mars 2010

Morgengretten, jeg?

For det første er jeg utrolig irritert fordi mamma har tatt nugattien med på hytta. For det andre er jeg irritert fordi det står at Hanna Montana går på Disney Channel, når det egentlig går Zack & Cody. Lol.
Eller eventuelt at jeg bare er morgengretten og irriterer meg over de minste ting. Men helt seriøst, HVA skal jeg spise? Forresten, Hanna Montana begynner nå, så dere trenger ikke ringe DC;);););) kødda..

Stod faktisk opp 06:30 i morgest, bare for å komme hjem til dere å blogge. Pappa holdt det hemmelig for meg at vi ikke hadde Internett på hytta,  men jeg tok det ikke så tungt. Tok initiativet til en skitur sammen med storebror. Om jeg er syk? Neida, bare litt eventyrlysten. Ok,kødda lol. 

Skal kaste meg i dusjen nå, så får vi se hva jeg finner på etter det. Drar tilbake på hytta senere i dag, så det blir lite med blogging. Aner ikke når jeg er tilbake.


r-r-r-r-r-r-r-----random. 

Ha en god påske alle sammen!!Jeg har vært på oppdagelsesferd i boden

Forresten!!!! Var på oppdagelsesferd i boden i går, og fant en hel bag med klær jeg brukte for 8 år siden +/-. Okei, hør nå; jeg kom inn i de fleste. Det vil si at det ikke lå noen bukser der, for jeg har ikke sjans å komme inn i buksene jeg brukte for to år siden engang...hehe. 

Jeg fant en råååå skinnjakke fra 2003, og den når meg nå til navlen, og armene når meg til albuene. Perfekt, eller hva? Mindre perfekt var det at jeg trengte hjelp å komme ut av den, men hallais, jeg kom inn! Fant i tillegg et par pelsjakker, den ene er mamma sin da, så den passer jeg jo egentlig. Den andre brukte jeg for 5(?) år siden? Nå når den meg til navlen, og hadde passet perfekt som en sånn....


HAHA SÅNN JA!!!!<3<3<3google<3<3  bare litt kortere.....og den er hvit! Gikk du på samme skole som meg for 5 år siden, husker du den garantert.

Fant også DEN fine kåpa, overraskende nok var den ikke for kort, det er jo tross alt en kåpe...armene når meg til albuene, så det blir en annen sak, men det ser faktisk ut som at det skal være sånn. 

Ja, okei, siste nå! Jeg fant to ponchoer. Er det in nå eller? Den ene var litt kort, men jeg husker jeg elsket den da jeg var mindre<3<3<3<3<3

Jeg den eneste som føler at dette ble et litt rotete innlegg? haha

Pleier du å dra på oppdagelses ferd i boden/ på loftet/ i kjelleren...blablabla?
today?

Heisann! 
Jeg har akkurat stått opp, og venter på at hjernen skal begynne å gå som normalt. Det kan ta sin tid etter jeg har stått opp, så det hender at jeg går som en forvirret sau på romgulvet uten å vite noe som helst om hva jeg skal finne på eller hvor jeg skal gjøre av meg selv. 

Jeg er skrubbsulten, men selvfølgelig har vi snekkere på besøk, og de holder på med akkurat kjøkkenet, så jeg kan ikke lage meg mat enda. Makan til uhøflighet har jeg ikke opplevd på lenge. For det første begynner de å sage midt i stua (hørtes det ut som iallfall) og for det andre står de å plystrer utenfor romdøra mi, enda de vet at jeg sover. Eller, jeg sov jo, men de vet jo ikke at jeg er våken. Tror jeg. 

Halv 4 drar jeg på hytta med familien, og blir der til helga kanskje? Storebror kommer hjem i morgen, og det gleder jeg meg kjempemasse til. Så i påsken blir det skigåing, godteri og sløving. 


(Legger med et fullstendig random bilde, hehe)Hva skal du i påsken?Ukas sangYndlingssangen min nå for tiden. En av de fineste sangene jeg vet om. 


anbefaling?

Jeg legger ut "anbefalingsliken" fra ch1ill.no en gang til. Så hvis du vil anbefale bloggen min, klikker du her. Det tar deg to sekunder, og jeg hadde satt stor pris om du hadde gjort det!

wanna go back

 
LondonAkkurat nå, og de siste dagene:

HELLO
Nå har jeg kommet meg opp av senga, og har allerede tatt meg en god og varm dusj. Skal snart opp på kjøkkenet for å fikse meg litt mat. Jeg beklager så mye at jeg har blogget skikkelig dårlig i det siste, men jeg har faktisk tenkt litt på om jeg skal beholde bloggen eller ikke. Men så tenker jeg; hvis jeg sletter bloggen, hvor skal jeg da dele tusenvis av bilder med dere, uten å spamme facebook? Derfor har jeg valgt å kanskje legge bloggen litt mer til side. 

På torsdag har jeg en ganske brukbar unnskyldning for hvorfor jeg ikke blogget. Dere vet den oppgaven i mat og helse jeg snakket om i et innlegg under? Jeg måtte nemlig gjøre den, og ble sittende oppe til 01:30. Jeg håper jeg får en bra karakter. Hvis ikke overlever jeg ikke. 

I går var jeg på jentekveld. Jeg kjente ikke akkurat jentene så veldig godt, men jeg storkoste meg, og hadde det veldig morsomt uansett.Trine, Ingeborg og Martine spiller Twister. Jeg gikk ut nesten med en gang..Brita, Sandra, Lina og Tonje, søte jenter!Mette og Helene, vi lekte mimeleken<3 haha


Dårlig blogger

ok, jeg er en elendig blogger:( lover å blogge masse i morgen, og oppdatere dere litt om hva som har skjedd de siste dagene. Nå skal jeg sove. God natt!

A perfect day

Nå har jeg endelig fått varmen i meg. Hadde vært rart om jeg hadde frosset nå, for jeg har hatt to ovner på full guffe inne på rommet mitt de tre siste timene. Nå har jeg vært ute å måket snø av verandaen, som da holdt på å kollapse på grunn av så mye snø. Jeg avsluttet selvfølgelig med et klassisk hopp i snøhaugen som da nådde over verandaen, så jeg måtte hoppe oppover (hehe), nå lyver jeg. Snøen var like høy som verandaen.... Unnskyld, klarer ikke lyve til dere. Jeg ble selvfølgelig veldig våt, men jeg smeltet nesten selv da jeg kom inn på soverommet. 

Forresten.. Jeg har en innlevering til fredag, og hadde det ikke vært for at Therese skrev det på bloggen sin, så hadde jeg glemt det helt av. Tusen takk kjære deg, og tusen takk til meg som leser bloggen din. MEN; jeg kommer til å glemme det i morgen. Og det er så typisk meg, jeg kunne godt begynt i stad, eller nå forsåvidt, men jeg gidder ikke. 

Jaja, drit i det. Dagen min har vært helt perfekt. Sola har skint, og det har vært blå himmel i hele dag. En perfekt dag å ha skidag på. Vi har vært i slalåmbakken med skolen, men jentene og jeg valgte heller å ake i lillebakken ved siden av. Jeg gadd liksom ikke dra med meg så mye. Vi presterte å gå opp helt til toppen av fjellet, for så å ake ned igjen. Utrolig morsomt, og jeg trodde aldri jeg skulle overleve med den farta vi fikk. Helt sykt. Nå, nok skriving for akkurat nå. Følte jeg hadde mye å fortelle dere. Sorry. Dere er utrolige om dere gadd å lese alt dette crappet. 


Katrineee<3


Bente. Eller..ryggen hennes iallfallFøler meg ganske ille når jeg legger ut bilde av disse retardsene. Har du hatt en bra dag idag? 
Har været vært bra idag der du befinner deg?

I love the badegulv

Hei! En liten oppdatering fra badegulvet før PC'en min går tom for strøm. Må først bare beklage at jeg ikke har blogget på to dager, men jeg trengte en liten pause følte jeg. Kom hjem fra skidag med skolen for 50 minutter siden, og her sitter jeg på badegulvet. trøtt og kald. Sovnet her i et par minutter, før mamma ringte å vekte meg. Skal nå hoppe i dusjen, før jeg skal legge inn et par bilder fra skidagen. Tok tre bilder eller noe, så det er ikke akkurat store greier. Akkurat nå er jeg glad for at det finnes en backspace-knapp, for jeg har så syyyyykt mange skrivefeil. Jaja, skal få varmen i meg før dere hører mer fra meg.

Søt genser fra Monki

Denne genseren er så utrolig søt. Prøvde den da jeg var på Monki i Oslo, men jeg hadde nesten ikke penger. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte den. 400,- 

Ukas sang


Denne sangen/ remixen er så syyyyk. Jeg elsker den!!

Dagens antrekk


Jakke Primark skjerf  Bik Bok skjorte Gina Tricot Sko DNA tights Vero Moda øredobber Glitter armbånd Bik Bok

20.mar.2010

Hei hei bloggeeeeen!<3<3<3<3

Nå snart skal jeg og verdens beste Martine Strand på butikken for å kjøpe mat som jeg (ja faktisk, JEG) skal lage senere. Jeg skal lage super omg god indrefilet av svin, hjemmelaget potetmos, aspareges(?) med bacon rundt, og fløtesaus+++ Dette kommer til å gå strålende, har jo MS lamme meg lixom! xD
Hva trenger vi å handle? Vist jeg glemmer noe nå, så må dere skrive det som "kommentar", okei?
Indrefilet, Potet, Fløte, Sukkerkulør, Ris, Aspareges(?), Krydder, Bacon. NOE MER FOLKENZ???

Nå skal vi dra på butikken tenk, JA, vi skal gå på butikken for å handle mat :=))) VI BLOGGES SENERE BLOGGEEEN.
XOXO, GOSSIP GIRL !!!!!!! love blggin', it's my life u know. Har ikke noe annet å gjøre hehehehehehhee. Vi blogges, som jeg sa ista. LOVE MY BLOGG<3<3 SNART ER JEG PÅ TOPP 10!!!!!! LOVEIT


Slenger med et bilde av VERDENS BESTE MARTINE<3<3<3 ELSKER HENNE MER ENN ALT PÅ DENNE JORDA!!!x)

In Svolvær

Heisann! En liten oppdatering fra Svolvær tenkte jeg kunne gjøre seg nå. Jeg stod opp for en time siden, og nå er jeg faktisk lys våken. Kunne ikke vært bedre. Ute er det solskinn og 10 grader. Jeg har hengt opp flagget, som alle andre her på brygga. Det er nemlig VM i Skreifiske, og jeg tror det er vanlig at folk henger opp flagget da. 

Jeg, jeg har overgått meg selv, og begynt å bake brød til den forhåpentligvis fantastiske frokosten jeg skal servere om litt over en time. Håper det blir godt! Dette er selvfølgelig i sammenheng med skole. Hjemmedag hadde vi igår, men vi holder på å fikse kjøkkenet, så der var det umulig å lage noe som helst form av mat. Derfor tenkte jeg kanskje det var best å vente til vi kom hit. Senere skal jeg lage middag til meg, Martine og Vilde. Vet ikke helt hva jeg skal lage, men jeg tenkte noe kyllinggreier. 

Gårdagen var litt rar. Jeg stod opp halv to, noe som var ganske fjernt for meg, i og med at jeg hadde forestilt meg å stå opp klokka sju. To timer senere, satt jeg i bilen på tur til Svolvær. La oss ikke før klokka fire, så jeg har bare sovet i fire timer. Martine stod faktisk opp sammen med meg, og akkurat nå ligger hun å klager over at jeg blogger. Hun kan ikke skjønne hvorfor. Nå skal jeg sette brødene inn i ovnen, så håper jeg på en god frokost meg egg og bacon<3

Sykt fint, ikke sant?
Har du vært i Svolvær før?

SHORTS FRA H&M

199,-, 99,-, 149,-, 99,-

I'm unstoppable, incredibleHotel California


Var på kulturskolen igår, som dere sikkert fikk med dere. Klarte faktisk å synge hele sangen, og alt gikk egentlig ganske bra. Greia med kulturskolens uke var faktisk overraskende bra, og jeg hadde det kjempemorsomt. 

Filmet forresten en sang. Utroooolig dårlig lyd og kvalitet på videoen, men jeg var jo ikke akkurat forberedt på å filme noe som helst akkurat.

 Vokal: Nikolai, gitar: Nikolai, Ørjan og Edvard, Trommer: Tore, Bass: Jens

Hva synes du?:-D

Svar på mini-spørsmålsrunden!

May-Teresa:


- Hvor høy er du? Er vel kanskje 1.66/ 1.67 m

- Hvor lenge har du blogget? Jeg har blogget siden 7. april 2008

- Hva er favoritt-brødet ditt? Mammas hjembakte! 

- Har du en favoritt-drikke? Tjaa, har vel kanskje det. Det må bli iskaffe Mocca, og brus.. Har ingen spesiell.

- Hvilken datamaskin har du? Jeg har en Asus et-eller-annet

- Liker du noen for øyeblikket? Gjør kanskje det, ja:-) 

Therese Gjøvik:

koffør e du så arti Har lenge lurt på de samme..

<3<3<3<3&l?:


Bare lurer, hvordan får du øyenbrynene dine så spisse? Napper dem

Og, hvor mange dl pudder bruker du daglig? Haha, fra 5-10?

Anonym:


Har du drukket alkohol? Nei!:-) Ikke i store mengder iallfall

har du røyka sigaretter osv? Har nok ikke det.

har du snust snus? Nei.

er du forelsket? Ikke forelsket akkurat. Skal ganske mye til for at jeg skal bli forelsket.

hvordan har du det akkurat nå? Jeg har det helt supert!

Youtube:


- Er du forelsket? Nei:-D

- Savner du noen? Ja, det gjør jeg.

- Hva skal du gjøre i påsken? I påsken skal jeg mest sannsynelig på hytta!

- Er du en følsom person? Ja, utrolig følsom

- Favorittmat etter skolen? Haha, etter skolen? Det må bli grandis. Hvis du mener sånn RETT etter skolen. 

- Jøsses, du er flink å ta bilder. Medier og kommunikasjon neste? Haha, kødder du? Nei, blir nok ikke det:-)

- Jøsses, du er kul. Hvem er kulest i klassen din? Takk, jeg såklart:-) 

- Fisk eller kjøtt på torsdager? På torsdager må det bli fisk.

- Pizza på tirsdag er blitt en tradisjon hjemme hos deg, er du tilfreds med det eller vil du ha en annen pizzadag? Haha, tirsdag er en perfekt pizzadag. Vil ikke hatt noen andre dager. Før hadde vi faktisk på onsdager, så ble det på mandager, men nå skal jeg sørge for at det blir tirsdager for evig. 

- Trener du ofte? Nei, jeg gjør nok ikke det. Men jeg skal skjerpe meg!

- Er du fornøyd med håret ditt? Nei, jeg er IKKE fornøyd. Lol, kunne gjort mye for å få et annerledes hår enn jeg har nå. 

- Hva bruker du å gjøre på fritiden din? På fritiden bruker jeg å sitte med pc?en så klart, jeg bruker å være sammen med venner, også synger jeg på kulturskolen daa.

- Er du sosial? Jeg prøver, men av og til blir jeg altfor usosial.

- Skal du konfirmeres? Ja, det skal jeg:-D

- Hva skal du gjøre i påsken?  Påsken skal jeg på hytta, tror jeg. 

- Bruker du å sove etter skolen? Ja, men prøver å IKKE gjøre det. Da får jeg ikke sove om natten.

- Favoritt drikke? Iskaffe og brus. Uansett hvilken brus nesten.

- Favoritt blogg, og hvorfor? Favorittbloggen min må bli Julia Nyland?s. Hun blogger kjempebra, og liker måten hun uttrykker seg på. Også kjenner jeg meg igjen i mye hun skriver, så derfor finner jeg henne litt interessant. 

- Fra en skala fra 1 til 10, hvor glad er du i smågodt? Spørs hvilket smågodt. Fra MIX/ Matrix 10, men fra Obs, Rema 1000 osv 7. Hehe

- Trives du på skolen? Jaa, det gjør jeg!

- Favoritt sang for øyeblikket? Øøøøh, åååh, jeg har så mange favorittsanger, men om jeg MÅ velge en, må det bli B A Part med Thomas Dybdahl.

:-)

Anonym:

 

Blogg e flaut. Koffer blogge du? Vet! Jeg blogger fordi jeg ikke klarer å slutte. Haha. Elsker å ha et sted hvor jeg kan legge inn bilder, skrive om dagen min, og ting som interesserer meg.

Tinaa:

 

du har sick fine øyenbryn, kan du vise\forklare hvordan du ordner\nepper dem? og btw, ELSKER headeren din! Aww, takk! Haha, jeg har ingen spesiell måte. Jeg napper bare!

Anonym:


er du fornøyd med utseende ditt? (det burde du) Haha, selvfølgelig har jeg ting jeg er misfornøyd med. Men det er ting som jeg ikke kan endre på. 

favoritt butikk? Hmm? H&M, Gina Tricot, Bershka, Primark osvvvvv

drikker du på fester? Nei!:-D

hvem er du i vennegjengen? Jeg er kanskje den som tøyser mye, og den som lett blir forbauset, i følge Jonas iallfall.

favoritt program? Paradise<3<3<3<33<3 Og frustrerte fruer. 

peneste du kjenner? Hmmm?Vet ikke. Kjenner mange pene!

har du vært i tromsø? liker du deg der? Jepp, det har jeg. Det er en utrolig fin by, og jeg liker meg relativt godt der, ja. 

favoritt antrekk? Haha, har ikke et spesielt favoritt-antrekk:-)

hva skal du i sommer? Da skal jeg til Spaniaaaaa

er du forelsket i noen atm? Nei

hvor mange har du vært sammen med? navn? Ingen ordentlige forhold på meg. Har bare hatt sånne barnehage/ barneskole-kjærester, og de vil jeg ikke akkurat nevne. Haha.

favoritt sang atm? B A Part ? Thomas Dybdahl

faste blogger du leser? Maren Børgum, Martine Kristensen, Andreas Wijk, Christopher Mørch Husby, Fashion Toast, FEBB, Julia Nyland, Marie Amanda, Trine Lenea, The June, Ulrikke Lund og Vanillascented.

Bjørnkari:

er det noen du ikke kjenne så godt enda,men har lyst til å bli kjent med? en gutt kanskje? Hehe?Morsomt

karorønning:

kem e bestevennen? koffer? Bestevennene mine er bestevennene mine, fordi de støtter meg uansett hva, og forstår meg. Og selvfølgelig fordi de er snille!


kordan sminke bruke du til hverdags? Til hverdags bruker jeg litt primer, concealer, pudder/ fundation, rouge, solpudder og av og til litt mascara.

e du fornøyd med dæ sjøl? Spørs hvilken måte du mener på. Selvfølgelig ting jeg skulle ønske jeg kunne endre, men man må lære seg å være fornøyd med seg selv, og der har jeg fortsatt mye å lære. Hah.

ka e du mest fornøyd med på dæ sjøl? Haha, vet ikke.

ka du gjør for å holde dæ i form? I form? Hvem sier jeg er i form? Hehe, jeg prøver å holde meg i form ved å trene av og til. Men ellers?.ingenting:(

kan du legge ut nån videoa der du fikse håret ditt på forskjellige måta? Kan vel kanskje gjøre det en gang, ja.

Hanjonas:

http://bildr.no/image/609449.jpeg :)))) (Liker du deg i Harstad?) Ja, jeg liker meg egentlig ganske godt her. Selv om det kan være en drittplass av og til.

Anonym:

hva har du i snitt? kan du legge ut karaktere fra forrige semester? Jeg hadde 4,9 i snitt sist semester. Gud, jeg har ikke karakterkortet her. Dessverre (lol)


Noe mer du lurte på?Mini-spørsmålsrundeHar du noe du lurer på? Skriv spørsmålet i kommentarfeltet, så svarer jeg i kveld eller i morgen. Det blir en slags mini-spørsmålsrunde. Jeg svarer skriftlig:-)


"Travel" dag

Hallaa! Dagen i dag blir en ganske travel dag, eller jeg liker å påstå at det blir en travel dag, så jeg får ikke tid til blogging før i kveld. Etter skolen skal jeg på Friskhuset å trene sammen med Martine. Etter det må jeg nesten løpe gjennom dusjen, fikse meg litt, (har satt av litt tid til TV, om jeg er heldig. hehe) 17:30 skal jeg møte på kulturskolen for å synge på en slags....ting. Vet ikke helt hva det går ut på, og har ikke peiling på hvor lenge jeg blir.  Er nok hjemme før 20.00. 

Jeg dro på skolen idag. Har ikke vært på skolen siden onsdag. Jeg er sykt forkjøla, så egentlig tror jeg det blir å gå ræva når jeg skal synge. Jeg høres ut som en gammel, skrøpelig mann på minst 90 år. Men det går fint. Dummer meg stadig ut, så hvorfor være redd for å dumme seg ut litt ekstra? Dr. Martens


Mamma kjøpte meg et par Doc Martens da hun var i Lillestrøm. Kule, ikke sant? 


Ukas sang

Jeg har det så morsomt

Joda, jeg var kanskje litt for positiv på slutten av det forrige innlegget. Men en ting er sikkert, med en gang jeg skiftet innstilling fra negativ til positiv, snudde humøret mitt med en gang. Jeg ble faktisk i mye bedre humør. Det som er så morsomt, er at hver gang jeg er hos bestemor, ser vi på det samme; Lørdagsrevyen, Med hjartet på rette staden, og alt det der. Men hvem digger vel ikke "Med hjartet på rette staden"? Gamle, engelske, oldiser som klager over at noen har knabbet pølsa deres. OK, det hørtes sykt ut, men allikevel, det er det eneste jeg har fått med meg. 

Forresten, bare sånn for å toppe det hele, så får jeg ikke puste. Jeg er så forkjølet, men jeg er heldigvis bedre i halsen da. Tenkte kanskje dere ville vite det. 

Uansett, jeg fant en litt kul nettside istad. Hvis du synes bloggen min er sånn passe bra, kan du trykke her. 

 "Konseptet går ut på at du registrerer en blogg, og deler en anbefalingslink til alle dine venner og lesere. Om de syntes din blogg er verdt det - anbefaler de deg og du kommer lengre opp på topplisten"

Jeg er selvfølgelig ikke noe særlig opptatt av den der topplista, men det hadde vært utrolig kult med flere lesere, og kanskje litt flere kommentarer. 
SMIL TIL VERDEN, OG VERDEN SMILER TIL DEG

Nå ligger jeg i senga og trøstespiser påskeegg. Jeg er hos bestemor, og jeg kommer meg ingen steder. Jeg har vært inne i tre dager, uten å ha en fot utenfor døra, så det hadde vært utrolig deilig å komme seg ut! Jeg blir så lei meg........ Men selvfølgelig; litt påskeegg, Thomas Dybdahl og The Killers fikser litt på stemningen. Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal bruke tiden min akkurat nå. Det er idiotisk at Farmen sendes på en lørdagskveld. Farmen må være noe av det mest kjedelige jeg vet om. 

Butikken stengte for en halvtime siden, så det blir null lørdagsgodt på meg også. Kunne tenkt meg litt Bergene Melk, potetgull og litt smågodt. Men jaja, siden alt det andre har gått i dass, hvorfor skal ikke bare det også gå i dass? Neida, nå ble jeg meget negativ her. Vi satser på at det sendes et par gode filmer i kveld, og at dere har en mer vellykket lørdag enn meg. 

Nå skal jeg opp å kose meg sammen med bestemor, som i skrivende stund står og fikser mat til meg. Perfekt!Og så smiler vi litt!! Fint..


Hva gjør du i kveld? 


Vurdering av http://mayteresa.blogg.no

Jeg skal vurdere May-Teresa sin blogg. May-Teresa blogger om ting som skjer i hverdagen sin, og hun har ganske mange lesere etter som jeg har forstått, og etter min mening er det ganske velfortjent.


Header og design: Jeg synes headeren din er veldig søt. Designet ditt er fint, enkelt og ryddig, og alt i alt gav det et godt førsteinntrykk.

Skrivemåte: Jeg synes du skriver bra, og du har få skrivefeil. Jeg liker skrivemåten din, men i og med at du skriver ganske mye per innlegg, synes jeg kanskje du kunne hatt litt større skrift. Jeg klarte liksom ikke henge med når jeg leste, og måtte på en måte konsentrere meg skikkelig for å få med meg. 

Bilder/ videoer: Bildene du har på bloggen er av veldig god kvalitet, men de går egentlig ganske mye igjen, noe som blir litt kjedelig i lengden. Jeg synes kanskje også du kunne hadde litt større bilder, men det er jo bare sånn jeg liker det. Jeg ser at du nettopp har lagt ut en video, og det er jo bra. Videoblogger liker jeg, selv om jeg nesten aldri har det selv, hehe. 

Alt i alt: Jeg synes du har en kjempebra blogg. Du har god kvalitet på bildene dine, og du skriver på en bra måte. Jeg liker bloggen din veldig godt, og for folk som liker å lese om andres hverdag, er dette absolutt en blogg å anbefale!:-)


Hva synes du om bloggen til May-Teresa?
Jeg vurderer blogger i kveld!

Heeey! Gjett hvem som klarte å fikse internett? Så nå blir det blogging i helga. 

Tenkte jeg skulle ta et par blogg-vurderinger siden jeg ikke har så mye å gjøre i kveld. Så hvis du har lyst til å bli vurdert, skriv bloggadressen din i kommentarfeltet!


Snart svømmer vi til skolen


Heisann! Nå har jeg akkurat dusjet, og holder på å pakke til jeg skal til bestemor. Jeg blir der hele helgen, og jeg tror ikke jeg får tak i nett, så det blir lite blogging på meg, kanskje ikke i det hele tatt. Jeg har vært hjemme idag, og jeg var hjemme igår, på grunn av at jeg er syk. Heldigvis kjenner jeg det ikke så godt idag. I går hadde jeg influensasymptomer, men det gikk over i natt. 

Jeg ble helt sjokkert da jeg kom opp i stua i morges. Snøen ute på verandaen ligger helt opp til vinduet, og det ser ikke ut til å stoppe heller. Hva skjer liksom? Så snart det kommer litt regn, blir vi å svømme på tur til skole og jobb. Wow, tenk når det blir pluss-grader, og når det da igjen bli minus-grader. Da blir vi å seile til skole og jobb. 

Lol, nok meningsløs blogging på meg. Blogges på søndag, om ikke før!:-)


Storebror og meg. Jeg var ikke bare usunn. Legg merke til druene helt til høyre!

Er jeg normal...?

Jeg tenker mye. Noen ganger tenker jeg så mye at jeg begynner å lure på om jeg er normal. Av og til tenker jeg så mye at jeg irriterer meg selv, og av og til det umulig å stoppe meg selv i å tenke. Jeg kunne brukt år på å fortelle dere hvor mye jeg irriterer meg selv av og til. Kommer det en reklame på TV, begynner jeg å tenke hvordan de har fått til å lage den. Jeg tenker på hva jeg skulle gjort hvis det plutselig kom en innbruddstyv brasende inn i stua, hvilken blomstervase jeg skulle brukt til å knuse i hodet på han, eller hvordan stang jeg skulle brukt til å slå trynet hans flatt. Jeg tenker på hva jeg hadde gjort hvis jeg ikke hadde valgt å gjøre akkurat det jeg gjorde, og hva som hadde skjedd om jeg faktisk hadde åpnet vinduet akkurat nå. 

Dere tar poenget? Forstår dere at jeg faktisk har et problem? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre heller. Dette er faktisk antydninger til galskap. Og jeg vil jo ikke akkurat tilbringe livet mitt som voksen på galehus. Jeg har faktisk ikke fortalt dette til noen, så det var godt å få ut at jeg faktisk er litt smågal. Jeg har også et par tanker om at jeg kan være schizofren, i og med at jeg skylder på min andre personlighet når jeg gjør noe galt. Jeg gjorde iallfall det før, så det er jo positivt om jeg i så fall har klart å vokse det av meg. 


( Fint bilde av meg, jeg vet..)

Jeg er også litt hypokonder, men det kan vi snakke om i et senere innlegg. Noen som har samme problemer som meg? 


Topp 10


Har så lite å blogge om at jeg bestemte meg for å lage en slags "topp 10-liste" av musikken jeg hører på. Jeg har ikke satt sangene opp i noen slags rekkefølge, så oppstillingen er egentlig ganske tilfeldig. Jeg hører egentlig på all slags type musikk, bare jeg synes det er fint å høre på, så musikksmaken min varierer ganske mye. 

                                                                   Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart

                                                                   The Killers - A Dustland Fairytale 

                                                                   Thomas Dybdahl - B A Part (spol  til 0.20)

                                                                   White Lies - Unfinished Business

                                                                   Lil Wayne - Knockout

                                                                   Foo Fighters - The Pretender

                                                                   Howie Day - Collide (acoustic)

                                                                   Oasis - Don't Look Bakc In Anger (acoustic)

                                                                   Dave Matthes Band - You And Me

                                                                   Muse - UprisingHva er din(e) yndligssanger? 


 Her har du topp 20-lista mi på Spotify! Har du ikke spotify?Jeg har invites, så si ifra om du vil ha en :-)


CAMILLA AND MARC


large product image


NET-A-PORTER 5.700,-

Elsket denne!


look

Noen spurte om jeg ikke kunne legge ut bilde av det jeg kjøpte i Oslo. Slenger bare inn noen ganske dårlige bilder. Egentlig fikk jeg sykt lite for pengene, men jaja. Er iallfall fornøyd med innkjøpene mine uansett! Jeg kan vise dere hvordan klærne ser ut på, men det får bli en annen gang, for jeg gidder virkelig ikke nå. 

Skjorte fra Gina Tricot 199,-  og skjerf fra Vero Moda 30,-

Kjole fra Gina Tricot 299,-  Kjole fra Monki 259,-  Skjørt fra Monki 250,-
Tights fra Vero Moda 199(?),- pr stykk. Kjøpte to like tights/bukser i går. Bare i ulike farger! 

+ litt et par ting til. 


000001


Hi there! Tenkte tiden var inne for en oppdatering nå! Har akkurat vært og handla litt småting sammen med mamma, og nå skal jeg da rydde rommet. Hehe.. 
Jøss, jeg hadde nettopp pause i fem minutter på grunn av skrivesperre. Lol, ikke likt meg. Har jeg skrivesperre, gidder jeg ikke blogge i det hele tatt liksom. Rart at jeg gidder egentlig, for dette ble jo bare et helt sykt teit innlegg. 

Joo, jeg skulle egentlig på sang idag, men flink som jeg er, glemte jeg av at jeg faktisk hadde avtalt at jeg skulle komme på øving på torsdag istedenfor. Så jeg endte opp på bysenteret, og 200 kr fattigere da jeg kom ut. To tights/ bukser for 200,- 
Ok, skikkelig interessant. Herregud.....

Ok, hehe. Flyturen i går var helt sinnssyk. Trodde ikke vi skulle overleve. Helt seriøst altså. Jeg tisset meg faktisk nesten ut, sånn  FYI. Gidder faktisk ikke fortelle alt som skjedde. Det er det sykeste som har hendt, i hele mitt liv til nå. Vi måtte lande i/på(?) Bardufoss, og snill som mamma og pappa er, kom de å hentet meg der. Det er grunnen til at jeg kom hjem over fire timer senere enn planlagt. 
Har du flyskrekk?

Forrige ukes sang


Denne sangen er så konge! Blir så glad av den!Har du hørt den før?


Hei sveis!


 Jeg er imponert over hvor lite data det ble på meg i går. Sjekka kanskje facebooken min tre ganger eller noe, men det var det eneste. Jeg fikk gjort veldig mye ut av dagen min, og jeg stod kanskje opp sånn ca. klokka 10:00. Og sånn ca. klokka 10:50 hastet jeg og bror bort til toget. Har aldri vært så kvalm og svimmel før som jeg var da vi kom fram. 

Frokosten min ble vell en bolle fra Narvesen, og holdt meg mett til vi kom hjem igjen. Vi handlet inn ting til taco, og da vi kom hjem, var det tacospising og film. Så klokka 16:00 hadde vi fått gjort alt vi egentlig skulle gjort på en hel dag, og siden vi fikk mye tid til overs, ble det sløving og gaming av CoD. Akkurat sånn vi liker det. 

Nå har jeg akkurat stått opp, og skal fjerne gårdagens sminke og kanskje ta meg en liten matbit før vi drar bort til LSK-hallen der hvor bror har kamp. Skal bli morsomt å se han spille igjen! Rett etter kampen bærer det rett til Gardermoen. Flyet mitt hjem går 17:00 tror jeg. Jeg skulle ønske jeg kunne vært her fire dager til!!! 

Har no pictures her akkurat nå, så dere får nøye dere med ingenting:-)


Hva gjorde du i går? 

Feit ku

 "Åh, bare en til" må være den mest brukte setninga i løpet av den siste halvtimen, for nå har jeg klart å spise mye mer potetgull enn det som var planlagt. Jeg var jo bare "litt" sulten, så da jeg kom ut av butikken, var handleposen stappet med påskeegg, potetgull, Bergene Melk og Oreos. Nå kjenner jeg saltet etter potetgullet etse på leppene, og i morgen er leppene mine sikkert borte. Kødda. Går det an egentlig?

Oslo-turen igår gikk brrraaa, og jeg fikk brukt en god del penger. Faktisk så mye at jeg nesten ikke hadde mer igjen til slutt. Kan vise dere innkjøpene litt senere, eller når jeg kommer hjem iallfall:-) 

Sorry for skikkelig daffeblogging nå for tiden. Det er verken fordi jeg har dårlig tid eller fordi jeg har mangel på inspirasjon, men mer fordi jeg rett og slett ikke gidder. Jeg vet ikke hva som går av meg, men jeg mangler rett og slett bare blogglyst. But whatever, blir sikkert bedre etterhvert:-) 
En kjapp oppdatering


Heisann! Bare en kjapp oppdatering før jeg må gå. Jeg drar til oslo snart, så jeg må gjøre meg klar. 
Flyturen i går var veldig grei, og den gikk utrolig fort. Men det siste kvarteret hadde jeg hjertet i halsen. Flyet vinglet alle veier og jeg trodde aldri vi skulle treffe rullebanen, og da vi først gjorde det, trodde jeg flyet skulle tippe. Hehe.. Jeg er så dum, jeg har jo flydd 1000 ganger før, og hver gang er jeg like redd det siste kvarteret. Men jaja. 

Nå skal jeg på shopping!!! Hehe, jeg aner ikke hva jeg er ute etter, men det kommer seg sikkert.

Hva skal dere gjøre idag?

B A PART

Pakkemonster med kuldesjokk

Heisann dere! Akkurat NÅ ligger jeg i senga med gitaren liggende over dataen, så ja, det er sykt vanskelig å skrive, så jeg legger den bort. Sånn! 

Jeg våknet faktisk for snart en time siden, men det er så kaldt på rommet mitt, så jeg tør ikke sette beina mine ned på gulvet med tanke på hvilket kuldesjokk som kan møte meg. Jeg ser frostrøyken komme ut av munnen min når jeg puster, og jeg kjenner armene mine bli til is bare av å ha dem over dyna. Og bare sånn FYI, så er dataen snart tom for strøm, så jeg må snart trippe ut av senga og tre meter til høyre for å hente laderen. Tenkte dere ville vite det liksom.

Senere må jeg rydd....pakke(!) Kanskje rydde i samme slengen, men whatever. Klokken 19.?? går flyet mitt til Gardermoen, og så bærer det videre til Fetsund, der hvor broren min, tante, onkel osv bor. Jeg gleder meg, og det skal bli så koselig. 

Nå måtte jeg nettopp gå de tre meterne fra senga til laderen, og nå skal jeg gå syv meter til, (ok, ren gjetting, men jeg tror det er der dusjen står. Vent litt. OK HELT SYKT!! Det var akkurat syv meter til dusjen. OMG.) 


cu


Hva skal du gjøre idag?

What do you think?Har tenkt til å bytte til denne headeren, men jeg vet ikke om dere synes den var litt kjedelig? Har fått en del positive tilbakemeldinger om den headeren jeg har nå, men jeg hater de bildene! Hva synes du om denne headeren? Skal jeg bytte?
Westhill Redbird - Hot or not?


Westhill Redbird - Hot or not?_bikbok.com

hits