fabelaktig!

Hallooo! Elsker statistikken min nå. Skulle gjerne hatt den sånn liksom, men jeg blir litt sånn stressa av den, helt seriøst. Og siden jeg har fått såååå mange kommentarer om at jeg absolutt MÅ begynne å blogge igjen (hehe not), så; OKEIDA. 
Jeg har egentlig ikke hatt Internett på en måned, så det er vel kanskje en av grunnene til at jeg ikke har blogget. Tenkte at det å blogge fra internettcafe kanskje ble litt for uinteressant for dere, og at jeg like så greit kan fortelle dere hva som har skjedd i det spennende livet mitt nå....eller i morgen, eller en annen gang. 

Den siste måneden har gått så sykt fort at jeg ikke husker hva jeg har gjort. Det eneste jeg er sånn passe klar over er at jeg har vært i Spania, at jeg hadde det sykt bra der, at jeg ble syk siste dagen og hadde verdens verste flytur. Noe jeg også er ganske klar over, og som har satt et stygt merke i lommeboka mi, er at jeg har shoppet ganske mye. Og jeg som er så flink å beregne hadde akkurat 20,1 kg da jeg skulle hjem. Jeg er så stolt. 

 
Har prøvd å ikke la det gå så sykt inn på meg at jeg er verdens styggeste og bleikeste person når jeg står ved siden av Martine... hun blir alltid så sykt brun. (U)


4 kommentarer

chriiistina

03.aug.2010 kl.16:54

Så bra:D

kamilla Høybakk

03.aug.2010 kl.17:17

EN KOMMENTAR

Johannes Utvåg

03.aug.2010 kl.21:07

Endelig e du begynt å blogge igjen!

Har vært innom flere ganga hver dag å sjekka!

Julie Jakobsen

03.aug.2010 kl.22:49

Johannes Utvåg: Åja, så du e den eine lille besøkende æ har hatt<3

Skriv en ny kommentar

hits