NYTTDenimjakke fra Aleksander Wang. Kødda. Den er fra Cubus......kjøpte den da jeg var i Svolvær. Kjøpte den tusen størrelser større enn jeg egentlig skulle gjort, men for det første hadde de bare en igjen, og det var i størrelse 42, og for det andre var den sykt kul i stor størrelse. 299,-


Noe som kanskje er mindre pent er vel den her. Verdens fæleste jakke, men jeg kunne ikke dy meg når den kostet 20 kroner....på FRETEX. HAHAAHHA jeg er sær. men det er jo sååå kult med secondhand, ikkesant? EKTE SKINN!!!!!!

Verdens fineste veske. Lol. Fant den hos mor i Svolvær, og jeg elsker den!! Vet ikke helt hvor den er kjøpt, men jeg tror den er kjøpt i utlandet. 

Genser fra Bik Bok. Vet ikke helt va jeg synes om den sånn egentlig. Den var veldig fin da jeg prøvde den og sånn ,men da jeg kom hjem ble jeg veldig usikker. Men uansett, den kan jo bli fin i Spania. 249,-


Har kjøpt/ fått en del andre ting også, men jeg gadd ikke ta bilde av de. Lager kanskje et innlegg om det en annen gang. Kjøpte forresten et par ting idag også, men har ikke bilder nå. 


Hva synes dere?

3 kommentarer

hhelene

22.jun.2010 kl.16:19

neeiii ikke vær usikker - den blå va kjempefin!

Kamilla Høybakk

22.jun.2010 kl.17:41

digge dæ, julie!

karoline rønning

22.jun.2010 kl.23:29

digge den stygge jakka!

Skriv en ny kommentar

hits