februar 2010

last summer
[photos_private]Ukas sang!


OMG DIGR DN AZ
Jakke fra Sonja Rykiel, 599,-


Jakke fra Sonja Rykiel, 599,- H&M.

WE LOVE IT


Da jeg var på tur hjem fra skolen, gikk det plutselig opp for meg at det var vinterferie. Og selvfølgelig måtte jeg feire litt, så jeg dro på butikken å kjøpte meg litt godsaker, og nå sitter jeg og ser på TV mens jeg spiser påskeegg og drikker iskaffe. Det Nye sparer jeg til litt senere. Skal på hytta i helga, så jeg tror jeg trenger det. 


Har dere vinterferie? Eller har dere hatt det?


Kjole fra Acne!


Elsker denne kjolen. Billig er den også.. Bare 5 700 kroner fra Acne!!
Hva synes du om kjolen?

TODAY


Haha, alt jeg har på meg er faktisk fra Vero Moda. Eller...

armbåndet er fra Primark, gullringen er mamma sin, den andre ringen og øredobbene er fra Glitter.
Hadde ikke skoene på meg i dag, men synes de var så søte at jeg tok de på, de er forresten fra Eurosko.

Linda<3<3<3

Jeg er så glad i Linda Johnsen , vet ikke om jeg får det sagt ! Hun kan ikke beskrives !! GLAD I DEG JENTA MI<3

HAIR

Hei alle sammen! Nå sitter jeg på rommet mitt å fryser meg halvt ihjel. Skulle egentlig begynt å rydde for to timer siden, men jeg blir aldri ferdig. Jeg har begynt, men får ikke avsluttet. Har så mye dritt på gulvet, og egentlig sånn generelt inne på rommet, at det er helt syyykt. Alt fra brusflasker til fjernstyrte biler. Hahah! Ja, selvfølgeli driver jeg med fjernstyrte biler, det er faktisk koooonge. 


Hehe, skal jeg fortelle dere noe som sikkert ikke kommer som et sjokk om dere leste det siste innlegget jeg la ut i går? Jeg glemte konfirmasjonsundervisningen som var klokken 16:00 i dag. Nice. Jeg skal iallfall ikke glemme frisørtimen min i morgen. Jeg gleder meg sånn, men jeg er fremdeles LITT usikker på hvordan jeg skal ha håret. HVORDAN SYNES DU JEG SKAL KLIPPE MEG?
HEARTS FROM SSS

Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:


OMG LOL, SERIØST?? O.o

Er det bare jeg som sliter med å huske hva jeg skal gjøre om dagene? Med en gang jeg kanskje har to ting jeg skal gjøre på en uke, går alt i surr, og jeg glemmer alt. Nå i det siste har vi fått veldig mye informasjon på skolen, og hele hjernen min føles ut som en kalender som noen har tullet med. Lol, jeg har jo faktisk ikke så mye jeg skal gjøre heller, bare jeg som innbiller meg det. 

Håper ikke jeg har avtalt noe spesielt med noen, for da har jeg  isåfall glemt det. Torsdag skal jeg til frisøren<3<3<3<3<3<3 endelig!!! Og fredager setter jeg automatisk "opptatt" på, så den saken er grei. 

Beklager for daffeblogging i det siste, men det må til av og til! Og vet dere hva? Mer skal det bli, for jeg skal nemlig gjøre masse lekser i morgen....HEHE

TAKET IT EASY'BROOOOO

Kødda,  fjortisinnlegg FTW<3<3;*(L);PXD O.o

miss you

HERREGUD JEG LENGTER ETTER FERIE NÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neida, lol. Eller jo, jeg lengter etter ferie, men jeg lengter mest etter sommer. Det er faktisk helt sykt. Jeg satt å leste gjennom de første innleggene mine på bloggen min, som var fra i fjor sommer. Det skal mye til for at det skal bli like bra her hjemme denne sommeren også, for det var så utrolig bra. 

Det er vinterferie for oss her oppe i nord, om bare tre dager. Den 3. mars drar jeg sørover til storebroren min, og blir der i noen få dager. Det blir forhåpentligvis bra! 
Hva gjør du i vinterferien?
NÅ ER ALT FIKSET!

LOL, jeg blir så flau over meg selv noen ganger. Jeg har styrt med å få fikset Bloglovin', og selvfølgelig var det bare jeg som hadde kommet borti en knapp. Flink. Jeg hadde til og med sendt mail til både Bloglovin' og Blogg.no for å få det fikset, men smart som jeg er, klarte jeg det uten deres hjelp. Juhu. 
Så nå kan dere følge meg på Bloglovin' og se når jeg oppdaterer. Har også fikset sånn at vennene mine på Facebook kan se når jeg oppdaterer. Håper ikke det blir FOR irriterende.

 
bloglovin

Trykk på ikonet over for å følge meg på Bloglovin'PISTOL


Acne Pistol Short 

Black Amber Light grey Dark brown

£370 Acne

UKAS SANG


Sewn med The Feeling.

Veldig fin sang! Har hørt på den i snart 5 år, og like fin hver gang jeg hører den.

DET HAR BLITT LETTERE Å KOMME SEG INN PÅ UNIVERSITETET!.....
DE HAR FÅTT SVINGDØRER!!!!! HEHE


I'm gonna live forever

Heisann dere! Nå koser jeg meg på hytta med Stine. Vi stod faktisk opp klokken 10 i morgest, overraskende nok.
Har spist nydelig frokost, og nå skal vi snart se filmen Fame. HVA GJØR DERE I HELGA?Maten vår<3


Verdens styggeste sneakers- hot or not?

Croc style sneakers, verdens styggeste? What u think?- æsj


klikk.no

Jewelry from Anita Ko

large product image


18  karat gull- og diamantring fra Anita Ko, 83 000,- 

large product imagelarge product image
18 karat gull- og diamant-øredobber fra Anita Ko, 87,000,-

need some motivation
Heihei! Jeg trenger motivasjon til å begynne å øve til mat og helse-prøven vi har imorgen!!! Jeg aner ikke engang hva prøven dreier seg om, så jeg må jo lese alt
av det stoffet jeg har, og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg er sulten, jeg har lyst på sjokolade, men samtidig ikke, jeg vil ha is, jeg vil ha pizza, jeg vil ha alt. BUHU!!! 

Noen som vil hjelpe meg?haha,veldig gammelt bilde,ja. 


Billige sko fra Nelly.com

Kjempesøte sko fra Nelly.com, 299,- Billig, ikke sant?
MATMATMATMATMAT

Heisann sveisann! 
Vi har engelsk skriveøkt nå, og jeg er akkurat ferdig. Sykt så dårlig fantasi jeg har. Jeg er så redd for at læreren skal tro at jeg skriver om meg selv. Haha! Nå sitter jeg og sløver med Thomas Dybdahl og venter egentlig bare på at vi kan ta mat. Som regel spiser jeg i førstetimen eller så spiser jeg i første friminutt, men i dag har jeg ikke spist noe. Det vil si at magen min skriker etter mat! 

Etter skolen skal jeg å trene på Friskhuset sammen med verdens beste Martine, og etter det skal vi på butikken å handle, og så drar vi rett hjem til meg og lager gooood mat! Tanken på en saftig kylling, potet og saus får meg nesten til å svime av. OMG!!!!!! DET HJALP IKKE AKKURAT NÅ. JEG ER SÅ SULTEN

NÅ ER KLOKKEN MAT 


OMG NAM
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

blogg vs. blogg.

Jeg er med i blogg vs. blogg mot Tonje. Du kan trykke her for å stemme. Hadde blitt veldig glad om du stemte på meg!:-D

Tenkte jeg også skulle ha blogg vs. blogg snart, med en liten premie.

Vant forresten blogg vs. blogg hos Tonje for en uke siden eller noe. Takk til alle som stemte på meg!


T-skjorter fra NET-A-PORTER.COM

large product image

Fra Christopher Kane - 2 211,50 ,-

large product image


Fra Alexander McQueen - 1 978,50 ,-


Likte den nederste best. Synes det er veldig synd at Alexander McQueen er død. Triste greier. 
Hvilken av T-skjortene lite du best?


BLÅMANDAG OG SYKT BAD HAIRDAY

Okei, jeg lover dere, i dag har jeg verdens verste hairday. Jeg ser ikke ut på håret, og da læreren ba meg om å ta av lua, var jeg nesten på gråten. Nå sitter jeg.. og eeeh, blogger? Venter på at skoledagen skal bli ferdig sånn at jeg kan dra hjem å sove. Er så sliten etter helga at det er sykt. Men det er jo blåmandag, og etter det jeg har fått med meg, skal den dagen være ganske tung. 

Blåmandag er nemlig et gammelt, nordisk navn på siste mandag før fasten. Navnet kommer av at fastelavenssøndag var en skikkelig festdag den gangen folk holdt faste, og dagen i dag var dermed ganske lang og tung for de fleste. Den ble derfor også etter hvert til en fridag.

Nice, var faktisk ikke så langt unna. Natt til søndag la jeg meg i 6-tiden og stod opp klokken 10 for så å dra i kirka. Var en koselig kveld, og som du kanskje ser et par innlegg under hadde vi det ganske morsomt. Sorry for at det måtte gå ut over bloggen, men når ikke jeg blogger selv må jo noen andre gjøre det for meg. UKAS SANG


Foo Fighters - The Pretender


VERDENS BESTE SANG

happy

Alistephens4_large

ph_whiHAPPY VALENTINES DAY, MORSDAG OSVVVV

mathias i bare trusa <333

EEEEeeeeeyyyy, i ste hadde mathias bare på seg trusa X'DDDD 
DIGGGASSSSSA xDxDxD <33<3<3<3333<3<3<3
karoline så på når han skifta, m2b lixm<3 tihihihihihihihihihih, anders har ei bjørnefitte på hodet og jonas lekte med isbitaa!! x'DDDxDxDxD x)))))

HALA ALA SAMAN

karoline  herrr XDXDXD elsker hun lism<<3<3<3< tihi
unansetttt jonas, mathias og anders komer. heheh, full fest. heheh XD
uhm, vet ikke hva jg ska skrive  likoms . haha, hihih hehe høhøh håhåh hoho, oj nå høres jeg ut som tissen. nisen mente jegg.. ehehehhe, hils
jeg mangler klær har du penger? ehehhehe:D:D:D:D:edjakigbhørwG

QUWSTION: hva ska du gjøre om 2 år 48 dager 9 timer og 56 sekunder?

hadeeeeee xoxoxoxoxoxoxoooooxoxxxxxoxoxo 

(et rumpetrol hihihihihiihihihihiihihiih)

EN LITEN UPDATE

Lol, idag har jeg en skikkelig daffedag. Har vært på skolen, ligget på sofaen, og vært på Milano og spist med mamma og pappa. Veldig koselig! Akkurat nå ligger jeg på sofaen på rommet mitt og ser på TV. Aner ikke hva jeg ser på, går jo faktisk ingenting bra. 

I morgen har vi fri, og da skal jeg på Friskhuset å trene sammen med en kompis jeg ser alt for sjeldent. Så skal jeg kanskje en tur til byen, uten å vite helt hvorfor.Har dere fri fra skolen i morgen?
So Sally can wait, she knows it's too late


Elsker denne versjonen av Don't Look Back In Anger med Oasis, hører på den hele tiden!


Skinnboots fra Bess


Tjaaa, hva skal man si? Altså, hadde jeg hatt 4380 kr, så skulle jeg gjerne ha investert i disse herlighetene fra Bess. 
EXHAUSTED

Herrefred så sliten jeg er akkurat nå. Katrine og jeg satt oppe til 5 i natt for å gjøre oss klar til muntligprøven, og jeg ble egentlig skuffet. Vi hadde forberedt oss godt, men vi fikk trekk på at vi brukte for lang tid på en tegning som faktisk var helt nødvendig for oss å ha med. Vi fikk 5 da, og egentlig burde vi være fornøyd, så sånn sett var det helt greit.

Nå kan du bare tenke deg til hvor trøtt jeg er. Har sovet litt over 3 timer på et døgn, om jeg regner rett. Har vært litt for mye matte på meg i det siste. Æsj.

Nå skal høre på tidenes gladsang. "Yes Man" med Bjørn Johan Muri. Må innrømme at han overrasket meg med den og den andre fine han har. "The Beauty Of Who You Are" Er jeg den eneste som synes han skulle vunnet MGP? 
run


Sad-face bilde er det eneste dere får nå. Og Leona Lewis med RunBERSHKA

LOVE♥

Dagens outfit.

tightsbukse fra bik bok, singlet fra vero moda og waterfall-jakke fra primark


Dårlige bilder, vet, men sånn går det når kameraet mitt er fritt for strøm. Våknet for ca. en time siden og er snart klar til å dra på skolen for å få veiledning. Håper denne dagen blir mer effektiv enn i går. Dere får ha en fin dag videre, så blogges vi sikkert senere!
JEG HAR OPPDATERT MENYEN

Har oppdatert KONTAKT og SPØRSMÅL. Skal snart endre OM MEG. Ser ut som jeg har skrevet en roman om meg selv. lol
Gå inn å se da! 

MATHEMATICS

Heihei! Veldig dårlig blogging for tiden, men vi har prøvemuntlig fra i dag til onsdag, så jeg blir opptatt i morgen også. Selvfølgelig kom vi opp i matte, og selvfølgelig fikk jeg og Katrine den aller jævligste oppgaven ever. Gidder ikke gå mer inn på det nå. Nå skal jeg jobbe rompa av meg, og håpe på en 6'er i år også!!!

 
Hello no-lip-face. Gjør noe rart med munnen min, så ja, jeg har faktisk lepper. Følte et behov for å si det. lol


Har du hatt prøvemuntlig? Eller muntligprøve som noen liker å si:-)

UKAS SANG


Denne er gammel, men sykt fin! Digger The Fray.


Hva er din favorittsang?JEG TRENGER BRA MUSIKK!

Skal rydde rommet mitt og trenger bra musikk! Eventuelt at dere sender spillelisten deres på Spotify, dere som har det. 

Har dere noen bra sanger?
YESTERDAY


Alle disse bildene er fra bursdagen til Karoline i går. Kjempekoselig kveld, selv om jeg kom litt seint. 


Nikolai, Jonas og jeg var på konsert med Johnny Logan. Helt fantastisk bra! Etter konserten satt vi å ventet på at Johnny skulle kommer, slik at vi fikk ta bilde sammen med han, og etter kanksje ti minutters venting kom han! 


Stressehelg

Heisann! Nå drar jeg på hytta til Martine. Det blir forhåpentligvis koselig:-) Kommer hjem i morgen, men da blir det å gå i ett, så ikke sikkert jeg får tid til å blogge. Skal forresten på Johnny Logan-konsert i morgen, yeeeey! Har ventet på at han skal komme til Harstad i over et år nå. Etter det må jeg haste opp til en venninne av meg som skal feire bursdagen sin. Det blir også koselig!

 

Ha en god helg!Fet kjole fra BESSDårlig kvalitet på bildene, sorryy! 

Fet kjole fra BESS, så lite som 12 300 NOK. Skal vi gå å rane en bank, folkens?
Blogg VS. blogg!


Er med på blogg VS. blogg hos denne jenta!
Jenta jeg stiller mot har 10 000000 0000 o000ib09verjhfndlvkn fler lesere enn meg, så det skal et mirakel til for at jeg vinner. Men uansett, dere hadde vært herlige om dere hadde stemt på meg<3

http://boppiiis.blogg.no/1265217604_blogg_vs_blogg.html#  <- Trykk der for å stemme. LOVEYOU

ICE, ICE BABY


Denne isen er så syk. Har spist tre eller fire bokser på under to uker. Jeg er så feit! Nå har jeg da klart å rive boksen ut av hendene mine og satt den i fryseren, heldigvis. 
Jeg er så glad for at mamma fikset meg medlemskort på Friskhuset idag. Nå kan jeg spise masse is uten å få dårlig samvittighet. 
Hva er din favorittis?

Pizzakveld med de frustrerte fruene!

Heisann! I dag er jeg sløv som vanlig, og nå sitter jeg i sofaen og ser på Hotell Cæsar mens jeg venter på mammas hjemmelaga pizza. Jeg kommer ikke over hvor latterlig Pelle og Svein er. Herregud, det er nesten så jeg blir sur!!!!
Jaja, noen må være sånn også. Edit: har brukt 574363 timer på dette innlegget, så jeg ser ikke på hotell cæsar nå<333

Jeg har så mye jeg vil blogge om, men aner ikke hva. Det er så rart. Jeg vil blogge, men har ingenting å blogge om. Lol. 
Føler det blir litt mye med alle de klærne jeg legger ut og alt det der. Kan jo ikke fortsette med det hele tiden. Det blir sikkert litt kjedelig, selv om jeg liker å lese slikt selv. 

Nå begynner det å skje noe på kjøkkenet. Håper på mat snart, så blir det kos med Frustrerte Fruer. Har savnet dere!!!!

Hva liker du å lese om på en blogg? 
Noe spesielt du vil jeg skal blogge om?
CUTE DRESSES

Monki: 400,- ////// Monki: 400,-

Topshop: £60.00 ////// Topshop: £45.00

BILDER FRA HELGA

I dag har jeg vært på skolen, en tur i byen med mamma, på sangøvelse, og kom hjem fra Martine for under en time siden. Bra dag!

Her er bildene fra Rivermont:

Smugspising på rommet må til!

Måtte ut for å hente maten. Hahah, gud så vondt det var.

Martine ville prøve det samme.

Wild. Kunne faktisk laget en hel bildeserie med alle bildene hun tok av seg selv. Haha

Charlotte og Tina:-)

Meg, Katrine og Therese på underholdningskvelden.

"DU HAR EN SOKK I ØRET!!!!"

Haha, Tina!

Hoppebilder må også til, ja.

Aner ikke hva som skjedde her. 

Sliten etter mye hopping. Digget alle putene!

Tidenes bilde! Haha.

På tur hjem! Så glaaad


Utrolig fin helg. 


Sko fra Tophop £70.00Hahah, disse var faktisk sykt kule, men kanskje ikke noe jeg hadde giddet å bruke penger på med mindre jeg var styrtrik. 

£70.00, Topshop

Hva synes du?

hits