Vurderer drastiske endringer

God morgen! Har nettopp vært oppe å sett ut av vinduet, og det var nok til å ta selvmord. Ikke nok med det, jeg måtte jo selvfølgelig innom yr.no å sjekke været den kommende uken, og for å si det sånn, man skulle ikke tro vi var midt i juni måned. Hvor i FAEN blir det av sommeren? Jeg vil bruke shortsene mine uten å fryse meg ihjel, og jeg vil slippe å bruke BOBLEJAKKE. 

Nå skal jeg snart fryse meg ihjel mens jeg løper for livet ned på butikken å kjøpe meg frokost, i håp om at jeg kommer meg hjem uten frostskader. Det blir nok salat idag. Igår slo tanken meg om å slutte å spise helt til jeg skal til Spania, men så tenkte jeg at den raskeste veien til en delvis ok flat mage, var å kutte ned på all sjokolade og dots, og heller erstatte søtsuget med frukt...og kanskje...trene? Ok, har knappe to uker på meg, så jeg sliter litt. I tillegg til alt dette skal jeg faktisk ta sol også. Heheh bra Julie, på tide at du får litt...farge. Har farget håret....


Har du noen bra tips til bikini-sesongen? Som da forsåvidt egentlig har begynt...5 kommentarer

Stine

21.jun.2010 kl.12:56

Jeg lurer også på hva som skjer med sommerværet. Jeg husker knapt hva sol er og yr hadde ingen gode nyheter å gi. Jeg brukte boblejakke så sent som forrige uke, og det er for galt!

Ane Østnes

21.jun.2010 kl.13:11

Du hadde faktisk kledd det! :D men altså, fin med brun hår :))) her er det herlig vær!! :D

Ane Østnes

21.jun.2010 kl.13:20

sv: jaa. vet! Bra tips? vel, 30 sit-ups morgen og kveld er jo bare bra. Jeg har tatt 15 nå, mangler bare 15 til. Kjenner allerede det strammer i magemusklene. hahaha :) En liten joggetur i ny og ne er enda bedre. Det er så mye du kan gjøre!

Ane Østnes

21.jun.2010 kl.13:30

sv: ja, samme her. men prøver så godt jeg kan. AKkurat ferdig med 30 nå. hihi. Bare hyggelig. Du klarer det sikkert :)

Stine DF

21.jun.2010 kl.16:46

Det er visst ikke bare jeg som har dritt vær nå. Det som hun over meg skriver er faktis en av de best idene jeg veit om selv, så jeg vil ha fylt dem da.

Skriv en ny kommentar

hits