Irriterende PC og sjokoladesug


Haaalo! Hater PC-en jeg har fått lånt av Expert.. Shift-knappen er så sykt liten at jeg nesten må bruke forstørrelsesglass for å se den, så når jeg skal lage utropstegn, får jeg alltid bare en haug med en-tall. Hadde ikke akkurat skadet om de hadde laget shift-knappen større da. De har jo fått det til på de andre tastaturene så jeg ser liksom ikke problemet. 

Jeg vil ha sjokolade. Lol, som jeg ikke har spist nok sjokolade idag? Har til og med spist Oreo-kake, og GUUUD så kvalmende, men samtidig så vanvittig godt. Vent litt....må vente til sola går bak gardinen sånn at jeg ser dataskjermen. 

Sånn....Har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg har fri i morgen også<3<3<3<3 livet er herlig!!! not lzm. Hadde jo fri i går også, og benyttet dagen min til å fornye et par kleshengere på klesstativet mitt. Jeg snakker selvfølgelig ikke om å kjøpe nye kleshengere...eheheh, men jeg kjøpte et par nye ting. MEN kameraet mitt (som vel og merke ble kjøpt i middelalderen) er ødelagt, så det blir ikke mange nye bilder, og siden jeg ikke har PC-en min her, blir det ingen random-bilder heller. Gud dere kommer til å dø. 

Én kommentar

Johannes Utvåg

26.mai.2010 kl.23:25

Oreo-kaka hørtes faktisk så latterlig godt ut!!!!NAMMENAM!!!<3

Skriv en ny kommentar

hits