med familien. Bilder kommer i neste innlegg. Gidder liksom ikke gå hele to meter for å hente kameraet enda...

halla


Har du hatt en fin påske? Hva har du gjort?BRB
hits