januar 2010

Ukas sang.

Susanne Sundfør - Walls

Digger Susanne Sundfør! Utrolig fin og behagelig sangstemme. 

Likte du den?Fin helg!

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen. Har ligget på sofan i sikkert 5 timer nå, og fått servert både mat og drikke. Rett etter jeg kom hjem i 2-tiden idag, løp jeg i dusjen, og rett etter det bar det rett på PC'en. Har liksom ikke tatt meg til å skrive et innlegg før nå. Hadde jo nesten glemt av bloggen, jeg!

Helga har vært kjempekoselig. Har fått truffet fine folk, og rett og slett hatt det veldig morsomt. Det var en positiv overraskelse. Jeg hadde jo den dårlige innstillingen før vi dro, men nå ser jeg jo at det hadde jeg ingen grunn til. Det eneste var at vi la oss litt seint i forhold til da vi skulle stå opp. I natt la vi oss i 4-tiden, og stod opp i 8- halv 9-tiden, så fra klokka 4 til 7nå i kveld, var jeg så og si død, og jeg kommer aldri til å få sove i natt. 
HELLO

Da drar jeg! Snakkes på søndag. Da får dere masse bilder! HA EN FIN HELG!


ØNSK MEG LYKKE TIL!
Almost ready to go

Heisann! Kom hjem fra skolen for litt over en halv timen siden, og jeg har pakket litt diverse ting til leiren. Håper ikke jeg glemmer noe, for det hadde vært typisk meg. Det blir faktisk null data på meg i helgen, og det betyr null blogging. Var så vidt vi fikk ha med oss mobil! Hadde aldri klart meg uten mobil. Husker på leirskolen, da vi var paniske for å bli tatt med mobil. Det er den eneste gangen jeg har klart meg uten mobil i 5 dager. Haha! Skal prøve å få tatt masse bilder som jeg kan legge ut, må bare huske å kjøpe batterier når jeg skal på butikken!


Haha, så sykt random bilde!!!


Pakking og stressing

Heisann!!!! kødda. Hei!:-)
Nå har jeg startet pakkingen til i morgen. Skal på konfirmasjonsleir, og gleder meg sånn passe. Gruer meg litt til å gå på sandete gulv, og bli gjennomvåt på grunn av fuktskader. Neida. Aner ikke hvordan det er der, men det er sikkert en typisk leirskole. Har funnet frem sløveklærne og de litt mer varme klærne. Nå gjenstår toalettsaker, dyne, pute og litt diverse ting. Nesten alt. Skal jeg være helt ærlig, så kan jeg fortelle dere at jeg ikke har lagt så mye som et hårstrå i den bagen.

Har nesten glemt helt av at jeg faktisk skal på skolen i morgen også. Føles ut som om det er fredag, eller noe.
Idag overgikk jeg meg selv igjen. Jeg stod opp klokka kvart på 8!!!! Og bussen min går 8. Jeg spratt opp av senga, så meg i speilet (GAAAAD), vasket ansiktet, pusset tennene, løp opp trappa, og ned til bussen. Sykt! Jeg var faktisk lenge før bussen, og jeg sminket meg litt da jeg kom på skolen. Snakk om dårlig tid. 

FINT!!! VIRKELIG. Katrine hadde et drepeblikk, og jeg aner ikke hva jeg gjør munnen. Forsøk på å le eller noe?Når står du opp om morgenen?
GIVE ME THOSE

En smule høye, men guuuud så sykt fine! Noen som har 10 000 å låne meg?:-)


www.net-a-porter.com
Skjorter fra Gina Tricot, 199,-


ELSKER disse skjortene fra Gina Tricot. Den til høyre er egentlig min favoritt da. Hadde vært kul til en lys dungeri, en helt hvit t-skjorte, og noen armbånd. Digg!

Gina Tricot, 199,- BILLIG!


Hva synes du?

TODAYS OUTFIT

tubetopp fra bik bok, cardigan fra jane norman, tights fra lindex, hårband fra primark


Søte kjoler fra H&M- 349,-


Disse er virkelig søte! Liker kanskje den hvite og blåe:-) Hvilken likte du best?


H&M, 349,-

READY FOR SCHOOL

Dagens Go' Morgen-yoghurt blir spist hjemme idag. Jeg er ikke syk, jeg gadd bare ikke ha gym idag. I og med at det bygges en ny skole rett ved siden av vår, er gymsalen borte, og vi må ha gym i en hall som ligger litt lengere opp. Veiene er glatte, det snør go det er vind ute, men likevell må vi komme oss opp dit på egenhånd. Jeg har brukt å gå hele veien opp dit før, med treningsbag og sekk, men nå i det siste har mamma og pappa vært så snill å kjørt meg opp. I dag protesterte jeg, og gadd rett og slett ikke ha gym. Det er tungt nok å opp til hallen.

Det endte med at jeg lå å sov til klokka var halv ni, og nå er jeg klar for 3.timen som begynner om 3 kvarter. 


READY 4 SQL

BRUNT HÅR


Hahah, ja for jeg kan jo bare drømme......
Men jaja, elsket hårfargen da!!!!


Kledde jeg det?


♥faceinhole ♥
Briller - hot or not?

Jeg selv kunne nok aldri gått med sånne, 
men noen kler dem sikkert. Hva tror dere? 
Hot or not?


Alexander Wang for Linda Farrow


Dagens outfit og innkjøp

Genser, singlet & smykke: Bik Bok, Bukse: H&M. 
Kjøpte denne søte toppen på Vero Moda idag, for bare 100,-

HAPPY


Vurderingene!

Idag var jeg skikkelig bestemt på at jeg skulle få fikset vurderingene. Har ikke skrevet så veldig mye på hver, men det får holde. Uansett, her er vurderingene: Design: Designet er veldig enkelt, og det hadde ikke gjort noe om du hadde hatt litt farger, men egentlig synes jeg designet er OK. 

Bilder og tekst: Jeg vil kanskje kalle bloggen din for en "bildeblogg", der bildene sier veldig mye. Du har litt tekst i de fleste innleggene, med litt skrivefeil her og der, noe som nesten ikke er til å unngå å få. Bildene du legger ut er fantastisk fine, og det er en av grunnene til at jeg digger bloggen din! Jeg liker også at du ikke har så mye tekst i innleggene dine(Sier ikke at jeg hadde sluttet å lese selv om du hadde skrevet mer!). 

Alt i alt: Bloggen din er skikkelig bra. Liker bildene og resten av innholdet veldig godt. Stå på, Trine!

Design: Jeg elsker designet! Veldig ryddig og oversiktlig, og en kjempefin header! Martine har faktisk hjulpet meg med mitt design! Hun er så flink. 

Bilder og tekst: Du blogger kanskje ikke så lite som jeg skal ha det til. Kanskje fordi jeg elsker å lese innleggene dine at jeg bare vil ha mer og mer! Haha. Kanskje litt mangel på bilder, eller kanskje ikke, men du skriver kjempebra! 

Alt i alt: Alt i alt liker jeg bloggen din kjempegodt. Kan ikke si så mye mer enn: stå på!


Sko fra H&M, 199,-

Disse er så utrolig kule!!!! Hadde dette vært for et halvt år siden, hadde jeg sikkert spydd av disse, men plutselig fikk jeg sansen for slike sko. Hva synes du?


H&M- 199,-

Ukas sang!


Elsker denne! James Morrison har en utrolig behagelig stemme.

Vil du bli vurdert?Føler bloggen har vært litt død i det siste, så jeg tenkte jeg skulle vurdere et par blogger. Skriv bloggadressen til bloggen din i kommentarfeltet, så trekker jeg ut to blogger senere eller i morgen som blir vurdert. Vet jeg har vært sløv på dette, men nå mener jeg det:-) 

Blogganbefalinger- Disse følger jeg på Bloglovin

Bloglovin er faktisk utrolig smart. Jeg er innom Bloglovin i hvert fall fem ganger om dagen. Hvis dere ikke har vært innom bloglovin, og ikke vet hva der er, så er det et sted der du kan legge til dine favorittbloggere, og se når de oppdaterer. Det er så bra å ha alle bloggene på et sted, istedet for å skrive inn 10 000 000 forskjellige blogger i adressefeltet. LOVEIT

Disse bloggene følger jeg:

Andreas Wijk - >http://www.veckorevyn.se/andreasstil< - Andreas er utrolig motefiksert, og ikke minst kjekk! Han skriver kort om hverdag og mote, og tar kjempebra bilder. Flink å synge er han også.
søte Louise - >http://www.febb.blogg.se/ http://www.febbs.se/< - Der tar jeg min inspirasjon fra, blandt annet. Har egentlig ganske lik blogg, på noen steder.
Julia Nyland - >http://www.julianyl.blogg.no/ http://www.julianyland.com/< - Skriver om hverdag og ting som faller henne inn. Bra humor har hun i allfall.
Marie Amanda - >http://www.marieamanda.com/< - Skriver om mote og hverdag.
Christopher Mørch Husby - >http://www.allchristopher.com/< - Skriver om mote og hverdag.
Ulrikke Lund - >http://www.ulrikkelunds.blogg.no/< - Skriver mye om mote, skjønnhet, og litt om hverdag. Bra stil har hun!
Maria Nguyen - >http://www.vanillascented.freshnet.se/ / http://www.vanillascented.com/< - Åh, jeg elsker stilen hennes. Hun er så utrolig kul, og hun skriver alt på engelsk. Kjempekul jente, men fantastisk bra stil.


For å følge min blogg, trykker du på ikonet ved siden av -->bloglovinHvilke bloggere er dine favoritter?


Undercut


Cassie er jo så utrolig søt, og har det vakre håret! På en måte synes jeg det det var dumt av henne å klippe "undercut", men på en annen side synes jeg det var råkult!
Rihanna er jo bare dødsfet uansett hvordan hun har håret, og hun kler absolutt undercut!
Hva synes dere om undercut?
Søt bluse fra H&M, 199,-Søt bluse fra H&M, 199,-

Så utrolig billig! Og kjempesøt. Likte den øverste best:-) Hvilken likte du best?

Hyttetur

Heisann og hadet! Nå drar jeg på hytta. Sorry for kjempesløv blogging, men av og til må andre ting prioriteres før, og da hender det at jeg legger bloggen på øverste hylla. Mer blogging i kveld, om ikke nettet er så utrolig tregt. God helg!


JEG TRENGER HJELP!!!!

Hehehhh, har litt design-tøbbel her. Har fikset ny meny, men jeg får ikke til å midtstille den. Vet du hvordan jeg gjør det?

Edit: Smart som jeg er, vet dere, klarte jeg det! 

Ny header!

Heisann! Nå har jeg endelig fått ny header, og det er Martine som har laget den. Hun er så flink! Selv ble jeg veldig fornøyd med headeren, bortsett fra at jeg så ut som en bolle fra Asia. No offence altså, men nå kommer jo ikke jeg akkurat fra Asia. Uansett så skal jeg prøve å få fikset resten av designet. Kanskje jeg begynner allerede nå? 


Forresten så anbefaler jeg dere å gå innom bloggen til Martine. Skikkelig søt jente, som blogger utroolig bra når hun først setter igang.

Hva synes dere om den nye headeren?

Til Mr. Vinter

Kjære, helvetes Mr. Vinter!

Nå har du fått nok oppmerksomhet. Hver gang Ms. Sommer kommer på besøk, skal du alltid skyve henne vekk fra meg, og det er irriterende. Skjønner du ikke at isbjørnene trenger deg? Arktis og Antarktis er der du hører til! Skulle ønske du av og til hørte på meg. Jeg liker deg ikke, og jeg blir skikkelig deppa av deg!!!!! Får håpe at Ms. Sommer snart får vett i hodet sitt, og at hun snart tar knekken på deg, for nå vil vi ikke ha mer av deg, Vinter!!!

Du lager bare trøbbel. Og idag holdt jeg på å slå meg forderva på grunn av deg. Når du gråter, går det ut over oss mennesker, og vi blir rett og slett nødt til å gruse deg. Hva nå enn det betyr. 

Så hver så snill. Gi oss Ms. Sommer tilbake, så skal vi ikke plage deg mer. AMEN


Ja, du kan være litt fin av og til..........


Noen andre som hater vinter?For fem minutter siden:


Lol, fine stillinger! Har på meg leggings fra Lindex, singlet fra Vero Moda og "vest" (?) fra Bershka.

Nå sitter jeg å hører på musikk , og må begynne med leksene til i morgen. Lekser er faktisk bare drit!:-)Søt kjole fra Monki, 250,-


Søt kjole fra Monki,250,-

Drepende nervøsitet

Kan noen fortelle meg hvorfor nervøsiteten tar kvelertak på meg bare jeg skal opp å lese to bittesmå avsnitt foran klassen min på 10 stykk? Kanskje fordi jeg ikke var klar over at vi skulle ha det fremlegget idag, og fordi jeg ikke hadde gjort en drit? Huff, jeg må skjerpe meg! Neste time har vi geografi-prøve, og i natt leste jeg nesten 39 sider. Jeg døde da jeg skulle stå opp i morgest, og jeg kan ikke skjønne at jeg rakk bussen til skolen. Jeg overgår meg selv støtt og stadig.

Dagens innkjøp!


Genser fra Bik Bok, 149,-

Trenchcoat fra H&M, 399,-

Ukas sanger!

Ukas sanger, er to sanger der hvor Maria Mena er med i begge! Maria Mena er en svært talentfull sangerinne, og jeg beundrer henne så sterkt!Hva synes dere om Maria Mena?
En søndagsupdate
Hahahahahahah, innlegget under er selvfølgelig bare tull, og det var Mathias og Jonas som skrev. Og at jeg i det hele tatt fikk seriøse kommentarer? Hahah. Og katten min er heller ikke syk:-) Så fikk vi det oppklart.

Nå sløver jeg på sofaen med tv, og nei, jeg er ikke like sløv idag som sist søndag. Og takk å pris for det! 
Senere skal vi dra på besøk til noen venner av mamma og pappa, så da har jeg en grunn til å se sånn noenlunde bra ut. 
Gammelt bilde, til opplysning. Er bildeblakk akkurat nå.

Beste kvelden på lenge! xD

kjære blogg!

I dag har jeg tatt hjemmespa. Nikko kom hit og masserte beina mine (bergman).
Det var selvfølgelig veldig hyggelig, og Nikko viste meg overkroppen hans! tre ord: NAM<3 Han hadde særdeles fint hår i dag, og for det fikk han en laaang klem. Synet av denne herkulés-lignende kropp, gjorde meg mildt sagt paff:)

Ellers er jeg utrolig glad i venne mine, ilu alle beste pusa, suss på dåkker! 

Blogges, og btw, katta mi e sjukk ! :(

inspiration/ 160110


Skulle tro dette var nok til å stoppe bloggtørket mitt, men neida du. Jeg har ikke peiling på hva dere vil ha.
Sko fra Eurosko

Mod. 451, ROOTSStøvletter, 799,-


Mod. 450, ROOTSStøvletter, 1595,-

Mod. 446, ROOTSStøvletter, 1295,-

Mod. 445, ROOTSStøvletter, 899,-


Mod. 5608, ROOTSPumps, 499,-

Mod. 82, ICUStøvletter, 599,-


Alt fra EuroskoHvilke likte du best?


I FEEL GOOD!


Heisann deree! Nå er det helg, og det betyr at jeg skal på hytta. Neida, ikke nødvendigvis, men nå har det seg sånn at jeg faktisk skal på hytta. Blir der til i morgen, så drar jeg hjem. Forhåpentligvis. 
Det er sykt som jeg elsker livet akkurat nå. Jeg har alt jeg trenger, og det går kjempebra på skolen. Er det ikke det som teller da? Har fått tilbake alle tentamenene bortsett fra matte, den verste av alle. Jeg gruer meg litt, for jeg tror ikke jeg gjorde det  bra. Tror faktisk jeg går ned i matte i år, men sånn går det når vi har sugen mattelærer. Han er sur hele tiden, og det verste jeg vet er sure lærere. 


Utsikten fra hytta er vidunderlig. 

Hva skal dere gjøre i helgen?

Sovemenneske i en ond sirkel

Heisann og hoppsann! Beklager for sløv blogging i det siste (haha), men jeg har blitt et sovemenneske. Jeg sover to timers middagshvil hver dag, og det fører til at jeg ikke får sove for seeent på natten. Jeg har kommet inn i en slags ond sirkel, og jeg sov til og med i friminuttet på skolen. Bortsett fra å ha sovet, har jeg vært i byen med to venninner. Forspiste meg selvfølgelig. Verdens beste potetbåter og verdens beste milkshake bør absolutt ikke kombineres om du vil ha et OK mellommåltid. Men nok om det. 

Jeg har vært så sykt flink at jeg har fikset en mappe i Mat og Helse som skulle leveres før jul. Flinke meg.
Og som om ikke det var nok! Effektiv som jeg er, klarte jeg å bli ferdig med den på under to timer. Nå blir læreren min glad! Random bilde.


Sover du middagshvil?Jakke fra H&M, 399,-


♥Jakke fra H&M, 399,-

Jeg har veldig lyst på den, men vil høre deres mening først. Den var jo veldig fin på henne, men jeg kler den kanskje ikke like bra:-)

Men hva synes dere?
Leggings med blomstertrykk- hot or not?Tights med blomstertrykk. £20 fra Topshop.
Jeg synes faktisk at de var litt kule. Hadde vært fint med en helt sort, lang singlet. 

                                                 Watcha think? 
                                  Den er tilbake!Den reklamen er så herlig. Aner ikke hva det er, men jeg blir helt rar når jeg ser den. Jeg kan se den 1000 ganger om dagen uten å bli lei. Jeg skjønner ikke.. 

Dagens outfit

Okei, det er umulig å ikke legge merke til at disse bildene SUGDE. Sorry, men jeg er talentløs når det kommer til outfitbilder. Dere får nøye dere med disse. Jeg skal ha nytt kamera. Hvis ikke tar jeg selvmord. Lol nå ble jeg pluselitg emo.. hysj. Men seriøst, det ser ut som om jeg har et kamera fra 50-tallet:-)

Tights fra Bik Bok, blazer og armbånd fra Primark, singlet og smykke fra Vero Moda.

Har jordas undergang startet allerede?


Jeg tok uggsene på meg idag, og gud så glad jeg er for det. Hadde jeg ikke hatt dem, så hadde trolig føttene mine vært som store isbiter. Boblejakken og uggsene reddet altså dagen min. Veiene er speilglatte, og det føles ut som vi er midt oppi en dødsalvorlig miljøkrise eller noe på grunn av at alt er så mørkt og trasig. Jaja, på filmen "2012"  startet jordas undergang allerede i 2010, så hvem vet. 
Accessories from H&M


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ukas sang!Jace Everett - Bad things. Digger stemmen. 

Hva er din yndligssang denne uka?
Times like these

Nei gud.. Jeg ligger fortsatt i senga mi. Har sett to-tre filmer nå? I tillegg har jeg spist pizza fra Peppes, og jeg vurderer å gå i dusjen og så kanskje lage en smoothie. Siden jeg har så lite å gjøre kan jeg jo kanskje rydde i klesskapet? Haha, jeg har en hel kommode med klær jeg aldri bruker. Det er seriøst. Jeg bruker ALDRI noe derfra, så hvorfor ikke bare kaste hele kommoden?


 
Fint....

A sunday smile


Hei! Noen andre som er sløve idag? Jeg sovnet på sofaen klokka halv 5 inatt, og jeg ligger enda her. Frokosten min ble Bergene Melk, og nå ligger jeg å ser på "The Clique." Har sett den før, men nå har jeg ikke noe annet å se på, så.
Men seriøst. Jeg hater søndager. Jeg går ikke på butikken for å kjøpe godteri, fordi det er søndag, og da mister alt mening. Men ja, jeg skal prøve å gjøre litt ut av dagen. Kanskje ha hjemmespa for meg selv? Haha, hørtes iallfall deilig ut, selv om ikke jeg er helt typen til det. Såå, hva bruker dere søndager på?
Dagens innkjøp.

Kjole, 200,-

Tights, 100/ 149,-

Strømpebukse, 99,-

Alt fra Bik BokBody Lotion fra Parfymelle, 99,-


Også kjøpte jeg litt håraccesories som kliper og hårbånd osv. 

Var på minishopping med mamma istad som sagt. Og rett etter det dro jeg hjem for å rydde. Er nesten akkurat ferdig, så jeg har ikke fått blogget noe idag. Sorryyy! Men hallais, så har jeg rent og ryddig rom. Det er helt utrolig! Jeg har overgått meg selv!


Ha en fortsatt fin kveld!Dette gjør jeg nå:


Har vært i byen med mamma. Kan legge ut bilder av innkjøpene hvis dere er interesserte?:-)
Clothes from Acne Trenchcoat fra Acne- 430 EUR

Skjørt fra Acne- 190 EUR

Ull-cardigan fra Acne- Salg: 198 EUR
Denimskjorte fra Acne- Salg: 90 EUR

Kjole fra Acne- Salg: 318 EUR


Hadde jeg hatt penger, hadde jeg kjøpt alt her. Men fyyyy farao så dyrt det er! La oss si at en euro er ca. 10 kr. 
Noen som vil gi meg 100 000? 


Hva likte du best?


Trøtt, sliten, fjern og forvirret


Hei! Nå skulle jeg akkurat til å unnskylde meg igjen for at jeg ikke har blogget noe idag, men vet dere hva? Jeg står over det idag. Det var helt sykt. Aner ikke når, men istad gikk jeg plutselig bare og la meg i senga, og nå har jeg nettopp våknet! Mamma kom inn til meg: "Kaaa? Ligg du enda i senga? Åsså i denna varmen?!" Det var kokvarmt, og jeg lå fult påkledd under dyna. Mamma hadde til og med spurt om jeg skulle være med henne på kjøpesenteret, men da hadde jeg bare mumlet noe om at jeg "kommer nå!" men bare fortsatte å sove. Og nå når jeg stod opp, trodde jeg jeg måtte gjøre meg klar for skolen. 

Nå er jeg i live, og skal hoppe i dusjen, og fikse meg i håp om at noen vi ha meg sammen med dem i kveld. 
Hva skal du i helga?


Outfit 070110


Genser fra Bik Bok og jeg aner ikke hovor strømpebuksa er fra. 

Sorry for at jeg alltid tar så sykt dårlige outfitbilder, men jeg har ingen andre plasser og ta dem, og jeg bruker nesten aldri tilbehør, noe som gjør outfitsene mine kjedelige. 
Kjole fra H&M, 299


Åh, se så skjønn kjole! Hadde vært perfekt å ha om sommeren!

299- H&M♥

Batikkmønstret leggings- hot or not?

Jeg synes faktisk denne var litt kul. Synes ikke noe særlig om sånn mønster, men denne synes jeg faktisk var kul, om du bare bruker det rett! Dødsnervøs

Heihei! Beklager sen blogging.....and here we go again. Starter nesten alle innlegg slik, sorry.
Har vært skikkelig trøtt idag, så jeg sovna på sofaen etter middag da jeg egentlig skulle pugge til prøve. Jeg har enda ikke kommet i gang, og hvis jeg skal kunne få en god karakter, så må jeg kanskje sette i gang nå? 


Hater prøver. Rett etter vi har fått karakterene våre for denne terminen, starter vi rett på med prøver igjen. Det som er så teit med at ikke terminen avsluttes når det er vinterferie. Seriøst, jeg gruer meg så mye til vi får karakterene. Hvis jeg får lavere snitt enn i fjor, tror jeg at jeg dør. Tror også vi får tentamene tilbake i morgen, og der håper jeg jeg får en bra karakter, selvfølgelig. Hva var din snittkarakter i forrige termin?


Nye sko!!


Åh, mamma er så snill! Hun gikk frivillig inn på skobutikken å kjøpte meg disse herlige skoene, uten at jeg hadde bedt henne om det. Tnåå! Herlig for inni også, for bare 375 kr, halv pris. Digg!

Dagens outfit, og litt mer.

Haha, sykt dårlige bilder! OG gensern er ikke to forskjellige farger, det er bare lyset.
Gud, jeg måtte jo ta på meg langsokker idag, gitt! Var jo iiiiskaldt. 

Blå genser fra Bik Bok, ny!
Lilla genser fra Bik Bok, ny!
Tights fra Lindex. 

Jeg må bli flinkere til å bruke smykker. Glemmer det helt av!


Da jeg og Sondre stod i gangen å prøvde luer, (hahah), fant jeg denne lille vesten. Tror jeg fikk den i bursdagsgave da jeg ble 9 år eller noe. Nå  har jeg vokst så mye at jeg faktisk kan bruke den igjen, tror jeg. Jeg synes det var kult iallfall! 


Hahahaha, seee så liten<3 Tnaaa! Hva synes du om den?


Beklager for utroooolig dårlig blogging idag, men idag ville jeg være litt sammen med bror før han dro avgårde til Lillestrøm igjen. Nå får jeg ikke sett ham før jeg eventuelt drar nedover i vinterferien. Nå skal jeg gjøre litt lekser, kanskje. Så skal jeg hoppe i dusjen før jeg legger meg for å sove:-)
Katrine's favorittsko- hot or not?


Katrine: "Ahhh! Æ elske dissa skoen! Di e digg!!!"

Jeg så på skoene med store øyne, og kunne ikke tro mine egne øyne. Var Katrine helt på styr? Jeg kom med en uttalelse som lød ca. slik: " E du fette dom? Di dær va jo fan mæ så fette fæl! Håpe du kødde me mæ!!! Du ska fankje kjøpe di dær!" 
Katrine: "Legg di ut på bloggen å spør om di andre syns di va hot eller not!"

Med andre ord. De styggeste skoene jeg har sett. Er jeg helt på styr, eller var disse stygg?
Dagen min.. puhh!

Heisann! Det har vært en ganske travel dag idag, og nå er jeg dødssliten. Jeg kunne sovnet når som helst, men ryddingen og vaskingen gjenstår fortsatt. Idag har jeg vært på skolen, og jeg kom meg faktisk opp klokka sju. Det er sykt! 

Etter skolen dro jeg til byen sammen med Katrine. Fikk kjøpt meg to gensere som jeg kan legge ut bilde av senere hvis dere vil. Da vi hadde gjort oss ferdige i byen, dro vi til et annet senter noen kilometer unna. Da jeg endelig skulle hjem(!), kom jeg på at jeg hadde sangøvelse, og det endte opp med å stå å vente på bussen i en halv time, mens jeg frøs meg ihjel. Fryser enda, sånn by the way. Kom et kvarter for sent til sangøvelsen, og alt ble bare tull. 

Nå har jeg endelig fått i meg mat, og er klar til å begynne å rydde, for jeg fikk faktisk ikke ryddet igår. Jeg ble sittende å kaste klær på gulvet, sånn at jeg fikk mer å rydde idag. Koselig!!!Hvordan har din dag vært?
Ukas sang.


Undisclosed desires - Muse


Digger den!

Last day of freedom!

Heihei! Nå er jeg hjemme fra hytta, og nå skal jeg rydde rommet mitt litt. Det ser ikke ut. 

Nå, noen som gleder seg til skolen? Jeg klarer ikke vente!!! Kødda liksom. Jeg vil ikke på skolen i morgen, og jeg vet ikke om jeg klarer å stå opp engang. Etter juleferien er det jo sånn at man begynner rett på med fag og lekser, og det er så slitsomt. Etter å ha vent seg til å legge seg klokka fire på natta, og stå opp klokka tre om dagen til å måtte venne seg til å legge seg klokka elleve og stå opp klokka halv sju, er faktisk utrolig dødsvanskelig. Men ja, man får prøve. 

Nå skal jeg som nevnt tidligere, rydde rommet, så skal jeg finne frem klær til i morgen, sånn at jeg slipper å bruke hele dagen på det i morgen. 

Og siden det er noe feil med noe... aner ikke hva, kan jeg ikke laste opp bilder. Sorry Mac!


Gleder du deg til skolen begynner?

Kjoler fra Monki!

( Trykk for større bilder)

Åh, at vi ikke kan ha Monki i Harstad. Jeg blir så sur!!! Se alle de fine kjolene! Guuud, hadde jeg vært mange-milliardær, hadde jeg kjøpt hele Monki-kjeden og hatt den for meg selv.Hvilken kjole synes du var finest?


Kjole fra H&M, 299,-

Kjole fra H&M, 299,-

Denne hadde jo passet perfekt til julaften! Synd jeg ikke så den før nå.Hva synes du?

Min nyttårsaften!

Anonym: skulle ikke du blogge oftere? eller visst du er på hytta elns så kan du si ifra først på bloggen visst du skjønner,svar i neste innlegg,ok? <3

Svar:
Hahah, joo! Igår da jeg kom hjem fra Martine, var det rett på datan for å legge inn bilder fra nyttårsaften. Også bar det rett på hytta. Jeg fikk rett og slett ikke tid til noe, og jeg hadde så sykt IKKE lyst til å dra på hytta, så jeg satt i et hjørne til pappa freaka ut. Derfor fikk jeg ikke tid til å blogge om a jeg skulle på hytta. Håper du skjønner:-)

Jeg har enda ikke blogget om hva jeg gjorde på nyttårsaften, og i og med at jeg ikke har bilder her, så må jeg lagre bildene fra facebook.


Jeg dro først til Martine for å spise god mat sammen med familien der sånn som vi bruker gjøre hvert år. Etter vi hadde spist helt nydelig mat, dro Martine, Malin, Kamilla og jeg til Jonas, der det var fem stykk fra før av. Utrolig koselig kveld!


Martine og jeg da vi stod å ventet på at klokka skulle bli 00.00


Godt nyttåååår!!


Martine, Malin og Kasper

Digg hår og digg Martine!


MC FOREVER, liksom

Robby Bubble<33Og til slutt et bilde av alle sammen!Hvor var du på nyttårsaften?
hits